Εκδρομές εξοικείωσης ταξιδιωτικών πρακτόρων

Τα ταξίδια εξοικείωσης, ή χαλαρά αποκαλούμενα ταξίδια "fam" στον ταξιδιωτικό πρακτορείο, μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους σχεδιαστές συναντήσεων. Καθώς οι αεροπορικές εταιρείες σφίγγουν τις ζώνες τους και μειώνουν το κόστος, δεν προσφέρουν τις συμφωνίες ταξιδιωτικών πρακτόρων των προηγούμενων δεκαετιών, αλλά υπάρχουν ακόμα εκπαιδευτικά ταξίδια για τους πράκτορες.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, τα ξενοδοχεία και οι γραμμές κρουαζιέρας υποστηρίζουν ταξίδια εκμάθησης ταξιδιωτικών πρακτόρων για να εξοικειωθούν με τα προϊόντα τους με την ελπίδα να πάρουν απόδοση στις επενδύσεις τους - πολλές νέες επιχειρήσεις.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μάθουν για το ταξιδιωτικό προϊόν και, στη συνέχεια, προτείνουν ταξίδια στους πελάτες τους. Ορισμένοι πηγαίνουν με την ελπίδα ότι θα έχουν φτηνές ή δωρεάν διακοπές, αλλά τα fam trips συχνά περιλαμβάνουν πολλή δουλειά αλλά μπορεί να είναι χρήσιμα για την οικοδόμηση μιας ταξιδιωτικής επιχείρησης.

Κρουαζιέρες και Ξενοδοχεία

Ορισμένοι πωλητές ταξιδιών, όπως γραμμές κρουαζιέρας και ξενοδοχεία προσφέρουν έκπτωση, έτσι ώστε οι ταξιδιωτικοί πράκτορες να έχουν την ίδια εμπειρία που θα είχε ένας ταξιδιώτης.

Από την άλλη πλευρά, οι γραμμές κρουαζιέρας μπορούν να προσφέρουν επιτόπιες επιθεωρήσεις ενός ή περισσοτέρων πλοίων σε ένα Σαββατοκύριακο, ενώ στο λιμάνι πριν από την επιβίβαση στην επόμενη ιστιοπλοΐα. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες περπατούν πραγματικά επάνω στα πλοία και επιθεωρούν διάφορες κατηγορίες καμπίνας, μαζί με τους κοινόχρηστους χώρους. Συχνά τα γεύματα περιλαμβάνονται επίσης. Αυτές οι επιτόπιες επιθεωρήσεις περιλαμβάνουν συνήθως διαμονή σε ξενοδοχείο και είναι συνδυασμένες σε τιμή που καταβάλλεται από τον πράκτορα ή το πρακτορείο ταξιδίων. Αυτά τα ταξίδια είναι συχνά εξαντλητικά, μακρές ημέρες, που προορίζονται να συσκευάσουν σε πολλές πληροφορίες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Συχνά οι γραμμές κρουαζιέρας θα προσφέρουν μια μαθησιακή κρουαζιέρα σε καθορισμένη τιμή, που ονομάζεται σεμινάρια στη θάλασσα, όπου οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν μαθήματα στο πλοίο και προσφέρεται επίσης ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουν την κρουαζιέρα. Οι πράκτορες παίρνουν τις πληροφορίες που χρειάζονται οι γραμμές κρουαζιέρας για να έχουν, καθώς και ο πράκτορας παίρνει να εξοικειωθεί με την κρουαζιέρα ως πελάτης.

Είναι επίσης σημαντικό για έναν προγραμματιστή της συνάντησης να είναι εξοικειωμένοι με το πλοίο επίσης, προτού σχεδιάσετε μια μεγάλη ομάδα συνάντησης ή εταιρικό σεμινάριο πάνω σε ένα πλοίο.

Tour Operators

Για τους πράκτορες που ξεκινούν, fam trips είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει πιο ικανός στο πεδίο. Όχι μόνο τα fam trips επιτρέπουν την εκπαίδευση των προορισμών και των πωλητών, αλλά διευρύνει επίσης την άποψη των εισερχόμενων και των αναχώσεων του ταξιδιού γενικά. Όσο πιο πολύ ένας πράκτορας ταξιδεύει, τόσο πιο ενημερωμένοι γίνονται στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Από νωρίς, είναι μια ιδανική ευκαιρία για έναν πράκτορα να ξεκινήσει να μαθαίνει για κάθε ειδικό ενδιαφέρον που θέλει να εμπλακεί στην πώληση, έτσι ώστε η εκμάθηση να μπορεί να προσανατολιστεί προς μια συγκεκριμένη πελατεία ή ομάδα εξειδικευμένων πελατών.

Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίζετε ποιος ταξιδιωτικός πράκτορας θα συστήσει στους πελάτες σας είναι να τα δοκιμάσετε. Οι τουριστικοί πράκτορες όπως το Globus και το Cosmos, το Brendan Tours και το GOGO Worldwide Vacations προσφέρουν όλα τα ταξίδια στους πράκτορες. Μερικές φορές προσφέρονται περισσότερο σε μεγάλους οργανισμούς που τείνουν να φέρνουν περισσότερες επιχειρήσεις, ή μερικοί μόνο με πρόσκληση. Ωστόσο, συνήθως μπορούν να αγοραστούν από οποιονδήποτε αντιπρόσωπο με διαπιστευτήρια ταξιδιωτικού πράκτορα. Θα ήταν μια καλή επένδυση για έναν πράκτορα που θέλει να συμμετάσχει πλήρως στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

Υπάρχουν ιστότοποι που προσφέρουν και απαριθμούν fam trips και ταξιδιωτικές εκπτώσεις.

Για τους περισσότερους ιστότοπους, ένας πράκτορας χρειάζεται login και κωδικό πρόσβασης. Κάποια χρέωση για τις υπηρεσίες τους, αλλά μπορεί να αξίζει την τιμή.

Εδώ είναι μερικές ιστοσελίδες για να αναζητήσετε πληροφορίες fam travel:

  1. Famrates.com
  2. Famnews.com
  3. CCRA
  4. Ταξιδιωτικά νέα
  5. Travel Agent Central
  6. Σανδάλια και παραλίες θέρετρα
  7. Ξενοδοχεία Disney, Θέρετρα και Κρουαζιέρες
  8. ASTA