Από ... μέχρι ... στην Καλιφόρνια

Εάν πηγαίνετε από μια χώρα στην άλλη στην Καλιφόρνια ή θέλετε να ταξιδέψετε σε απόσταση από προορισμούς της Καλιφόρνιας από μεγάλες πόλεις, αντιμετωπίζετε μια καταπληκτική επιλογή διέλευσης. Μπορείτε να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο, να πάρετε ένα τρένο, να ξεκινήσετε ένα λεωφορείο, να πάρετε ένα λεωφορείο ή να πετάξετε αεροπορικώς. Με όλες αυτές τις επιλογές στο μυαλό, είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη και ξέρετε ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες για εσάς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αυτός ο μικρός οδηγός συνοψίζει όλους τους τρόπους απόκτησης του παροιμιώδους σημείου Α στο σημείο Β στην Καλιφόρνια.

Πηγαίνοντας στη Disneyland

Η Disneyland βρίσκεται ανάμεσα στο Λος Άντζελες και το Σαν Ντιέγκο και αν ζείτε στην περιοχή του Λος Άντζελες / Αναχάιμ, αυτό μπορεί να σας φανεί σαν ένα μη-μυαλό: Απλώς πάρτε τον πλησιέστερο αυτοκινητόδρομο και κατεβείτε όταν δείτε τα σημάδια. Όσο εύκολο μπορεί να ακούγεται, αντιμετωπίζετε ένα δύσκολο ταξίδι αν δεν έχετε δικό σας αυτοκίνητο. Αν έρχεστε από κάπου αλλού, ελέγξτε τις παρακάτω πληροφορίες για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης σε μερικούς δημοφιλείς προορισμούς μέσα ή γύρω από την Καλιφόρνια. Αυτές οι σελίδες παρακάτω, ωστόσο, συνοψίζουν τις επιλογές σας για να φτάσετε στη Disneyland από άλλα σημεία της περιοχής του Λος Άντζελες.

Πηγαίνοντας στο Λας Βέγκας

Ναι, συνειδητοποιούμε ότι το Λας Βέγκας δεν είναι στην Καλιφόρνια, αλλά είναι ένα δημοφιλές add-on σε πολλές διακοπές των πολιτών της Καλιφόρνια και αν ταξιδεύετε από τις πόλεις της Καλιφόρνιας, το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού σας τελικά καταλήγει μέσα στο κράτος. Αυτοί οι οδηγοί θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο "Sin City" από όπου κι αν βρίσκεστε.

Δείτε τη καλοκαιρινή διαδρομή από το Σαν Φρανσίσκο. είναι ένα από τα αγαπημένα μας:

Πηγαίνοντας στο Λος Άντζελες

Έχουμε πολλές ερωτήσεις για το πώς θα φτάσουμε στο Λος Άντζελες από το Σαν Φρανσίσκο - και υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνουμε. Ο οδηγός μας συνοψίζει όλους - και πώς θα φτάσετε εκεί από το Λας Βέγκας και το Σαν Ντιέγκο.

Η επιλογή μεταφοράς σας στο Λος Άντζελες θα πρέπει επίσης να λαμβάνει υπόψη ακριβώς πού βρίσκεται εκείνη η απέραντη μητροπολιτική περιοχή που προσπαθείτε να φτάσετε. Η απάντηση για να φτάσετε στο κέντρο του LA, για παράδειγμα, θα ήταν πολύ διαφορετική από το πώς να φτάσετε στην παραλία. Μάθετε πώς να φτάσετε στο Λος Άντζελες από αυτές τις διάφορες πόλεις και, φυσικά, ένα από τα αγαπημένα μας αξιοθέατα, τη Disneyland:

Πηγαίνοντας στο Σαν Ντιέγκο

Εκτός από τις προφανείς οδούς οδήγησης, μπορείτε να φτάσετε στο Σαν Ντιέγκο με πολλούς άλλους τρόπους μεταφοράς και επειδή τόσοι πολλοί επισκέπτονται την Disneyland και το Σαν Ντιέγκο στο ίδιο ταξίδι, συνοψίσαμε πώς να ταξιδεύετε μεταξύ τους, t έχετε αυτοκίνητο για οδήγηση. Είτε ταξιδεύετε με τους φίλους σας είτε έχετε περιορισμένες ταξιδιωτικές επιλογές είτε είστε με την οικογένειά σας και βασιζόμενοι σε ένα φορτηγό, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο Σαν Ντιέγκο χωρίς εμπόδια:

Πηγαίνοντας στο Σαν Φρανσίσκο

Πολλοί λαοί θέλουν να μάθουν πώς να φτάσουν στο Σαν Φρανσίσκο στην παραλιακή διαδρομή, τη γραφική διαδρομή, με το τρένο, το λεωφορείο ή το αυτοκίνητο, αλλά μπορεί να εκπλαγείτε να διαπιστώσετε ότι το τρένο δεν πηγαίνει εκεί. Αυτοί οι οδηγοί περιγράφουν τις επιλογές σας:

Άλλα ταξίδια

Amtrak στη λίμνη Tahoe ή Reno: Αυτό το ταξίδι με το τρένο είναι ένας τρόπος χαλάρωσης για να δείτε το τοπίο της Καλιφόρνιας χωρίς να ανησυχείτε για την κυκλοφορία. Ξεκινά από το Emeryville πέρα ​​από τον κόλπο από το Σαν Φρανσίσκο. Στη μέση ενός χιονισμένου χειμώνα, το τοπίο είναι εξαιρετικό. Εδώ μπορείτε να πάρετε Amtrak στο Reno . Αν πάτε στη λίμνη Tahoe, θα κατεβείτε από το τρένο στο Truckee, στη Νεβάδα και θα χρειαστείτε μεταφορά από εκεί στη λίμνη.

Περισσότερες πόροι μεταφορών της Καλιφόρνια

Μαζί με το να υπολογίσετε πώς να φτάσετε από τόπο σε τόπο, θα πρέπει να γνωρίζετε ποια διαδρομή θα πάρετε και πώς να το κανονίσετε ώστε να μην επιστρέψετε υπερβολικά. Αυτός ο οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει με μερικές ιδέες για το ταξίδι διακοπών στην Καλιφόρνια .

Δείτε αυτό τον οδηγό για πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Καλιφόρνια ανά τοποθεσία, ενδιαφέροντα και εποχή.

Ακολουθούν ορισμένοι από τους καλύτερους προορισμούς της Καλιφόρνιας για εσάς .