Φλεγμονώδεις ασθένειες στην Οκλαχόμα Σίτι

Οι περισσότεροι από εμάς απλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να χάσουν ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες εργασίας ή σχολείου εξαιτίας της γρίπης και αν περιμένετε μέχρι να αισθανθείτε τα συμπτώματα κατά τη διάρκεια της εποχής της γρίπης, μπορεί να είναι πολύ αργά. Ως εκ τούτου, έχει γίνει ένα σημαντικό μέρος της ετήσιας πρόληψής μας για ασθένειες για να πάρετε μια γρίπη. Εδώ υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις βολές της γρίπης στην Οκλαχόμα Σίτι, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών για το εμβόλιο του τρέχοντος έτους, το κόστος, πού να πάρετε ένα και περισσότερα.

Γιατί ένα εμβόλιο της γρίπης

Οι υπάλληλοι υγείας της Οκλαχόμα συστήνουν ένα εμβόλιο γρίπης ετησίως για όλους σε ηλικία άνω των 6 μηνών, ιδιαίτερα σε ομάδες υψηλού κινδύνου όπως παιδιά, ενήλικες άνω των 50 ετών και έγκυες γυναίκες. Γιατί; Λοιπόν, ειλικρινά είναι επειδή η γρίπη είναι άσχημη επιχείρηση. Η Kristina Duda μας έδωσε λεπτομερή ανάλυση του ιού. Λέει ότι τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πυρετό, πόνο στο σώμα, εξάντληση και σοβαρούς πονοκεφάλους και προσθέτει: "Τα άτομα με τη γρίπη συνήθως δεν μπορούν να εκτελούν καθημερινές δραστηριότητες εξαιτίας της ασθένειας". Παρόλο που ένα εμβόλιο κάθε πτώση δεν εγγυάται ανοσία στη γρίπη, είναι σίγουρα το καλύτερο στοίχημά σας.

Χορήγηση εμβολίου γρίπης

Αναφερόμαστε σε αυτά ως «πλάσματα γρίπης», αλλά στην πραγματικότητα, υπάρχουν τρεις επιλογές όταν λαμβάνετε εμβόλιο γρίπης. Υπάρχει, φυσικά, η παραδοσιακή βολή, που συνήθως δίνεται στον μηρό ή τον βραχίονα, και πολλοί άνθρωποι μπορούν επίσης να επιλέξουν τη μορφή ρινικού ψεκασμού "Flu-Mist". Το 2011, εισήχθη ένα ενδοδερμικό εμβόλιο.

Χρησιμοποιεί πολύ μικρότερη βελόνα και ενίεται μόνο στο δέρμα.

2017-2018 Εμβόλια γρίπης

Το εμβόλιο της γρίπης 2017-2018 προστατεύει από τρία στελέχη. Οι υπάλληλοι της υγειονομικής περίθαλψης σημειώνουν ότι ακόμη και αν εμβολιάζεστε πέρυσι, θα πρέπει να εμβολιαστείτε επειδή η ανοσία μειώνεται μετά από οκτώ έως δέκα μήνες.

Κόστος για τις ασκήσεις γρίπης

Προηγουμένως, τα γυρίσματα της γρίπης ήταν διαθέσιμα στην Οκλαχόμα Σίτι χωρίς καμία επιβάρυνση. ωστόσο, που έληξε το 2010 λόγω ζητημάτων του κρατικού προϋπολογισμού.

Σήμερα, η τυποποιημένη χρέωση για ένα εμβόλιο γρίπης είναι $ 25, αλλά οι παροχές αμοιβής είναι διαθέσιμες για κάποιους που βασίζονται στο εισόδημα, για όσους είναι στο SoonerCare (Medicaid) ή για όσους είναι σε Medicare και δεν ανήκουν σε HMO. Οι ασθενείς που ζητούν αφαίρεση αμοιβής πρέπει να παρέχουν συγκεκριμένη τεκμηρίωση για να αποδείξουν την επιλεξιμότητα. Για λεπτομέρειες, καλέστε (405) 427-8651.

Πού να πάρετε μια γρίπη shot στην περιοχή της πόλης Οκλαχόμα

Το πρώτο και ίσως το καλύτερο μέρος για να πάρετε μια γρίπη πυροβόλησε από τον προσωπικό σας γιατρό, όπως ο γιατρός σας γνωρίζει καλύτερα εσάς και την κατάστασή σας. Στην Oklahoma City, εμβόλια γρίπης είναι επίσης διαθέσιμα σε νοσοκομεία, φαρμακεία και κλινικές σε όλο το μετρό. Δείτε αυτό το ηλεκτρονικό εργαλείο για να βρείτε ένα κοντά σας. Επίσης, το Τμήμα Υγείας της Οκλαχόμα Σίτι προσφέρει ιατρικές εξετάσεις στην κεντρική κλινική τους (921 ΝΕ 23rd Street) που αρχίζει τον Οκτώβριο ή ρωτά για ειδικές κλινικές σε διάφορες τοποθεσίες κατά τη διάρκεια της πτώσης