Τι να δείτε, Κάντε και φάτε στο Hillcrest

Η Νέα Υόρκη έχει το χωριό Greenwich. Το Σαν Φρανσίσκο έχει τον Κάστρο. Το Βανκούβερ έχει το West End. Και το Σαν Ντιέγκο έχει Hillcrest, μια ζωντανή, γκέι-φιλική γειτονιά ακριβώς βόρεια του κέντρου της πόλης και Balboa Park . Το North Park είναι ένα μείγμα διαμερισμάτων και μπανγκαλόου δίπλα σε μια φιλική προς τους πεζούς επιχειρηματική περιοχή.

Ιστορία του Hillcrest

Το Hillcrest γιόρτασε την εκατονταετηρίδα του το 2007. Το 1906 η γειτονιά αυτή ονομάστηκε "Πανεπιστημιακά Υψώματα" μαζί με μεγάλο μέρος της περιοχής του Σαν Ντιέγκο.

Ο William Wesley Whitson αγόρασε το Hill Estate και υποδιαιρέθηκε στα 40 στρέμματα βόρεια της University Avenue στην οδό Lewis (μεταξύ πρώτης και έκτης λεωφόρου) και άνοιξε ένα γραφείο πωλήσεων Hillcrest στο πέμπτο και το πανεπιστήμιο.

Τι κάνει το Hillcrest Special;

Το Hillcrest έχει όλα όσα αποτελούν παράδειγμα μιας φιλικής, πεζοδρομημένης, ζωντανής, αστικής γειτονιάς. Έχει μπλοκ και μπάρες από εστιατόρια, μπαρ, διασκέδαση, ψώνια και υπηρεσίες, ώστε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες να μπορούν να κάνουν τα πάντα στο Hillcrest. Συνδυάστε το με πολλά χρώματα και χαρακτήρα και το Hillcrest είναι μια ζωντανή κοινότητα.

Το Hillcrest είναι de facto gay κοινότητα του Σαν Ντιέγκο. Σίγουρα, οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες ζουν παντού στο Σαν Ντιέγκο, αλλά στο Hillcrest η αδελφή κοινότητα έχει αγκαλιαστεί και συμπεριληφθεί. Το Hillcrest διαθέτει επίσης πολλά μοναδικά boutique καταστήματα και μια υπέροχη τραπεζαρία.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Hillcrest

Ο καλύτερος τρόπος να κάνετε το Hillcrest είναι να κάνετε μια βόλτα στη γειτονιά.

Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε; Κάτω από το εικονικό σήμα Hillcrest που εκτείνεται στην Πανεπιστημιακή Λεωφόρο στην Πέμπτη Λεωφόρο. Δείπνο, ψώνια και διασκέδαση κάθε γούστου μπορεί να βρεθεί κατά μήκος των παρακείμενων δρόμων.

Καλύτερα στοιχήματα για τρώει

Εδώ μπορείτε να πάτε στραβά: τα εστιατόρια Hillcrest παρέχουν κάτι για σχεδόν κάθε γεύση και κάθε προϋπολογισμό.

Στο χαμηλό τέλος, έχετε την τακτοποιημένη αποθήκη La Posta στην Ουάσιγκτον και την Ichiban για ιαπωνική κουζίνα στο Πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια έχετε την σεβάσμια Καλιφόρνια Κουζίνα και Kemo Sabe για τις πιο εξελιγμένες ουρανίσκους. Μπορείτε επίσης να βρείτε τα πάντα μεταξύ τους, μαζί με τη συνήθη ποικιλία των εθνικών αλυσίδων, αν και είναι καλύτερο να αναζητήσετε τα τοπικά και ανεξάρτητα μέρη όπως το Crest Cafe και το Hash House A Go Go για μια πραγματικά αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Τα καλύτερα στοιχήματα για ποτά και ψυχαγωγία

Λοιπόν, το Urban MO είναι το μέρος για να ξεκινήσετε αν θέλετε να βυθίσετε στο Hillcrest: εξωφρενικό και ζωντανό, με φαγητό και ποτό και γκέι νύχτες καουμπόη (yep). Τα μπαρ του κρασιού είναι μεγάλα εδώ: οι λάτρεις του κρασιού, η σύνδεση με το κρασί, η φρεσκάδα και οι κλέβλες του κρασιού είναι δημοφιλείς. Για καταδύσεις, οι χώροι Alibi και San Diego Sports Club. Και για τα κλασικά γκέι και λεσβιακά μπαρ, έχετε το σεβάσμιο Brass Rail και τη Φλόγα. Για ταινίες, το πολυπλέκτη Landmark εμφανίζει κυρίως indie ταινίες.

Αγορές στο Hillcrest

Επισκεφθείτε το κατάστημα Hat Hat για όλες τις ανάγκες σας σε καλύμματα κεφαλής (συμπεριλαμβανομένων των καπέλων διασκέδασης για την Ημέρα Έναρξης του Day Racetrack ), το Buffalo Exchange και το Flashback για τα ρούχα vintage hip, το Trader Joe's και το Whole Foods για ψώνια ή απλά περιηγηθείτε στις πολλές άλλες τοπικές μπουτίκ Hillcrest.

Πώς να έρθετε

Το Hillcrest βρίσκεται λίγο βόρεια από το κέντρο του Σαν Ντιέγκο, εύκολα προσβάσιμο από την κρατική διαδρομή 163, η οποία κόβει την περιοχή. Από το I-8, πάρτε το SR 163 νότια και πάρτε την έξοδο του Πανεπιστημίου Avenue - σας ρίχνει ακριβώς στην καρδιά του Hillcrest.

Οι κύριες οδοί είναι η λεωφόρος του Πανεπιστημίου και η οδός Ουάσινγκτον (ανατολή-δύση), μαζί με τη λεωφόρο Robinson. και έκτη, πέμπτη και τέταρτη λεωφόρος (βορράς-νότος), καθώς και το πάρκο Boulevard στο ανατολικό άκρο. Η έκταση της πέμπτης λεωφόρου μεταξύ Robinson και Ουάσινγκτον θεωρείται η καρδιά του Hillcrest.

Η γειτονιά συνορεύει κατά προσέγγιση με τη λεωφόρο Park Avenue στα ανατολικά, την πρώτη λεωφόρο στα δυτικά, την οδό Ουάσιγκτον στα βόρεια και τη λεωφόρο Pennsylvania στο νότο. Συνορεύει με το Mission Hills στα δυτικά, στα ανατολικά του University Heights και προς το νότο με τον λόφο του Banker.