Ευχαριστιών στην Καλιφόρνια

Πράγματα που πρέπει να κάνουμε για το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών στην Καλιφόρνια

Εάν τα σχέδια ευχαριστιών σας περιλαμβάνουν μια απόδραση στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου τεσσάρων ημερών, αυτές είναι μερικές ιδέες και μερικά πράγματα που πρέπει να γίνουν αυτά που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Family Get-Togethers για την ημέρα των ευχαριστιών στην Καλιφόρνια

Το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να νοικιάσετε ένα σπίτι διακοπών και να πάρετε μαζί ολόκληρη τη συγγένεια, ανεξάρτητα από το αν σχετίζονται με το αίμα σας ή με τους πιο κοντινούς φίλους σας. Είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση μπροστά από το χρόνο, αλλά αυτές οι ιδέες μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε ένα μέρος για να πάτε αν οι προφανείς είναι γεμάτοι.

Αν θέλετε να συναντηθείτε στα βουνά, ίσως είναι αδύνατο να βρείτε ένα μέρος που να ταιριάζει σε ολόκληρη την οικογένεια κοντά στις πιο δημοφιλείς περιοχές σκι. Αντ 'αυτού, δοκιμάστε Pine Mountain Lake κοντά στο Groveland και Yosemite National Park.

Για ένα οικογενειακό διάλειμμα στην παραλία, δοκιμάστε την παραλία της Ιρλανδίας ακριβώς νότια του Mendocino, το Dillon Beach βόρεια του Σαν Φρανσίσκο, ή επισκεφθείτε το HomeAway, το οποίο έχει πολλές ενοικιάσεις καταλυμάτων σε όλη την πολιτεία, ακόμη και στις πόλεις.

Ιδέες για ένα Σαββατοκύριακο ευχαριστιών στην Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα πράγματα σεζόν που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών στο LA και στη Νότια Καλιφόρνια:

Χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Hollywood: Η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Χόλιγουντ πραγματοποιείται στο Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών. Είναι μια μακρόχρονη παράδοση που μοιάζει λιγότερο ελκυστική και πιο γενέτειρα από ό, τι θα περίμενε κανείς.

Τουρκία Trot: Πάρτε ένα ξεκίνημα για την καύση από όλες τις υπερβολικές θερμίδες με ένα πρωί της ημέρας των ευχαριστιών στο Long Beach.

Μπορείτε επίσης να πάρετε μια χορτοφαγική με θέμα το τρέξιμο Tofurkey στο Pasadena.

Η χριστουγεννιάτικη σεζόν ξεκινά σοβαρά μετά την ημέρα των ευχαριστιών, και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αλλάξετε ταχύτητα και να εισέλθετε στην εποχική διάθεση από τα LA Zoo Lights, τα οποία αρχίζουν την Παρασκευή μετά την ημέρα των ευχαριστιών.

Downtown on Ice: Πριν από τις διακοπές των Ευχαριστιών, η πλατεία Pershing της Downtown βλάπτει ένα υπαίθριο παγοδρόμιο.

Τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα θα είναι ανοικτά, ακόμη και στις διακοπές, συμπεριλαμβανομένων των θεματικών πάρκων. Περιμένετε να είναι συσκευασμένα, με μερικά από τα μεγαλύτερα πλήθη του έτους.

Δείτε μια ταινία σε ένα παλάτι: Η ημέρα των ευχαριστιών σηματοδοτεί την αρχή της εποχής των κινηματογραφικών διακοπών. Γιατί να μην κάνετε ένα ξεχωριστό γεγονός από ένα από αυτά, πηγαίνοντας στο κινεζικό , το El Capitan ή το Cinema του Arclight του Grauman , για να το δείτε μέσα σε πλούσιο περιβάλλον;

Ιδέες για ένα Σαββατοκύριακο ευχαριστιών στην Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο

Το 5K Run του πατέρα Joe: Ξεκινάει στο Balboa Park και βοηθά τον πατέρα Joe να προσφέρει περισσότερα από ένα εκατομμύριο γεύματα κάθε χρόνο σε ανθρώπους που τις χρειάζονται.

Παρέλαση της Μητέρας Χήνας: Η πόλη του El Cajon γιορτάζει την ημέρα των Ευχαριστιών για περισσότερα από 60 χρόνια και πολλοί ντόπιοι θεωρούν αυτή την γοητευτική παρέλαση την ανεπίσημη έναρξη της εποχής των Χριστουγέννων. Έχει πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο πριν από τις Ευχαριστίες.

Φεστιβάλ Τζαζ του Σαν Ντιέγκο: Το πενθήμερο φεστιβάλ τρέχει όλο το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών.

Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια ιδέες ευχαριστιών Σαββατο

Το Trail Trot της Τουρκίας δίνει την ευκαιρία να κάψετε λίγες θερμίδες πριν τις καταναλώσετε, αλλά θα πρέπει να καταχωρήσετε νωρίτερα - μερικές φορές γεμίζουν.

Η εκδήλωση Dickens εκτελείται στο παλάτι Cow και εκτελείται κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Είναι ένας εορταστικός τρόπος να αλλάζετε ταχύτητες στη χριστουγεννιάτικη εποχή.

Οι τελετές Tree Lighting ξεκινούν τη σεζόν στην Union Square και την Pier 39.

Τα φώτα των διακοπών συνεχίζονται στο Embarcadero Center μια εβδομάδα πριν από τις ευχαριστίες, υπογραμμίζοντας τα κτίρια της προκυμαίας μέχρι τον Δεκέμβριο. Το παγοδρόμιο στην Union Square ανοίγει ακόμα νωρίτερα, αλλά και οι δύο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών.

Ευχαριστιών ιδέες ταξιδιού σε άλλα μέρη της Καλιφόρνια

Η ημέρα των ευχαριστιών σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν του σκι καθώς τα χιονοδρομικά κέντρα της λίμνης Tahoe ανταγωνίζονται για να ανοίξουν από τις διακοπές - ακόμα κι αν πρέπει να κάνουν όλο το χιόνι τους για να το κάνουν.

Μιλώντας για το χιόνι, το Tioga Pass μέσω του Yosemite είναι συνήθως κλειστό στα τέλη Νοεμβρίου, αλλά σε μερικά χρόνια παραμένει ανοιχτό μέχρι τον Δεκέμβριο, προσφέροντας την ευκαιρία για ένα ταξίδι αργά το βουνό.

Το Εθνικό Πάρκο Sequoia φιλοξενεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο του έθνους, τον στρατηγό Grant.

Δεν παίρνει διακοσμημένο με φώτα, αλλά όταν στέκεστε ψηλό 267 πόδια, δεν χρειάζεστε τα φώτα να είναι θεαματικά.

Στο Σαν Χοσέ, το Downtown Ice ανοίγει και τα Χριστούγεννα στο πάρκο ανάβουν την ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών.

Το Holiday Lights Train ξεκινάει από το Santa Cruz Beach Boardwalk για το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την περίοδο των διακοπών.