Κανόνες για τους καπνιστές τσιγάρων στη Disneyland

Ακόμα και απαγορεύεται η διάχυση, εκτός από τις καθορισμένες περιοχές καπνίσματος

Η Καλιφόρνια έχει σκληρούς περιορισμούς για το κάπνισμα και η Disneyland είναι ακόμα πιο σκληρή, οπότε αν είστε καπνιστής που σχεδιάζει διακοπές στο "πιο ευτυχισμένο μέρος στη γη", θα πρέπει να κάνετε κάποιο επιπλέον σχεδιασμό για να επισκεφθείτε το πάρκο ενώ μπορείτε ακόμα να καπνίζετε Η διαμονή σου.

Τόσο το κάπνισμα όσο και το φαγητό (χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρονικά τσιγάρα) απαγορεύονται ακόμη και σε υπαίθριους χώρους, εκτός από τις καθορισμένες περιοχές καπνίσματος, οι οποίες γίνονται όλο και πιο σπάνιες κάθε χρόνο.

Ωστόσο, υπάρχουν καθορισμένοι χώροι καπνίσματος στο Main Entry Plaza εκτός από τα θεματικά πάρκα και μερικές θέσεις μέσα σε κάθε ένα από αυτά.

Στη Disneyland, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το Frontierland κοντά στην πλατεία της Νέας Ορλεάνης για να βρείτε ένα τμήμα καπνίσματος δίπλα στο Rivers of America Raft Dock ή στο Tomorrowland κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Στην Disney's California Adventure, υπάρχει χώρος καπνίσματος στο Hollywood Land κοντά στην πόλη των υδάτων δίπλα στο Monsters Inc. Επιπλέον, μπορείτε να καπνίζετε στο Downtown Disney, αλλά πρέπει να απέχετε τουλάχιστον 50 μέτρα από την είσοδο σε ένα κατάστημα, εστιατόριο ή τουαλέτα.

Συμβουλές για το κάπνισμα στη Disneyland

Δεδομένου ότι οι επιλογές σας για χώρους καπνίσματος είναι απίστευτα περιορισμένες στην Disneyland και την Disney's California Adventure , ίσως είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να καπνίσετε λιγότερο στο ταξίδι σας στη Disneyland. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να μεταφέρετε κάποιο κόμμι νικοτίνης, ώστε να μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την ομάδα σας απολαμβάνοντας τις βόλτες και λιγότερο χρόνο εύρεσης καθορισμένου χώρου καπνίσματος σε όλο το πάρκο.

Σταχτοδοχεία είναι διαθέσιμα στις περιοχές καπνίσματος και είναι χτισμένα στην κορυφή των σκουπιδιών στο Downtown Disney. Η απόρριψη των γλωσσών σας σε άλλα μέρη του πάρκου θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα πρόστιμο ή ακόμα και στην απέλαση από το πάρκο - οι υπάλληλοι της Disney λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την περιβαλλοντική συνείδηση ​​και δεν λαμβάνουν ευγενικά στους ανθρώπους που απορρίπτουν.

Δεν υπάρχουν τοποθεσίες ή καταστήματα εντός των πάρκων της Disneyland που πωλούν προϊόντα καπνού οποιουδήποτε είδους, οπότε θα χρειαστεί να συσκευάσετε επιπλέον τσιγάρα προτού γυρίσετε στο πάρκο αν νομίζετε ότι θα εξαντληθεί. Ενώ ορισμένα από τα ξενοδοχεία στα θέρετρα της Disney διαθέτουν μηχάνημα αυτόματης πώλησης τσιγάρων, θα είναι πιθανώς πολύ πιο ακριβά από ό, τι σε καταστήματα καπνού ή καπνού στην περιοχή.

Το κάπνισμα στα ξενοδοχεία Disneyland

Μιλώντας για ξενοδοχεία, τα τρία ξενοδοχεία του Disneyland Resort-το Paradise Pier Hotel, το Disneyland Hotel και το Grand Californian είναι μη καπνιστές εγκαταστάσεις που δεν προσφέρουν δωμάτια καπνιστών.

Ωστόσο, μπορείτε να καπνίσετε στα ξενοδοχεία Disneyland Resort στην καθορισμένη περιοχή καπνίσματος ή να κάνετε μια σύντομη βόλτα έξω από το ξενοδοχείο - αν και θα πρέπει να βρείτε ένα μέρος για να πετάξετε το στόμα του τσιγάρου σας αν το κάνετε αυτό.

Το Disneyland Hotel διαθέτει τρεις χώρους καπνιστών, έκαστο έξω από τους φανταστικούς, περιπετειώδεις και πύργους των συνόρων. Το Grand Californian Hotel & Spa της Disney διαθέτει ένα στο υπαίθριο τζάκι και ένα στο Courtyard Brisa. και το Paradise Pier έχει μόνο ένα στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Πολλά άλλα ξενοδοχεία στην περιοχή είναι επίσης απαλλαγμένα από τον καπνό, που σημαίνει ότι δεν καπνίζετε πουθενά στα δωμάτια του ξενοδοχείου ή τους κοινόχρηστους χώρους, οπότε φροντίστε να ελέγξετε κατά την κράτηση.

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στο Λος Άντζελες που προσφέρουν δωμάτια όπου μπορείτε να καπνίσετε, αλλά είναι λίγο πιο μακριά και μπορεί να είναι πιο ακριβά, καθώς περιλαμβάνουν συνήθως ένα τέλος καθαρισμού με φιλική προς το κάπνισμα κράτηση.