Ιανουάριος στο St. Louis: Εκδηλώσεις, φεστιβάλ και Καιρός

Αν και οι διακοπές τελειώνουν και ο κρύος καιρός έχει εγκατασταθεί, υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν στο Σαιντ Λούις τον Ιανουάριο, όπως να παρακολουθήσουν ειδικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ ή να λάβουν μέρος σε χειμερινές καιρικές δραστηριότητες - ακόμα και τουριστικά αξιοθέατα όπως το Gateway Arch και το Δημοτικό Μουσείο είναι μεγάλη αυτή την εποχή του χρόνου, όταν οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μικρότερα πλήθη και μικρότερες γραμμές.

Λόγω της κεντρικής του θέσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο καιρός του Σαιντ Λούις συχνά παραμένει μεταξύ ενός υψηλού στα μέσα της δεκαετίας του '40 και ενός χαμηλού στα μέσα της δεκαετίας του '20, με το χιόνι να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής και τους περισσότερους χειμερινούς μήνες για εξαιρετικές ευκαιρίες να παίζετε σε ένα χειμωνιάτικο τοπίο σε μια ήπια ψυχρή μέρα.

Από τον εορτασμό του Soulard Mardi Gras σε μια μοναδική εμπειρία φαγητού και κρασιού στο Chase Park Plaza και μόλις κλωτσήσει στη φύση με την οικογένεια, το St. Louis έχει κάτι για τον καθένα αυτόν τον Ιανουάριο, επομένως εξερευνήστε την παρακάτω λίστα και σχεδιάστε τη χειμερινή σας απόδραση στο St. Louis.