Περπατήστε στην περιοδεία των βημάτων Disneyland του Walt

Αν αγαπάτε τη Disneyland και θαυμάζετε τον Walt Disney για τη δημιουργία του, υπάρχει μια περιοδεία που πρέπει να ξέρετε. Είναι ένας τρόπος που κάθε πραγματικός ανεμιστήρας της Disneyland πρέπει να πάρει, απλώς να μάθει περισσότερα και να επιστρέψει εγκαίρως για να δει τη Disneyland όπως οραματίστηκε ο ιδρυτής του πάρκου Walt Disney.

Η περιήγηση στο Walt's Disneyland Walksteps Tour σας μεταφέρει σε αγαπημένα σημεία της Disney, μοιράζεται μια διασκεδαστική ιστορία της Disneyland και περιλαμβάνει μια ματιά σε μερικά σημεία που ίσως να μην μοιραστείτε με άλλο τρόπο.

Δυστυχώς για τους πραγματικούς οπαδούς της Disney, το ιδιωτικό διαμέρισμα της Walt Disney δεν περιλαμβάνεται πλέον στην περιοδεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάτε. Υπάρχουν ακόμα πολλά να δείτε.

Τι είναι το ειδικό για το βόλτα στην εκδρομή των βημάτων του Walt Disneyland

Η Disneyland στην Καλιφόρνια είναι το μόνο πάρκο της Disney που ο Walt Disney μπήκε πραγματικά και είναι το πιο φυσικό μέρος για να συνδεθείτε με τον άνθρωπο που ξεκίνησε όλα.

Η περιοδεία μπορεί να σας οδηγήσει πίσω από τις σκηνές και σε μέρη που δεν θα μπορούσατε να δείτε διαφορετικά, αλλά είναι κάτι περισσότερο από απλή πρόσβαση στους εμπλεκόμενους. Οι υπερ-γνώστες ξεναγοί θα σας πουν περισσότερο από ό, τι φανταστήκατε ποτέ για την ιστορία και την ιστορία της Disneyland.

Τι Περιλαμβάνει η Περιήγηση

Εκτός από την εκμάθηση κάποιας μεγάλης ιστορίας της Disneyland και της Walt Disney, θα κάνετε αρκετές στάσεις σε μέρη που ήταν σημαντικά για τον Walt Disney και άλλα που συνδέονται με το πολύ προσωπικό του όραμα. Η περιοδεία περιλαμβάνει μεσημεριανό γεύμα στο Jolly Holiday Bakery και θα σας ζητηθεί να κάνετε τις επιλογές σας για το μεσημεριανό γεύμα όταν κάνετε check-in για την περιοδεία.

Ωστόσο, εάν έχετε πάρει μια περιοδεία πίσω από τη σκηνή στη Φλόριντα, μην περιμένετε από αυτόν να σας δώσει τόσο πίσω την πρόσβαση στο παρασκήνιο όσο κάνουν.

Καλό και κακό Σχετικά με το περίπατο στο Walt's Disneyland Footsteps Tour

Η περιήγηση είναι διασκεδαστική και ενημερωτική και σχεδόν εξασφαλίζετε να μάθετε πράγματα που δεν γνωρίζατε πριν. Αν έχετε ήδη πάει στη Disneyland και δεν αισθάνεστε ότι πρέπει να χωρέσετε κάθε βόλτα στο πάρκο την ίδια μέρα, είναι μια διασκεδαστική προσθήκη στην εμπειρία της Disneyland.

Και αν είσαι πραγματικός οπαδός της Disney, είναι απαραίτητο. Μερικοί άνθρωποι παίρνουν ακόμη και ολόκληρη την περιοδεία μόνο για μια ματιά στο Club 33, ακόμα και αν μπουν μέσα στο λόμπι.

Από την άλλη πλευρά, η περιοδεία θα καταναλώνει σχεδόν το μισό της ημέρας της Disneyland. Θα ήταν διασκεδαστικό για έναν επαναλαμβανόμενο επισκέπτη ή ως μέρος μιας τριήμερης ή τεσσάρων ημερών επίσκεψης, αλλά αν δεν είστε ένας ακραίος οπαδός του Walt Disney, χρειάζεται πολύς χρόνος για μια μικρότερη ή πρώτη επίσκεψη.

Η περιοδεία διαρκεί περισσότερο από τρεις ώρες και υπάρχει αρκετή στάση και ακρόαση του ξεναγού, κάτι που ίσως να μην είναι ο τρόπος με τον οποίο ο τρελός τριών ετών θέλει να περάσει το χρόνο του.

Θα λατρέψετε επίσης την όμορφη καρφίτσα σουβενίρ που θα λάβετε στο τέλος της περιοδείας, αν και δεν μπορεί να μοιάζει ακριβώς με αυτή της παραπάνω φωτογραφίας.

Περισσότερες Κριτικές και Βαθμολογίες του Walk in Walt's Disneyland Footsteps Tour

Ακριβώς τα γεγονότα για το περίπατο στο Walt's Disneyland Footsteps Tour

Περισσότερα Disneyland Magic

Εάν σας αρέσει η Disneyland αρκετά για να πάρετε αυτή την περιοδεία, τότε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να ελέγχετε τα στοιχεία αυτής της λίστας με 8 πράγματα που πρέπει να βρίσκονται σε κάθε λίστα των κουβάδων του Disneyland .

Μπορείτε επίσης να μάθετε για το Walt Disney στο Μουσείο της Disney Family στο Σαν Φρανσίσκο ή να παίρνετε τις περιπέτειες της Disney: Backstage Magic tour.