Το UNM Center for Life παρέχει εναλλακτικές ειδικότητες

Κλινική πρόληψης και ολοκληρωμένων φαρμάκων

Το UNM Center for Life ξεκίνησε το 2007, προσφέροντας ολοκληρωμένη ιατρική ως εναλλακτικό μοντέλο υγειονομικής περίθαλψης στους κατοίκους της περιοχής. Το κέντρο παρέχει προληπτικές υπηρεσίες και ιατρική περίθαλψη, συνδυάζοντας συμβατικές ιατρικές τέχνες με συμπληρωματική ιατρική για να δημιουργήσει μια πιο ολιστική εναλλακτική κλινική ειδικότητας.

Η κλινική διοικείται από τον Dr. Arti Prasad, ιατρό του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού . Το ολοκληρωτικό ιατρείο στην κλινική είναι θεραπευτικό προσανατολισμό και λαμβάνει υπόψη ολόκληρο τον άνθρωπο, για να συμπεριλάβει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Η σχέση του πελάτη και της κλινικής είναι θεραπευτική και χρησιμοποιεί συμβατικές και συμπληρωματικές θεραπείες.

Το Κέντρο αναπτύσσεται. Έχουν προσθέσει έναν ιατρικό διευθυντή και έχουν δύο MD, έναν πιστοποιημένο νοσηλευτή, έναν εξουσιοδοτημένο επαγγελματία σύμβουλο, εξουσιοδοτημένους θεραπευτές μασάζ, έναν χειροπράκτη και αρκετούς γιατρούς της Ανατολικής Ιατρικής.

Κλινικές υπηρεσίες

Παίρνουν πλάσματα γρίπης και ακολουθούν το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού. Πάρτε το εμβόλιο γρίπης σας για το χειμώνα, συνήθως στα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου.

Οι ασθενείς πρέπει να παραπέμπονται στο Κέντρο Ζωής από MDs πρωτοβάθμιας περίθαλψης ή DOMs Αυτό είναι απαραίτητο αν η ασφάλιση καλύπτει τις υπηρεσίες ή όχι.

Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις. Οι παραπομπές δεν είναι απαραίτητες για υπηρεσίες όπως μασάζ, συμβουλές για Ayurvedic lifestyle, υπνοθεραπεία ή μαθήματα.

Η ασφαλιστική κάλυψη ποικίλλει ανάλογα με τις υπηρεσίες που παρέχονται. Η Ασφαλιστική και η Medicare καλύπτουν ορισμένες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες και πολλές υπηρεσίες καλύπτονται από τρίτους ασφαλιστές. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες η ασφάλιση δεν καλύπτει ορισμένες υπηρεσίες.

Εργαστήρια

Το κέντρο διαθέτει μαθήματα και εργαστήρια που χαρακτηρίζουν την ευεξία ως τρόπο ζωής. Τα θέματα κλάσης περιλαμβάνουν:

Ετήσια Συνδιάσκεψη SIMPLE

Εκτός από τα μαθήματα και τα εργαστήρια, το κέντρο μαζί με τη Σχολή Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, προσφέρει ετήσια σεμινάρια σεμιναρίων σε πολύ βάθος, στο συνέδριο SIMPLE. Το ετήσιο συμπόσιο έχει ένα διαφορετικό θέμα κάθε χρόνο. Ένα χρόνο, ο δρ. Andrew Weil ήταν ο κύριος ομιλητής. Για το 2017, το θέμα θα είναι η βοτανική και η μαγειρική ιατρική. Το 2016, το θέμα ήταν "Retreat and Rejuvinate" και το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Taos.

Παιδιά που υποστηρίζουν τα παιδιά

Ένα άλλο ετήσιο γεγονός που διεξάγεται με τη βοήθεια του προγράμματος είναι το Kids Supporting Kids παιδιατρική φροντίδα ετήσιο έρανο.

Από το 2014, μια ποικιλία δείχνει ότι εμφανίζονται οι καλλιτέχνες παιδιών, ώστε να μπορούν να αντληθούν κεφάλαια για τα παιδιά που υποβάλλονται σε καρκίνο στο νοσοκομείο UNM. Όταν ένας παιδιατρικός ασθενής λαμβάνει χημειοθεραπεία ή ακτινοβολία, πρέπει να αντιμετωπίσει ένα επίπεδο ασθένειας και πόνου που δεν βοηθούνται με τη συμβατική φροντίδα. Αυτοί οι ασθενείς μπορούν να λάβουν βοήθεια μέσω του βελονισμού, του μασάζ, της θεραπείας και άλλων συμπληρωματικών και εναλλακτικών φαρμάκων, όπως η παροχή συμβουλών σε θέματα διατροφής. Αυτές οι εναλλακτικές μέθοδοι βοηθούν τον ασθενή στη διαδικασία επούλωσης.

Πολύ λίγα πανεπιστημιακά νοσοκομεία έχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ιατρικής και η UNM πηγαίνει στο νοσοκομειακό περιβάλλον για να δουλεύει δίπλα στο πλευρό με φοιτητές ιατρικής, κατοίκους και γιατρούς. Το πνευματικό τέχνασμα του αδειούχου θεραπευτή μασάζ David Lang, το πρόγραμμα Kids Supporting Kids, αυξάνει τα κεφάλαια που βοηθούν στην κάλυψη του κόστους της μεταφοράς αυτών των εναλλακτικών θεραπειών σε άρρωστα παιδιά στο νοσοκομείο.

Εάν η ευεξία και η θεραπεία της υποκείμενης αιτίας της ασθένειάς σας είναι σημαντικής για εσάς, το UNM Center for Life προσφέρει ότι μέσω του μοντέλου ολοκληρωμένης ιατρικής.

UNM Κέντρο Ζωής
4700 Jefferson Blvd. ΝΑ
Σουίτα 100

Βρείτε άλλα νοσοκομεία στην περιοχή του Albuquerque .

Πηγαίνετε στο UNM Center for Life για να μάθετε περισσότερα.