Το λεωφορείο από την Κουάλα Λουμπούρ στη Σιγκαπούρη

Πώς να φτάσετε στη Σιγκαπούρη Από το KL με λεωφορείο

Παίρνοντας το λεωφορείο από την Κουάλα Λουμπούρ στη Σιγκαπούρη είναι ένας οικονομικός και βολικός τρόπος μετακίνησης μεταξύ των δύο πόλεων. Ως επί το πλείστον, ο διασυνδετικός αυτοκινητόδρομος είναι ίσιος και σε άριστη κατάσταση. Το προαστιακό σκυρόδεμα καταλήγει τελικά στην πράσινη θόλωση φυτειών παλάμης και durian κατά μήκος της διαδρομής, επιτρέποντάς σας να δείτε λίγο από την ύπαιθρο της Μαλαισίας.

Σίγουρα, υπάρχουν πολλές γρήγορες πτήσεις μεταξύ της Κουάλα Λουμπούρ και της Σιγκαπούρης , αλλά θα περάσετε περισσότερο χρόνο γύρω από τα αεροδρόμια από ό, τι στην πραγματικότητα στον αέρα!

Τα λεωφορεία είναι φθηνότερα, αποτελεσματικότερα και πιο άνετα.

Μην περιμένετε τα τυπικά αρχαία λεωφορεία που αναπροσαρμόζουν όργανα ακόμα να χτυπάνε τους δρόμους σε άλλα μέρη της Νοτιοανατολικής Ασίας. Ένας μακρύς κατάλογος εταιρειών προσφέρει διώροφα λεωφορεία με ταινίες, ανακλινόμενα καθίσματα και πολλά δωμάτια για τα πόδια. Ορισμένα λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ της KL και της Σιγκαπούρης θα μπορούσαν ακόμη να θεωρηθούν πολυτελείς: προσφέρουν γραφεία εργασίας, θύρες USB και ενσωματωμένο Wi-Fi !

Σχετικά με το λεωφορείο από KL προς τη Σιγκαπούρη

Αντί να κάνετε κράτηση με λεωφορείο μέσω του καταλύματος ή του πρακτορείου ταξιδιών, μπορείτε να αποφύγετε να πληρώσετε μια προμήθεια με κράτηση εισιτηρίου απευθείας με την εταιρεία λεωφορείων. Αυτός ο ταξιδιωτικός πράκτορας πρόκειται ακριβώς να κάνει το ίδιο πράγμα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας: κρατήστε ένα εισιτήριο στην ιστοσελίδα της εταιρείας λεωφορείων. Αν μια εταιρεία δεν προσφέρει online κρατήσεις, μπορείτε να τηλεφωνήσετε για να κάνετε κράτηση θέσης ή να αγοράσετε ένα εισιτήριο αυτοπροσώπως.

Το λεωφορείο από την Κουάλα Λουμπούρ στη Σιγκαπούρη συνήθως διαρκεί από πέντε έως έξι ώρες , ανάλογα με την κυκλοφορία στο δρόμο και το χρόνο επεξεργασίας στα σύνορα.

Η άφιξη το πρωί είναι συνήθως καλύτερη.

Οι τιμές των λεωφορείων στη Σιγκαπούρη ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα με την εταιρεία και το πόσο πολυτελές είναι το λεωφορείο. Τα διώροφα λεωφορεία και τα λεωφορεία VIP (μερικές φορές επισημαίνονται ως "εκτελεστικά") τείνουν να κοστίζουν περισσότερο. Θα βρείτε εισιτήρια λεωφορείου που κυμαίνονται από US $ 10-100. προγραμματίζετε να ξοδέψετε τουλάχιστον 20-30 δολάρια για ένα μέσο λεωφορείο.

Συμβουλή: Ακόμη και στα πιο όμορφα λεωφορεία που περιλαμβάνουν φαγητό, μπορείτε ακόμα να θέλετε να φέρετε το δικό σας σνακ και νερό. Το "γεύμα" είναι μερικές φορές απλώς ένα φλιτζάνι στιγμιαίων χυλοπίτες ή ένα μικρό, ζαχαρούχο σάντουιτς, όπως αυτά που βρέθηκαν κρεμασμένα σε 7-Eleven minimarts σε όλη την Ασία .

