Ξενοδοχεία που προσφέρουν στρατιωτικές εκπτώσεις

Σε μια προσπάθεια να δείξουν υποστήριξη και εκτίμηση για τα στρατεύματα, πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν στρατιωτικές εκπτώσεις. Η επένδυση λίγο πριν τελειώσετε τα ταξίδια σας ή τα σχέδια διακοπών σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικές εξοικονομήσεις.

Επιλογή Ξενοδοχεία
Διαθέτει εκπτώσεις από περισσότερα από 2.700 ακίνητα για ενεργό και συνταξιούχο στρατιωτικό προσωπικό.

Στρατιωτικό Ταξιδιωτικό Γραφείο
Εκπτώσεις ξενοδοχείων για όλους τους κλάδους του στρατού, συμπεριλαμβανομένου του ενεργού καθήκοντος, Reservists, συνταξιούχους, Guardsmen και τα εξαρτώμενα από αυτούς.

Επιλέξτε από πάνω από 2.500 προορισμούς.

Στρατιωτική Ζώνη Ταξιδιών
Προσφέρει πολλές στρατιωτικές ταξιδιωτικές προσφορές, συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων σε δημοφιλή ξενοδοχεία.

VA Δάνεια
Αν έχετε δάνειο VA, δικαιούστε εκπτώσεις σε διάφορα ξενοδοχεία που συμμετέχουν. Οι κωδικοί κουπονιών έκπτωσης, οι λεπτομέρειες και οι πληροφορίες κράτησης παρατίθενται στον ιστότοπο.

Best Western
1-800-WESTERN
Ποσοστά βασισμένα στις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ ανά ημέρα.

Doubletree
1-800-222-8733
Προσφέρει διάφορες στρατιωτικές και κυβερνητικές εκπτώσεις.

Marriott
1-800-228-9290
Εκπτώσεις για TDY, PCS, αναψυχή και συναντήσεις.

Ένας άλλος πολύτιμος πόρος, που συχνά παραβλέπεται, είναι η MWR της τοπικής βάσης (ηθικό, ευημερία, αναψυχή). Εάν δεν ζείτε κοντά σε στρατιωτική εγκατάσταση, επισκεφθείτε την τοποθεσία Web του αντίστοιχου υποκαταστήματός σας:

Πριν κάνετε τις κρατήσεις σας, μην ξεχάσετε να ελέγξετε την πολιτική ακύρωσης της εγκατάστασης. Εάν τα σχέδιά σας απροσδόκητα αλλάξουν, η πληρωμή για αχρησιμοποίητο κατάλυμα μετατρέπει μια φορά-μεγάλη συμφωνία σε περιττή δαπάνη.