Πολιτιστικές Συμβουλές για Επιχειρήσεις στη Νότια Αφρική

Τα επαγγελματικά ταξίδια συχνά δείχνουν στους ταξιδιώτες επαγγελματίες πόσο μικρός είναι ο κόσμος, ειδικά όταν επισκέπτονται ένα μακρινό μέρος για μια επαγγελματική συνάντηση, όπως η Νότια Αφρική. Η Νότια Αφρική είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να επισκεφθείτε για διακοπές ή διακοπές (κάντε ένα χρόνο για να δοκιμάσετε μια από τις μεγάλες τοποθεσίες surfing της Νότιας Αφρικής ή μια διαδρομή για δέκα υπέροχες μέρες στη Νότια Αφρική !), Αλλά είναι όλο και περισσότερο ένας προορισμός για επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Ενώ πολλά από τα βασικά στοιχεία για τη διεξαγωγή επιχειρηματικών ταξιδιών σε ένα επαγγελματικό ταξίδι είναι τα ίδια, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, υπάρχουν πολλές άλλες μικρές (και όχι τόσο μικρές) λεπτομέρειες και πολιτιστικά πρότυπα που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά όταν πρόκειται για το κλείσιμο συμφωνία. Η Νότια Αφρική είναι ένα καλό παράδειγμα όπου η κατανόηση των πολιτισμικών διαφορών για έναν επιχειρηματία μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στη σφράγιση της συμφωνίας και στην εμφάνιση της συμφωνίας. Για παράδειγμα, ενώ βρίσκεστε στη Νότια Αφρική, μην πείτε, ενώ μιλάτε ή μιλάτε με τα χέρια σας στις τσέπες σας. Και οι δύο θεωρούνται αρκετά αγενείς. Αλλά να είστε έτοιμοι για κάποια backslapping και ακόμη και το χέρι, καθώς και τα δύο είναι φυσιολογικά στη Νότια Αφρική.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα όλες τις αποχρώσεις και τις πολιτιστικές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν έναν ταξιδιώτη που ταξιδεύει προς τη Νότια Αφρική, πήρα το χρόνο να συνομιλήσω με τον Gayle Cotton, συγγραφέα του βιβλίου Say Anything to Anyone, Anywhere: 5 Κλειδιά για την επιτυχημένη διαπολιτισμική επικοινωνία.

Η κ. Cotton είναι ειδικός στις πολιτισμικές διαφορές και διακεκριμένος ομιλητής και αναγνωρισμένη αρχή στην διαπολιτισμική επικοινωνία. Είναι επίσης Πρόεδρος της Circles of Excellence Inc. και έχει παρουσιαστεί σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το NBC News, το BBC News, το PBS, το Good Morning America, το PM Magazine, το PM Northwest και το Pacific Report.

Συμβουλές για επιχειρηματίες που ταξιδεύουν προς τη Νότια Αφρική

5 Βασικά θέματα συζήτησης ή συμβουλές χειρονομίας

5 θέματα θεμάτων συνομιλίας ή ταμπού χειρονομίας

Η Διαδικασία Λήψης Αποφάσεων και Διαπραγμάτευσης

Συμβουλές για τις γυναίκες

Οι επιχειρηματίες είναι συνήθως αποδεκτές στη Νότιο Αφρική.

Συμβουλές για χειρονομίες

Οι Νοτιοαφρικανοί τείνουν να χρησιμοποιούν γλωσσική γλώσσα του σώματος όταν μιλάνε. Πιθανότατα θα συναντήσετε πολλές χειραψία και κάποια backslapping. Με φίλους και στενούς συνεργάτες, το χέρι είναι ένα σημάδι φιλίας.