Ιούλιος 2016 Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στο Μεξικό

Τι συμβαίνει τον Ιούλιο

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Μεξικό τον Ιούλιο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτός είναι γενικά ο πιο υγρός μήνας του έτους μέσω του κεντρικού και νότιου Μεξικού (αυτό είναι σωστό, είναι εποχή βροχών ), οπότε μην ξεχάσετε να συσκευάσετε ένα αδιάβροχο ομπρέλα. Βροχές κυρίως το απόγευμα και το βράδυ, επομένως πιθανότατα δεν θα επηρεάσει τα σχέδια για τα αξιοθέατα. Αυτός είναι ο χρόνος των σχολικών διακοπών, επομένως είναι καλή ιδέα να κάνετε εκ των προτέρων ρυθμίσεις ταξιδιού.

Διαβάστε για τα πιο αξιοσημείωτα φεστιβάλ και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Μεξικό τον Ιούλιο.

Επίσης διαβάστε: Διασκέδαση καλοκαιρινών διακοπών στο Μεξικό

Φεστιβάλ Παραλίας Πούντα Μίτα
Punta Mita, Nayarit, 7 έως 10 Ιουλίου
Μάθετε να σερφάρετε και να απολαύσετε ένα μπάρμπεκιου παγκόσμιας κλάσης σε αυτό το φεστιβάλ παραλία που φιλοξενείται από το θέρετρο St. Regis Punta Mita. Άλλες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επιτραπέζιο σκάφος επιβίβασης, stand-up yoga paddle, κτίριο sandcastle για τα παιδιά, και μια επίδειξη μόδας που παρουσιάζει την τελευταία σερβιέτ.
Ιστοσελίδα: Φεστιβάλ Παραλίας Πούντα Μίτα

Γιορνάδας Βιλιστάς
Τσιουάουα, Τσιουάουα, 8 - 21 Ιουλίου
Μια εβδομάδα των εορτασμών που θυμίζουν την μεξικανική επαναστατική εικόνα Φρανσίσκο "Pancho" Βίλα κορυφώνεται με Cabalgata Villista , μια περιπέτεια ιππασίας που παίρνει τους συμμετέχοντες από Chihuahua να Hidalgo del Parral, καλύπτοντας 136 μίλια.
Σελίδα στο Facebook: Ο Jornadas Villistas

Feria Nacional Durango - Εθνική Έκθεση Durango
Durango, 15 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου
Οι αγροτικές και αγροτικές ρίζες του Durango γιορτάζονται με ιππικές εκδηλώσεις, charreadas και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και συναυλίες λαϊκής μουσικής.


Ιστοσελίδα: Feria Durango | Περισσότερα για την κατάσταση του Durango .

Nuestra Señora del Carmen - Ημέρα γιορτής της Παναγίας του Όρους Carmel
Γιορτάζεται σε διάφορες τοποθεσίες, 16 Ιουλίου
Αυτή η θρησκευτική γιορτή γιορτάζεται με ιδιαίτερη θέρμη στο Catemaco στην πολιτεία Veracruz, Oaxaca και στην περιοχή San Angel της πόλης του Μεξικού.


Διαβάστε για την Παναγία του Όρους Καρμέλ.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Guanajuato
Guanajuato, 22 - 31 Ιουλίου
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Guanajuato (παλαιότερα γνωστό ως Expresion en Corto ) είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ κινηματογράφου στο Μεξικό και ένα από τα πιο σημαντικά στη Λατινική Αμερική. Εκτός από την προβολή και διάδοση του κινηματογράφου στο Μεξικό και αλλού, στόχος του φεστιβάλ είναι η ενίσχυση της κινηματογραφικής βιομηχανίας μέσω μηχανισμών που διευκολύνουν την παραγωγή.
Ιστοσελίδα: Φεστιβάλ Κινηματογράφου Guanajuato | Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Μεξικό

Φεστιβάλ καρχαριών φαλαινών
Isla Mujeres, 18 Ιουλίου
Αυτό το φιλικό προς την οικογένεια φεστιβάλ θα παρουσιάσει την τοπική κουλτούρα και κουζίνα και θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να απολαύσουν κάποιες από τις δραστηριότητες που κάνουν το Isla Mujeres αγαπημένο μέρος διακοπών: αθλητικό ψάρεμα, καταδύσεις και περιηγήσεις με αναπνευστήρα στους παρθένους υφάλους και φυσικά κολύμβηση με φάλαινες καρχαρίες, το μεγαλύτερο ψάρι στον κόσμο και ένα απειλούμενο είδος.
Ιστοσελίδα: Φάλαινα φαλαινών Διαβάστε για κολύμπι με καρχαρίες φαλαινών .

Φεστιβάλ Guelaguetza
Oaxaca, Oaxaca, 25 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2016
Αυτό το παραδοσιακό φεστιβάλ, που μερικές φορές ονομάζεται Lunes del Cerro , πραγματοποιείται τις δύο τελευταίες Δευτέρες του Ιουλίου και φέρνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν τους παραδοσιακούς χορούς των διαφόρων περιοχών της πολιτείας της Οαχάκα.

Υπάρχουν πολλές άλλες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων γύρω από αυτό το φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένης μιας έκθεσης mezcal.
Περισσότερες πληροφορίες: Φεστιβάλ Guelaguetza | Oaxaca City Οδηγός

Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Επιμελητηρίου
San Miguel de Allende, Guanajuato, 27 Ιουλίου έως 27 Αυγούστου
Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής δωματίου στο Μεξικό διαθέτει βραβευμένα διεθνή σύνολα, φιλοξενούμενους μουσικούς και τοπικούς καλλιτέχνες. Οι περισσότερες από τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ λαμβάνουν χώρα στο Teatro Angela Peralta στο San Miguel de Allende. Η φετινή σύνθεση περιλαμβάνει το Trio Piano Hermitage, τη Jane Dutton, το Κουαρτέτο της Σαγκάης και το Onyx Ensamble.
Ιστοσελίδα: Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου | Οδηγός San Miguel de Allende

Διεθνές Φεστιβάλ Λαογραφίας Φεστιβάλ - Διεθνές Φεστιβάλ Λαογραφίας
Zacatecas, 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου
Με τη συμμετοχή 20 διαφορετικών χωρών και 10 μεξικανικών κρατών, το φεστιβάλ προσφέρει ποικίλες αναπαραστάσεις του πολιτισμού και των παραδόσεων στον χορό, τη βιοτεχνία και την κουζίνα.


Ιστοσελίδα: Zacatecas Πληροφορίες Τουρισμού

Ιούνιος Εκδηλώσεις | Μεξικό Ημερολόγιο | Αύγουστος εκδηλώσεις

Μεξικό Ημερολόγιο Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις

Μεξικό Εκδηλώσεις ανά Μήνα
Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος
Ενδέχεται Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος
Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος