Κανονισμοί του κράτους σχετικά με τα ρυμουλκούμενα και τους οδηγούς οδήγησης

Κανόνες RV και Trailer από το κράτος

Εάν σχεδιάζετε να οδηγήσετε το RV ή το ρυμουλκούμενο σας σε κρατική κατασκήνωση , θα πρέπει να γνωρίζετε τους νόμους κάθε κράτους. Εμείς RVers πηγαίνετε σε μεγάλες διαστάσεις για να επιλέξετε ένα RV που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό μας. Μαθαίνουμε να τα οδηγούμε ή να τα ρυμουλκούμε με προσοχή. Τα ασφαλίζουμε, βεβαιωθείτε ότι είναι εγγεγραμμένα και ότι τηρούμε όλους τους νόμους.

Αλλά ένα πράγμα που οι περισσότεροι από εμάς δεν σκεφτόμαστε είναι ότι όταν διασχίζουμε μια κρατική γραμμή όχι μόνο οι νόμοι περί κυκλοφορίας και οδήγησης είναι διαφορετικοί από ό, τι στα κράτη μας, αλλά οι νομικές προδιαγραφές για τους RVs μας μπορεί να είναι διαφορετικές .

Αυτές οι συμβουλές σχετικά με τους κανονισμούς για τους νόμους για το RV και το τρέιλερ από το κράτος έχουν σκοπό να είναι χρήσιμοι, αλλά οι κανονισμοί αλλάζουν συχνά και εξαρτάται από εσάς να γνωρίζετε και να ακολουθείτε τον νόμο.

Ορισμένες γενικές διαφορές στους κρατικούς νόμους οδήγησης

Στην Καλιφόρνια , το όριο ταχύτητας στους αυτοκινητόδρομους είναι 55 mph για κάθε όχημα που ρυμουλκώνει ρυμουλκούμενο και 70 χωρίς ρυμουλκούμενο.

Στο Νιου Τζέρσεϊ, εάν τραβήξετε και διαπιστώσετε ότι έχετε ένα όπλο που δεν αγοράστηκε στο Νιου Τζέρσεϋ, παραβιάζετε το νόμο.

Το μέγιστο όριο ταχύτητας στο Τέξας είναι 70 μίλια την ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και 65 τη νύχτα. Εάν δεν το λάβετε υπόψη, θα σας επιστρέψουν. Είναι εύκολο να κάνετε όταν φεύγετε από μια πολιτεία όπως το Κολοράντο όπου το μέγιστο όριο ταχύτητας είναι 75 mph. Μου τραβήξατε στο Τέξας ένα πρωί για να φτάσετε στα 72 mph.

Η Νέα Υόρκη δεν επιτρέπει καθόλου ρυμουλκούμενα στα περισσότερα πάρκα.

Ορισμένες πολιτείες δεν επιτρέπουν τη σωστή ενεργοποίηση των κόκκινων φώτων, οπουδήποτε. Άλλοι τους επιτρέπουν κατά κανόνα και με περιορισμένους μόνο συγκεκριμένους δρόμους.

Οι περισσότεροι νόμοι για την ταχύτητα γίνονται αμέσως εμφανείς, επειδή συνήθως αναρτώνται εμφανώς κατά μήκος των εθνικών οδών. Αλλά η σωστή στροφή, οι κανονισμοί ρυμούλκησης, οι περιορισμοί του προπανίου και άλλοι τύποι νόμων είναι πιο δύσκολο να γνωρίζουμε, επειδή αυτοί βρίσκονται στο εγχειρίδιο των οδηγών, αλλά όχι αναρτημένοι, έτσι ώστε οι εξωκνητικοί οδηγοί να το γνωρίζουν.

Αλλά αυτές δεν είναι οι μοναδικές διαφορές στους νόμους περί αυτοκινητοδρόμων που μπορούν να σας δώσουν μια παραπομπή και ένα πρόστιμο.

Όρια πλάτους ρυμουλκουμένων

Η παλαιότερη μας ροή αέρα είναι μόνο 8 πόδια πλάτος. Αλλά τα νεότερα είναι 8 πόδια 5,5 ίντσες. Αλλά, ξέρατε ότι αυτά τα νεότερα Airstreams είναι παράνομα, σε μόλις 5,5 ίντσες, σε εθνικές οδούς σε ορισμένες πολιτείες;

Αλαμπάμα, Αριζόνα, Ουάσιγκτον, Γεωργία, Ιλινόις, Κεντάκι, Λουιζιάνα, Μίτσιγκαν, Μιζούρι, Νιού Χάμσαιρ, Νιου Τζέρσεϋ, Νέο Μεξικό, Νέα Υόρκη, Οκλαχόμα και Τενεσί.