Κράτηση του Λεωφορείου στη Σιγκαπούρη Online

Η διαδρομή μεταξύ KL και Σιγκαπούρης παραμένει απασχολημένη. Κρατήστε το εισιτήριό σας τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα. Κάντε κράτηση πολλές μέρες νωρίτερα εάν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια πολυσύχναστων διακοπών όπως ο Χάρι Μέρντεκα ή γύρω από το τέλος του Ραμαζανιού .

http://www.busonlineticket.com/ είναι μια διαδικτυακή πύλη που εκπροσωπεί πολλές εταιρείες λεωφορείων που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ της Κουάλα Λουμπούρ και της Σιγκαπούρης. Παρά το γεγονός ότι μόνο ένας από τους πολλούς, η Aeroline είναι μια δημοφιλής εταιρεία λεωφορείων που τρέχει από την Κουάλα Λουμπούρ.

Αναχωρήσεις λεωφορείων στην Κουάλα Λουμπούρ

Οι εταιρείες λεωφορείων έχουν διάφορα σημεία αναχώρησης σε όλη την Κουάλα Λουμπούρ. Θα βρείτε λεωφορεία προς τη Σιγκαπούρη που φεύγουν από τις ακόλουθες θέσεις στο KL:

Φτάνοντας στη Σιγκαπούρη

Τα λεωφορεία από την Κουάλα Λουμπούρ προς τη Σιγκαπούρη φθάνουν σε σημεία σε όλη την πόλη, ωστόσο, πολλές διαδρομές καταλήγουν στο Golden Mile Complex στο Beach Road στη Σιγκαπούρη. Το Golden Mile Complex βρίσκεται νότια της Μικρής Ινδίας και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την οδό Arab.

Θα βρείτε πολλά ταξί που περιμένουν ή μπορείτε να πάρετε το MRT ( σύστημα μετρό της Σιγκαπούρης ) στον κοντινό σταθμό Nicoll Highway στην πορτοκαλί γραμμή CCS.

Συμβουλές για τη διέλευση των συνόρων στη Σιγκαπούρη

Φέρνοντας καπνό και αλκοόλ στη Σιγκαπούρη

Οι τελωνειακοί νόμοι στη Σιγκαπούρη είναι φημισμένα αυστηροί , κερδίζοντας το σαρκαστικό ψευδώνυμο "Η ωραία πόλη". Δεν υπάρχουν επιδόματα για τον καπνό. Η Σιγκαπούρη δεν επιτρέπει στα συνήθη 200 τσιγάρα να εισέλθουν στα αδασμολόγητα μέσα από τα τελωνεία, όπως άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας .

Οι αποσκευές σας θα σαρωθούν για το αλκοόλ και τον καπνό - οι οποίες αμφότερες φορολογούνται πραγματικά στη Σιγκαπούρη. Η "ξεχνήσουν" για κάθε μία από τις τσάντες σας όταν έρχονται από τη Μαλαισία θα οδηγήσει σε βαριά πρόστιμα τα οποία πρέπει να πληρώσετε επί τόπου στα σύνορα. Μην φέρετε σπρέι πιπεριού ή άλλα αντικείμενα που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν προβλήματα .

Μπορείτε να σας επιβληθεί πρόστιμο μέχρι € S $ 200 ανά πακέτο τσιγάρων και / ή να κρατηθείτε - μην προσπαθήσετε να γλιστρήσετε κάτι! Αν και ορισμένοι υπάλληλοι μπορούν να επιτρέψουν μια ανοιχτή συσκευασία τσιγάρων, είναι στο ιδιοτροπία τους. Οι υπάλληλοι των χερσαίων συνόρων είναι πολύ πιο αυστηροί ως προς την επιβολή από τον αερολιμένα.

Οι κανονισμοί αλλάζουν μερικές φορές. συμβουλευτείτε τον ιστότοπο της τελωνειακής αρχής της Σιγκαπούρης για τα τελευταία.

Από τη Σιγκαπούρη στην Κουάλα Λουμπούρ

Οι περισσότερες εταιρείες λεωφορείων εκτελούν μεταφορές προς τις δύο κατευθύνσεις, ωστόσο, τα σημεία αναχώρησης διαφέρουν για τα λεωφορεία που επιστρέφουν στην Κουάλα Λουμπούρ .