Πολλά πράγματα να κάνετε στο Lush Aquatica του Σαν Ντιέγκο

Water Water Park της Καλιφόρνια

Όπως και τα άλλα δύο υδάτινα πάρκα που φέρουν το ίδιο όνομα, το Aquatica στο SeaWorld του Ορλάντο και το Aquatica στο SeaWorld San Antonio , το Aquatica San Diego δεν είναι το τυπικό υδάτινο πάρκο. Είναι πλούσια σε θέματα και τοπία. Και επειδή λειτουργεί από τους λαούς του SeaWorld, περιλαμβάνει και κάποια ζωντανά ζωικά στοιχεία.

Σε αντίθεση με τις αδελφές ιδιότητές του, το πάρκο νερού στο Σαν Ντιέγκο δεν βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του SeaWorld.

Υπάρχει, φυσικά, το SeaWorld του Σαν Ντιέγκο, αλλά το θεματικό πάρκο είναι περίπου 25 μίλια μακριά.

Το Aquatica San Diego, που λειτουργούσε από το Knott's και ήταν γνωστό ως Knott's Soak City, προσφέρει μια αξιοπρεπή διαφάνειες συλλογής και βόλτες με νερό. Μεταξύ των χαρακτηριστικών αξιοθέατων είναι το Twister του Tassie, μια γιγαντιαία διαδρομή χοάνης , το Walhalla Wave, μια βόλτα με οικογενειακή σχεδία και το HooRoo Run, ένα συγκρότημα διαφανειών μήκους 80 ποδιών με δύο κλειστούς και δύο ανοιχτούς διαφανείς σωλήνες. Υπάρχει μια ποικιλία άλλων διαφανειών σώματος και σωλήνων για να εξερευνήσετε επίσης.

Εάν θέλετε να πάτε εύκολα στις συγκινήσεις, το Aquatica προσφέρει ένα αναψυχή για το πάρκο νερού: ο τεμπέλης ποταμός. Καθώς οι αναβάτες χαλαρώνουν κατά μήκος του ποταμού Loggerhead Lane, θα δουν φλαμίγκες της Καραϊβικής κρησφύγετες κατά μήκος των τραπεζών. Εκτός από τα φλαμίνγκο, η Aquatica προσφέρει εκθέματα με χελώνες γλυκού νερού. Μπορούν να θεωρηθούν τόσο πάνω όσο και κάτω από το νερό στο περιβάλλον τους.

Ένα άλλο κοινό αξιοθέατο του θαλάσσιου πάρκου που προσφέρει το Aquatica είναι η πισίνα κυμάτων Big Surf Shores.

Είναι ιδιαίτερα μεγάλο και δημιουργεί μεγάλες διογκώσεις. Τα νεώτερα παιδιά θα απολαύσουν τις πιο ευχάριστες διαφάνειες και τις λειτουργίες του Kookaburra Cove και του Slippity Dippity της Kata (ωραίο όνομα!). Το Walkabout Waters είναι μια διαδραστική δομή νερού με ένα τεράστιο κάδο ανατροπής.

Τι να φάτε;

Οι επιλογές για φαγητό περιλαμβάνουν την αγορά Mango, η οποία προσφέρει πίτσα και ζυμαρικά και το Waterstone Grill, το οποίο σερβίρει μπιφτέκια, σαλάτες και κουνουπιέρες.

Οι ενήλικες μπορούν να πάρουν μαργαρίτες, μπύρα και άλλα ποτά στο Rockwater Oasis. Για να πληρώσει για τα τρόφιμα, τα ποτά και άλλα αντικείμενα, η Aquatica προσφέρει μια επιλογή wristband χωρίς μετρητά.

Νέα στο πάρκο

Για το 2014: Taumata Racer - Μια ταχύτητα αλεξίπτωτο για υψηλές ταχύτητες επιπλέει επιβάτες ο ένας εναντίον του άλλου.

Πολιτική εισόδου και εισιτήρια

Ατομικά περάσματα ημέρας και διαλείμματα εποχής είναι διαθέσιμα. 2-πάρκο εισιτήρια, τα οποία περιλαμβάνουν SeaWorld, είναι διαθέσιμα, συχνά σε μειωμένες τιμές. Ιδιωτικές καμπάνες είναι διαθέσιμες για ενοικίαση. Για μια επιπλέον χρέωση, το Aquatica προσφέρει επίσης Quick Queue, μια επιλογή skipping γραμμής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιλεγμένα αξιοθέατα.

Τοποθεσία

Chula Vista, Καλιφόρνια (κοντά στο Σαν Ντιέγκο)

Κατευθύνσεις

Διεύθυνση: 2052 Entertainment Circle

Από το αυτοκινητόδρομο 805
Νότια στον αυτοκινητόδρομο 805. Στην οδό Main Street / Auto Park Drive. Πηγαίνετε αριστερά (ανατολικά) στην κεντρική οδό. Ακριβώς στον ψυχαγωγικό κύκλο για πάρκο.

Από το 5 αυτοκινητόδρομο
Νότια στο 5 αυτοκινητόδρομο (περάστε τον αυτοκινητόδρομο 54). Στην κεντρική οδό. Στρίψτε αριστερά (ανατολικά) στην κεντρική οδό. Ακριβώς στον ψυχαγωγικό κύκλο για πάρκο.

Τηλέφωνο

(800) 257-4268

Κοντινά πάρκα

Επίσημη ιστοσελίδα

Aquatica Καλιφόρνια