Η Νυχτερινή Αγορά Queens International: Ο πλήρης οδηγός

Θέλετε να δοκιμάσετε τρόφιμα που είναι δύσκολο να βρεθούν από την Άπω Ανατολή και την Ευρώπη; Θα θέλατε να δοκιμάσετε γαστρονομικές περιπλανήσεις και απολαυστικές λιχουδιές από τη Λατινική Αμερική και την Αφρική; Όλα σε ένα μέρος, όχι λιγότερο ;! Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο: Απλά κατευθυνθείτε προς την Queens International Night Market, στο Corona, Queens! Φανταστείτε να συσκευάζετε 50 επεισόδια των τηλεοπτικών εκπομπών του Anthony Bourdain και του Andrew Zimmern σε ένα βράδυ και θα έχετε μια καλή ιδέα για το τι είναι αυτή η μοναδική εμπειρική επικήρηση.

Ξεκινώντας στις 22 Απριλίου 2017, η Night Market επιστρέφει στο χώρο στάθμευσης της αίθουσας επιστήμης της Νέας Υόρκης στο Flushing Meadows Corona Park για την τρίτη σεζόν της. Ο ενθουσιασμός και η επίσκεψη αυξάνονται σταθερά από την έναρξη του φιλικού προς το φαγητό γεγονότος το 2015 και φέτος υπόσχεται ακόμα πιο εκλεκτικές προσφορές νόστιμων και εξωτικών φαγητών, χειροτεχνίας, παιχνιδιών και ζωντανής μουσικής. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Queens International Night Market.

Ποια είναι η Νυχτερινή Αγορά της Queens International;

Είναι μια ετήσια, εποχιακή, υπαίθρια αγορά που περιλαμβάνει περίπου 45 έως 50 πωλητές τροφίμων, εμπορεύματα και τέχνη προς πώληση, δραστηριότητες και παραστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής μουσικής.

Ποιος διοργανώνει τη διεθνή νυχτερινή αγορά της Queens;

Ο διοργανωτής Night Market John Wang, πρώην εταιρικός δικηγόρος, έλαβε έμπνευση από την κουλτούρα νυκτερινής αγοράς της Ταϊβάν, όπου πέρασε πολλά παιδικά καλοκαίρια. αυτό το προσωπικό πάθος μεταφέρθηκε στα ενήλικα ταξίδια του, όταν θα επέλεγε να επισκεφθεί τις παγκόσμιες τοπικές αγορές για να βυθιστεί σε διαφορετικούς πολιτισμούς.

Ο Wang, που δανείστηκε από αυτές τις εμπειρίες, ήθελε να δημιουργήσει κάτι που «προσέγγισε την εκπληκτική ενέργεια και τη ζωντάνια των νυχτερινών αγορών σε όλο τον κόσμο, αλλά επίσης αξιοποιούσε την απαράμιλλη ποικιλία που βρισκόταν εδώ στη Νέα Υόρκη και στους Queens ως γέφυρα σε πολιτισμούς». "Όπως το θέτει ο Wang, είναι" να προσελκύσει επισκέπτες και να χαρακτηρίσει πωλητές από όλες τις χώρες που εκπροσωπούνται εδώ στη Νέα Υόρκη ".

Πότε πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Νυχτερινή Αγορά Queens;

Η αγορά πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου, από τις 6 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. Η σεζόν του 2017 εκτελείται τα Σάββατα από τις 22 Απριλίου έως τις 19 Αυγούστου. ακολουθούμενη από ένα διάλειμμα έξι εβδομάδων για τους αγώνες αντισφαίρισης US Open και το Maker Faire, που πραγματοποιούνται κοντά. Στη συνέχεια η σεζόν ανανεώνεται πάλι στις 30 Σεπτεμβρίου, έως τις 28 Οκτωβρίου.

Πού βρίσκεται η Διεθνής Νυχτερινή Αγορά Queens; Πως πάω εκεί?

Η νυχτερινή αγορά πραγματοποιείται στο χώρο στάθμευσης πίσω από την αίθουσα της Νέας Υόρκης στο Flushing Meadows Corona Park, στο Corona, Queens.

Υπάρχει περιορισμένος δημόσιος χώρος στάθμευσης, οπότε οι υπεύθυνοι σχεδιασμού εκδηλώσεων συνιστούν έντονα ότι οι επισκέπτες πραγματοποιούν μαζική μεταφορά.

Με το μετρό, οι επισκέπτες της αγοράς μπορούν να πάρουν το τρένο 7 και να κατεβούν στη στάση του 111ου οδού. Από το σταθμό, περπατήστε νότια για τέσσερα τετράγωνα στην 111η οδό (οι αριθμοί των λεωφόρων θα πρέπει να αυξηθούν καθώς περπατάτε νότια), να περάσετε κάτω από μια διαβάθμιση και τελικά θα δείτε την αίθουσα της Νέας Υόρκης που κτίζεται στην άκρη του Flushing Meadows Corona Park , στη γωνία της 111ης οδού και της 45ης Λεωφόρου. Η νυχτερινή αγορά βρίσκεται στην παρτίδα πίσω από το κτίριο. . . απλώς ακολουθήστε τα πλήθη, τον θόρυβο και τα αρώματα που αρέσουν στο νερό.

