Πριν αφήσετε την πρώτη λίστα διακοπών σας στην Ευρώπη - Τελική

Ολα έτοιμα? Λοιπόν, υπάρχουν πιθανώς μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε μια μέρα πριν φύγετε στις διακοπές σας στην Ευρώπη. Ελέγξτε αυτήν τη λίστα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα.

Πτήσεις και Διαμονή - Έλεγχος;

Μεταφορές μεταξύ πόλεων

Χάρτες, Εφαρμογές και Περιηγήσεις

Δημιουργία αντιγράφων - μόνο στην υπόθεση

Ακριβώς όπως δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας όλων των κρίσιμων αρχείων στον υπολογιστή σας, θα χρειαστεί να φτιάξετε τουλάχιστον δύο φωτοτυπίες της διαδρομής σας, τη σελίδα πληροφοριών διαβατηρίου σας (αυτή με την εικόνα και τον αριθμό διαβατηρίου) και τα αντίγραφα των πιστωτικών καρτών που εμφανίζουν τους αριθμούς . Δώστε ένα αντίγραφο στη μαμά σας ή σε κάποιον άλλο που εμπιστεύεστε και μπορείτε να πάρετε κάποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Κρατήστε αντίγραφο των στοιχείων διαβατηρίου και πιστωτικών καρτών μαζί σας, αλλά σε διαφορετικό μέρος από τα αρχικά στοιχεία.

Καλέστε τις εταιρείες πιστωτικών καρτών σας

Λίγες μέρες πριν φύγετε για τις διακοπές σας, καλέστε τον αριθμό 800 στο πίσω μέρος των πιστωτικών καρτών που παίρνετε μαζί σας. Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία πιστωτικών καρτών γνωρίζει ότι θα χρεώνετε τα πράγματα σε διαφορετικές χώρες στις διακοπές σας. Διαφορετικά, οι χρεώσεις σας πιθανόν να επιστραφούν.

Έχετε Meds; Γράψτε τις λεπτομέρειες

Πακέτο!

Τελικός έλεγχος!

Έχετε τα πάντα; Τα βασικά πράγματα που χρειάζεστε: