Συμβουλές ασφάλειας για το Spring Break στο Μεξικό

Το Spring Break είναι μια στιγμή για να αφήσετε χαλαρά και να διασκεδάσετε, αλλά οι ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια είναι μια πραγματικότητα για τους ανοιξιάτικους σπαστήρες, ανεξάρτητα από το πού αποφασίζετε να πάτε. Το Μεξικό έχει πολλούς δημοφιλείς και διασκεδαστικούς προορισμούς και μπορείτε να σιγουρευτείτε ότι η απόδραση είναι τόσο ασφαλής όσο και ευχάριστη, ακολουθώντας αυτές τις βασικές συμβουλές ασφαλείας για την άνοιξη.

Γίνομαι φίλος!:

Προετοιμάστε εκ των προτέρων να παραμείνετε κοντά σε έναν φίλο, να κολλάτε πάντα μαζί και αν ταξιδεύετε με μια μεγαλύτερη ομάδα, ενημερώστε τους άλλους για τον τόπο σας.

Με αυτόν τον τρόπο, αν έχετε κάποιο πρόβλημα, θα έχετε πάντα κάποιον κοντά σας, στον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε, για να σας βοηθήσουμε.

Party Smart:

Μείνετε μακριά από τα ναρκωτικά:

Το Μεξικό έχει αυστηρούς νόμους για την κατοχή ναρκωτικών και μπορείτε να τον συλλάβετε με φόρο ναρκωτικών και να αντιμετωπίσετε αυστηρές κυρώσεις εάν μεταφέρετε ακόμη και μια μικρή ποσότητα ναρκωτικών. Δεν θέλετε να περάσετε το εαρινό σας διάλειμμα (ή περισσότερο) σε μια φυλακή του Μεξικού.

"Απλά πείτε όχι": Μην εισάγετε, αγοράζετε, χρησιμοποιείτε ή διαθέτετε φάρμακα.

Να είστε προσεκτικοί στην παραλία:

Πάρτε σοβαρά τις προειδοποιητικές σημαίες στις παραλίες . Αν οι κόκκινες ή οι μαύρες σημαίες είναι ψηλότερες, μην εισέρχεστε στο νερό. Ισχυρά υποκείμενα και τραχιά surf είναι κοινές κατά μήκος παραλίες σε όλο το Μεξικό. Οι περισσότερες παραλίες δεν έχουν ναυαγοσώστες.

Πάντα κολυμπά με έναν φίλο. Εάν πιάσετε ένα ρεύμα, μην προσπαθήστε να κολυμπήσετε ενάντια σε αυτό, κολυμπήστε παράλληλα με την ακτή μέχρι να αποφύγετε το ρεύμα.

Η αλεξιπτωτισμός και άλλες δραστηριότητες αναψυχής στην παραλία πιθανότατα δεν πληρούν τα πρότυπα ασφάλειας που συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε. Να ενοικιάσετε εξοπλισμό μόνο από αξιόπιστους χειριστές και να αποφύγετε τέτοιου είδους δραστηριότητες εντελώς εάν έχετε πίνει.

Προσοχή στον ήλιο:

Αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Το ηλιακό έγκαυμα μπορεί να φαίνεται σαν μια αρκετά ασήμαντη ανησυχία, αλλά η δυσφορία και ο πόνος από ένα ηλιακό έγκαυμα μπορεί να βάλει ένα μεγάλο βαθούλωμα στη διασκέδαση σας. Φοράτε αντηλιακό με κατάλληλο SPF για τον τύπο του δέρματός σας και θυμηθείτε ότι η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να αυξήσει τις επιπτώσεις του αλκοόλ και μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση. Πίνετε άφθονο νερό (εμφιαλωμένο, φυσικά, δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την εκδίκηση του Montezuma ).

Αποφύγετε τσιμπήματα κουνουπιών:

Δεν είναι μόνο η φαγούρα ενός δαγκώματος κουνουπιών που θέλετε να αποφύγετε, αλλά οι ασθένειες που μπορούν να αντέξουν αυτά τα δάγκωτα έντομα. Το δάγκειο , το chikungunya και το zika μεταδίδονται μέσω της μαστίγας ενός μολυσμένου κουνουπιού. Για να είστε στην ασφαλή πλευρά, φοράτε απωθητικά εντόμων και προσπαθήστε να κρατήσετε τα κουνούπια έξω από το δωμάτιό σας κρατώντας τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά αν δεν έχουν οθόνες.

Πρακτική ασφαλές φύλο:

Οι STD και οι μη προγραμματισμένες εγκυμοσύνες δεν κάνουν καλά αναμνηστικά αναμνηστικά. Εάν πρόκειται να κάνετε σεξ, χρησιμοποιήστε ένα προφυλακτικό - αυτά μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε κατάστημα φαρμάκων στο Μεξικό - αυτοί ονομάζονται ομόλογα ("cone-DOE-nays").

Λάβετε προφυλάξεις ασφαλείας για την κοινή αίσθηση:

Εκτός από αυτές τις συμβουλές ασφάλειας ελατηρίου, θα πρέπει επίσης να λάβετε γενικές προφυλάξεις ασφαλείας για το ταξίδι στο Μεξικό. Αν και οι καιροί αλλάζουν και τα φύλα είναι ίσα σύμφωνα με το νόμο στο Μεξικό, οι γυναίκες μπορεί να αντιμετωπίσουν μερικά συγκεκριμένα θέματα ασφάλειας ενώ ταξιδεύουν. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για γυναίκες που ταξιδεύουν για να σας βοηθήσουν να μείνετε ασφαλείς αν ταξιδεύετε σόλο ή με μια ομάδα.

Σε περίπτωση ανάγκης:

Ο αριθμός τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης στο Μεξικό είναι 911, όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν χρειάζεστε κάρτα τηλεφώνου για να καλέσετε αυτόν τον αριθμό από δημόσιο τηλέφωνο. Υπάρχει επίσης μια γραμμή επικοινωνίας για την τουριστική βοήθεια και προστασία: 01 800 903 9200.

Οι Αμερικανοί πολίτες ενδέχεται να εξετάσουν το ενδεχόμενο επικοινωνίας με το πλησιέστερο αμερικανικό προξενείο για βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στο Μεξικό .