Πρέπει να αγοράσω εισιτήρια για την Queens International Night Market;

Όχι, η Night Market προσφέρει δωρεάν είσοδο, με εξαίρεση τις δύο πρώτες εκδηλώσεις στις 22 Απριλίου και τις 29 Απριλίου. Αυτές οι δύο νύχτες δεν επιτρέπουν περιπάτους, αλλά απαιτούν προκαταβολικά εισιτήρια, ανταποκρινόμενοι στη συντριπτική συμμετοχή των προηγούμενων ετών, τις νύχτες έναρξης, όταν οι σιδηροδρομικοί σταθμοί ήταν γεμάτοι με μαρμελάδες και τα πεζοδρόμια / δρόμοι ήταν κλειδωμένοι. Αυτό γίνεται με σεβασμό προς την περιβάλλουσα κοινότητα και, σύμφωνα με τους υποψήφιους, το ήμισυ τουλάχιστον των εσόδων από τις πωλήσεις εισιτηρίων θα μεταβεί σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Αυτά τα εισιτήρια κοστίζουν $ 5 ανά άτομο και θα πρέπει να είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα Queens International Night Market έως τα μέσα Μαρτίου.

Πόσα χρήματα πρέπει να περιμένω να ξοδέψω στη Queens International Night Market;

Η οικονομική προσιτότητα ήταν κορυφαία προτεραιότητα όταν σχεδιάστηκε η έννοια της νυχτερινής αγοράς. Ως εκ τούτου, υπάρχει ένα γενικό ανώτατο όριο τιμών 5 δολαρίων για όλα τα είδη διατροφής.

Φέτος, ορισμένοι πωλητές θα έχουν τη δυνατότητα να πουλήσουν σε τιμή τιμής $ 6 στις περιπτώσεις όπου τα περιθώρια κέρδους τους είναι «λεπτότερα.» Ο διοργανωτής John Wang έχει επίγνωση του ότι εξισορροπεί υπεύθυνα τους προϋπολογισμούς των επισκεπτών της αγοράς με τα οικονομικά των πωλητών που είναι, όπως λέει, "τα αληθινά αστέρια της Νυχτερινής Αγοράς". Να είστε σίγουροι ότι η εκδήλωση θα παραμείνει οικονομικά προσιτή και φιλική προς την οικογένεια: Δεν θα βρείτε εδώ 35 φούλια gras popsicles εδώ.

Σημειώστε ότι οι πωλητές τροφίμων είναι γενικά μόνο μετρητά, αλλά οι προμηθευτές εμπορευμάτων / τέχνης δέχονται συνήθως πληρωμές με πιστωτικές κάρτες. υπάρχει συνήθως ATM στο χώρο.

Θα βλέπω τους ίδιους πωλητές Queens International Night Market όπως πέρυσι;

Παρόλο που οι προμηθευτές για την εποχή του 2017 δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, ο Wang σκοπεύει να σκοτώσει 50/50 από τους προηγούμενους πωλητές και τους νέους πωλητές. Ορισμένοι από αυτούς που επιβεβαίωσαν ότι επιστρέφουν είναι οι δημοφιλείς πωλητές πίσω από το παλάτι της Βιρμανίας, τα σάντουιτς του Τρινιδάδικου καρχαρία και τα ρουμανικά κέικ καμινάδας. Και οι νέες αφίξεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν κάποιες στάσεις από το συναρπαστικό Ινδονησιακό, Μπαρμπάντος, Νιγηρίας και Πουέρτο Ρίκο ναύλο. Αλλά αυτό είναι μόνο μια μικρή "γεύση" του τι πρόκειται να έρθει: ο Wang υπόσχεται περισσότερες ενημερώσεις, καθώς πλησιάζουν την άνοιξη το βράδυ στα τέλη Απριλίου.

Οι πωλητές της Νυχτερινής Αγοράς της Queens International αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα;

Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες αγορές, ο Wang δεν αναγκάζει τους πωλητές να δεσμευτούν για ολόκληρη την εποχή, οπότε μπορεί να διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα. "Υπάρχουν συνήθως τουλάχιστον ένας ή δύο νέοι πωλητές κάθε εβδομάδα", εξήγησε. Αν το πιάτο πωλητή είναι σε υψηλή ζήτηση, προβλέπουμε ότι θα δείτε τον πωλητή τακτικά.

Πόσο καιρό θα πρέπει να δώσω στον εαυτό μου για μια επίσκεψη στο Queens International Night Market;

Λάβετε υπόψη ότι οι προσφορές της νυχτερινής αγοράς υπερβαίνουν τα τρόφιμα. Αυτό το έτος θα δείτε την επιστροφή του δημοφιλούς μπύρας / κρασιού, καθώς και την προσθήκη νέων παιχνιδιών, δραστηριοτήτων και ζωντανών παραστάσεων. Με το φιλικό και κοινωνικό υπαίθριο περιβάλλον, υπέροχα φαγητά και ποτά, δροσερά συγκροτήματα, συναρπαστικές παραστάσεις και κάθε είδους διασκέδαση ... ίσως απλώς να βρεθείτε να περάσετε όλη την βραδιά εδώ. Και αυτό είναι σίγουρα OK - είναι μια νυχτερινή αγορά, τελικά!