Μουσείο Οικογένειας Walt Disney

Επισκεφτείτε το Μουσείο της Disney

Το Mickey Mouse και η Disneyland είναι μέρος του υφάσματος της αμερικανικής εμπειρίας. Στον 21ο αιώνα, λίγοι νέοι γνωρίζουν τι αντιλαμβάνεται η γενιά Baby Boomer χωρίς εξήγηση: το όνομα Disney είναι κάτι περισσότερο από ένα εταιρικό λογότυπο.

Το Μουσείο της οικογένειας Disney στοχεύει να καταγράψει τη ζωή και τα επιτεύγματα του Walt Disney. Δεν παρουσιάζει ιστορικό της εταιρείας ή παρέχει ψυχαγωγία τύπου Disney.

Στην πραγματικότητα, το μουσείο είναι εντελώς ξεχωριστό από την εταιρεία που φέρει το λογότυπο της Disney.

Τι υπάρχει στο Μουσείο Οικογένειας Walt Disney;

Το Μουσείο της οικογένειας Disney δεν είναι ένα μουσείο "Disney" γεμάτο γελοιογραφίες και βόλτες. Αντίθετα, μιλάει την ιστορία ενός ανθρώπου ο οποίος ήταν ο πρώτος και ο πρώτος ο ίδιος ο αφηγητής. Εάν δεν θέλετε να ακούσετε όλη τη μέρα για το Walt Disney και να μάθετε για τη ζωή του, αυτό το μέρος δεν είναι για σας.

Από την άλλη πλευρά, εάν θα έπρεπε να πάτε θετικά να παρακολουθείτε μερικές από τις πρώτες μικρές ταινίες της Disney. Ή αισθανθείτε λιποθυμία, ενώ βλέπετε μία από τις αρχικές κάμερες πολλαπλών επιπέδων που χρησιμοποιούνται για να κάνουν το Snow White και τους Επτά Νάνους. Ή μπορείτε να διαβάσετε ευχάριστα αυτό το κινούμενο σημείωμα για τους επτά νάνους: "Dopey: Effect Droopy σε όλα τα ρούχα", τότε αυτό είναι το μέρος για εσάς.

Οι δέκα μόνιμες γκαλερί του μουσείου έχουν χρονολογική σειρά. Τα εκθέματα φέρουν το διακριτικό στυλ της Disney και περιλαμβάνουν τα πιό πρόωρα γνωστά σχέδια του Mickey Mouse και ένα μοντέλο με διάμετρο 12 τετραγωνικών μέτρων της Disneyland της Walt's φαντασίας, με αξιοθέατα που ανέπτυξε ο ίδιος.

Υπάρχουν στιγμές "wow" όταν κοιτάζετε έναν τοίχο ακόμα σχεδίων και συνειδητοποιείτε ότι μερικοί από αυτούς κινούνται πραγματικά. Ή ίσως κοιτάζετε τον φορητό υπολογιστή 1939-1939 του τεχνικού της εικονογράφησης Herman Schulties (που είναι αρκετά δροσερό) και συνειδητοποιείτε ότι η οθόνη δίπλα σε αυτή σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε κάθε σελίδα, ψηφιοποιημένη και επαυξημένη με τα αντίστοιχα κλιπ ταινιών.

Μπορείτε να δείτε το μουσείο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Εάν ζείτε κοντά, ίσως θέλετε να κάνετε ακριβώς αυτό. Κάντε ένα ταξίδι για να ακολουθήσετε την ιστορία ζωής ενός εξαιρετικού άνδρα. Επιστρέψτε για να δείτε την ιστορία της παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, ακούγοντας τις ιστορίες ανθρώπων που εργάστηκαν στα διάσημα έργα. Και πάλι για να βρείτε τα δικά σας θέματα που θα ακολουθήσουν και θα ερευνήσουν.

Ίσως το πιο φανερό σχόλιο για το Μουσείο Οικογένειας Walt Disney ήρθε από έναν συνάδελφο Baby-Boomer που επισκέφθηκε μαζί μου: «Έφερε αναμνήσεις δεν ξέρει καν ότι είχα».