Στο πλάτος Κονέκτικατ για RVs περιορίζεται σε 7,5 πόδια, 8 πόδια ύψος, μήκος 24 πόδια και βάρος 7,300 λίρες στο Merritt και Wilbur Parkways.

Όρια μήκους ρυμουλκουμένου

Η Αλαμπάμα, εκτός από το όριο πλάτους 8 ποδιών, έχει επίσης όριο ρυμουλκούμενου 40 ποδιών.

Αν σχεδιάζετε να ρυμουλκήσετε ένα ρυμουλκούμενο και ένα σκάφος, ή οποιοδήποτε συνδυασμό δύο πηδαλιών, παραμείνετε έξω από την Καλιφόρνια.

Σε αντίθεση με την Καλιφόρνια, η Αριζόνα επιτρέπει, με ορισμένους περιορισμούς, περισσότερα από ένα τρέιλερ.

Τα ρυμουλκούμενα περιορίζονται στα 32 πόδια στο Ίδρυμα Natchez του Μισισιπή.

Φρένα ρυμουλκούμενα, χτυπήματα

Πολλές πολιτείες έχουν απαιτήσεις φρένων και αναρτήσεων. Η Αϊόβα απαιτεί εξισορρόπηση των χτυπημάτων, έλεγχος κλίσης και φρένα σε όλα τα ρυμουλκούμενα πάνω από 3.000 λίβρες.

Η Μινεσότα απαιτεί ρυμουλκούμενα των 6.000 κιλών ή και περισσότερο για να έχουν αποσπασμένα φρένα.

Η Βόρεια Καρολίνα απαιτεί ένα ανεξάρτητο σύστημα πέδησης για οικιακά ρυμουλκούμενα ύψους 1.000 λιρών ή περισσότερο.

Η Γιούτα απαιτεί αποσπασματικό σύστημα πέδησης αν υπερβαίνει τα 3.000 λίβρες.

Άλλοι περιορισμοί του ρυμουλκουμένου

Αν ταξιδεύετε από το Ιλλινόις στην Αϊόβα, διαδρομή γύρω από τη γέφυρα μεταξύ Fulton, IL και Clinton, IA. Τα ρυμουλκούμενα απαγορεύονται στη γέφυρα.

Αν έχετε δεξαμενές προπανίου (δεν το κάνουμε όλοι;), δεν μπορείτε να περάσετε από τη σήραγγα του λιμανιού του Βαλτιμόρη ή τη σήραγγα Fort McHenry στο Μέριλαντ.

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο δρόμο της Μοντάνα που πηγαίνει στον ήλιο , μάθετε πρώτα τι περιορισμούς RV υπάρχουν.

Στη Βιρτζίνια, περιορίζεστε σε δύο φορητές δεξαμενές εμφιαλωμένου αερίου των 45 κιλών με βαλβίδες κλειστές στη σήραγγα γέφυρας του δρόμου Hampton, τη σήραγγα γέφυρας Chesapeake Bay και τη σήραγγα Norfolk-Portsmouth.

Και το Ουισκόνσιν, υπό περιορισμένες συνθήκες, επιτρέπει την οδήγηση σε έναν πέμπτο τροχό.

Ταξινόμηση όλα έξω

Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού cross-country θα μπορούσε να είναι περισσότερη δουλειά από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνετε εάν θέλετε να παραμείνετε νόμιμοι σε όλες τις πολιτείες στις οποίες θα ταξιδέψετε. Για να είστε βέβαιοι, ανατρέξτε στο τμήμα των ιστοσελίδων αυτοκινήτων οχημάτων στα κράτη που σκοπεύετε να ταξιδέψετε. Οι περισσότεροι έχουν έναν τρόπο να υποβάλουν αίτηση για άδεια ή παραίτηση εάν η εξέδρα δεν πληροί τους νόμους τους. Έχοντας αυτά τα αρχεία ενώ ταξιδεύετε σε κάθε κράτος θα κάνει το ταξίδι σας να πάει πιο ομαλά. Είναι επίσης καλό να γνωρίζετε εάν δεν υπάρχουν παροχές, έτσι ώστε να μπορείτε να αναδρομολογήσετε το ταξίδι σας.

Ενημερώθηκε και Επεξεργασμένο από εμπειρογνώμονα κατασκήνωσης Monica Prelle