Walt Disney Οικογένεια Μουσείο Συμβουλές

Μουσείο Οικογένειας Walt Disney με τα παιδιά

Ενώ θα μπορούσε να προσελκύσει περισσότερο τους baby boomers που απολάμβαναν τα τηλεοπτικά προγράμματα του Walt Disney, τα παιδιά θα απολαύσουν τα κινούμενα σχέδια και κάποια εκθέματα.

Ωστόσο, θα μπορούσαν να γίνουν ανήσυχοι, ενώ οι ενήλικες περνούν πολύ χρόνο διαβάζοντας κάθε ένα από τα πολλά ενημερωτικά πάνελ και θυμίζοντας τις αγαπημένες τους στιγμές της Disney.

Ξέρετε τα παιδιά σας και παρακαλώ να είστε ευγενικοί σε άλλους μουσουλμάνους που βγαίνουν κάπου αλλού για να τους πάνε, είναι πιθανό να αποδιοργανωθούν. Επίσης, να θυμάστε ότι τα καροτσάκια δεν επιτρέπονται και υπάρχουν λίγα χειροποίητα εκθέματα για να απολαύσετε το παιδί με απίστευτο προσανατολισμό.

Αναθεώρηση του Μουσείου Οικογένειας Walt Disney

Βαθμολογούμε το Μουσείο Οικογένειας Walt Disney 5 αστέρων από τα 5 για ενήλικες που αγαπούν τη Disney.

Τι πρέπει να ξέρετε για το Μουσείο Οικογένειας Walt Disney

Αν είστε περίεργοι, το Μουσείο της Disney Family είναι στο Σαν Φρανσίσκο επειδή η κόρη της Disney Diane Disney Miller έζησε κοντά στο Σαν Φρανσίσκο. Θεωρούσε ότι το Presidio θα ήταν ιδανικό μέρος για ένα μουσείο αφιερωμένο στον πατέρα της.

Ωστόσο, είναι περίεργο ότι ένα μουσείο για έναν άνθρωπο που έζησε και εργάστηκε στη Νότια Καλιφόρνια είναι στο Σαν Φρανσίσκο. Είναι καλύτερο να μην υποθέτουμε πάρα πολύ και αντ 'αυτού απλά να απολαύσετε τον τόπο.

Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές και ώρες στην ιστοσελίδα τους. Αφήστε τουλάχιστον μισή μέρα, περισσότερο εάν αγαπάτε τον Walt Disney και τις δημιουργίες του. Μπορείτε να επισκεφθείτε οποιαδήποτε στιγμή, αλλά οι καθημερινές είναι λιγότερο γεμάτες

Μουσείο Οικογένειας Walt Disney
104 Montgomery Street
Σαν Φρανσίσκο, CA
Ιστοσελίδα του Μουσείου Οικογενειών Walt Disney

Το Presidio βρίσκεται κοντά στη Γέφυρα του Golden Gate. Ρυθμίστε την εφαρμογή GPS ή χάρτες σας για να βρείτε 104 Montgomery Street ή οδηγήστε στο Presidio και δείτε τη χαρακτηριστική σειρά κτιρίων κόκκινου τούβλου στρατώνες. Θα βρείτε ένα δημόσιο χώρο στάθμευσης ακριβώς μπροστά από το μουσείο και ένα άλλο πίσω από αυτό, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε και τους δύο (και τους λίγους χώρους στάθμευσης στο δρόμο).

Το κέντρο δημόσιας συγκοινωνίας Presidio βρίσκεται πολύ κοντά στην είσοδο του μουσείου. Οι διαδρομές 28 και 29 του Σαν Φρανσίσκο Muni πάνε εκεί. Το Transit 511 θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς θα φτάσετε εκεί από όπου κι αν ξεκινήσετε στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο.

Εάν σας άρεσε το Μουσείο Οικογένειας Walt Disney, μπορείτε επίσης να το συμπαθείτε

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισιτήρια για να αναθεωρήσει το Μουσείο Οικογένειας Walt Disney. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.