Πλάκες κολοκύθας Albuquerque

Πού να βρείτε το τέλειο αποκριές κολοκύθα κοπής

Είναι μια παράδοση στο σπίτι μας να βγούμε σε ένα αποκριάτικο κολοκύθα αποκριών και να πάρουμε τις δικές μας κολοκύθες για την εποχή. Κάθε εποχή πτώσης, η περιοχή Albuquerque προσφέρει μια σειρά από μέρη για να βρείτε μια λαμπερή πορτοκαλί σκουός για να πάρετε σπίτι. Απολαύστε την επιλογή της σωστής κολοκύθας σε ένα κοντινό τετράγωνο κολοκύθας.

Η εμπειρία των γεωργικών εκτάσεων είναι κερδοφόρα. Τα παιδιά και οι οικογένειες απολαμβάνουν τη μετάβαση σε ένα τοπικό αγρόκτημα για να επιλέξουν μια φρέσκια κολοκύθα και οι αγρότες επωφελούνται από την κατοχή δολαρίων που τοποθετούνται απευθείας στις αγροτικές επιχειρήσεις τους.

Επισκεπτόμενοι σε ένα κοντινό τετράγωνο κολοκύθας, δεν φέρνετε μόνο μια κολοκύθα, υποστηρίζετε έναν τοπικό αγρότη.

Οι πληροφορίες υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Ελέγξτε τους δικτυακούς τόπους για να επιβεβαιώσετε.

Παξιμάδια κολοκύθας

Καλύμματα κολοκύθας χάριτος

Santa Ana Star Center, Ρίο Ράντσο

Ανοιχτό καθημερινά τον Οκτώβριο από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. (το πρωί κλείνει στις 12.30 μ.μ. στο Halloween), αυτό το έμπλαστρο έχει κολοκύθες, λαβύρινθο μίνι καλαμποκιού, αρένα ράπας, πάπια, καλαμπόκι, λαβύρινθο συγκομιδής, ελκυστήρα φυλές και άλλες δραστηριότητες που απευθύνονται σε νεότερα παιδιά. Υπάρχει επίσης ένα κατάστημα της χώρας και πτώση διακόσμηση προς πώληση. Το έμπλαστρο υποστηρίζει το Rancho Youth Galloping Grace στο Rio Rancho , όπου κάθε παιδί μπορεί να οδηγήσει άλογα και να μάθει για τη ζωή και τις ευθύνες του ράντσο. Το Galloping Grace διαθέτει επίσης καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και ειδικές εποχιακές δραστηριότητες για παιδιά.

Για το 2017: 1 Οκτωβρίου - 31 Οκτωβρίου

Αραβοσίτου Maze στο κοινοτικό αγρόκτημα του Rio Grande

1701 Montano Road NW

Η διασκέδαση και η περιπέτεια του οκτώ-στρεμμάτων Λαβύρινθος περιλαμβάνει επίσης δραστηριότητες όπως η ζωγραφική κολοκύθας και η διασκέδαση της συγκομιδής. Τις νύχτες του Σαββατοκύριακου, επισκεφθείτε τον στοιχειωμένο λαβύρινθο.

Για το 2016: Σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο, 10 π.μ. - 9 μ.μ.

McCall's Pumpkin Patch

34 McCall Lane, Moriarty

Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε στο McCall's ότι απαιτεί μια ολόκληρη μέρα για να πάρει όλη τη διασκέδαση μέσα.

Υπάρχουν βόλτες με σανό, κάβα πετρελαίου, κάρτες πεντάλ, λαβύρινθο καλαμποκιού, εξόρυξη πολύτιμων λίθων, ζιζάνια άγριας δύσης, κανόνι κολοκύθας, ζώα για κατοικίδια ζώα, γέφυρα κατσίκα, κατάστημα χώρας, κουνουπιούλα, πυραμίδα σανού, σφεντόνα κολοκύθας γιγαντιαία διαφάνεια, κανόνια καλαμποκιού, απολιθωτήρια απολιθωμάτων, αμαξοστοιχία αγελάδας, κουτί καλαμποκιού, σήραγγα, φυλές πάπιας, λωρίδα λόφων και φυσικά κολοκύθα. Αγοράστε εισιτήρια online ή στην πύλη. Το έμπλαστρο είναι ανοιχτό τα Σαββατοκύριακα για το ευρύ κοινό και προορίζεται για ομάδες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Για το 2017: Σαββατοκύριακα 23 Σεπτεμβρίου - 29 Οκτωβρίου, καθημερινές για κρατήσεις.

Wagner Farms, Corrales

6445 Corrales Road, Corrales

Η πτώση δεν είναι πλήρης χωρίς ταξίδι στις αγροτικές μονάδες Wagner. Στην καρδιά του αγροτικού Corrales, το αγρόκτημα προσφέρει φρέσκα ψητά chiles, εποχιακά φρούτα και λαχανικά, και ένα μέρος για να διαλέξετε μια κολοκύθα ή δύο. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε μια μέρα με την οικογένεια γιατί συμβαίνουν πολλά. Υπάρχουν hayrides, ένα στρογγυλό λαβύρινθο αραβοσίτου, ένας οπωρώνας μήλου, ένας αμπελώνας και ένας ζωολογικός κήπος. Υπάρχουν δομές χόρτου σανίδων και παιχνίδια σε παιδικές περιοχές παιχνιδιού και υπάρχουν ακόμα νυχτερινοί λαβύρινθοι με πυρκαγιές συγκομιδής. Βγείτε σε μια τραγανή νύχτα του φθινοπώρου και δείτε τα αστέρια, γιατί πραγματικά λάμπει στη χώρα.

Οι κολοκύθες μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά. Ο λαβύρινθος καλαμποκιού φέτος είναι ένα νέο σχέδιο. Ο λαβύρινθος είναι ανοιχτός 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακή έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και το Σάββατο 9 π.μ. έως 10 μ.μ. Το Apple & Pumpkin Fest είναι 9 Οκτωβρίου και 10 φέτος.

Για το 2016: Ανοίγει στις 23 Ιουλίου με τη βάση για φαγητό. κολοκύθα TBA.

Wagner's Farmland Expertise, Los Lunas Maze

400 Desert Willow Road, δυτικά της Walmart, στο Los Lunas

Τα αγροκτήματα Wagner Los Lunas έχουν την ίδια διασκέδαση με την εμπειρία στο Corrales. Απολαύστε δύο λαβύρινθους καλαμποκιού, ζώα εκτροφής και δραστηριότητες. Οι κολοκύθες μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά. Υπάρχει τώρα ένα u-pick λουλούδι και μπαχαρικό λαχανικών. Κάθε βράδυ του Σαββάτου, υπάρχει ένας λαμπρός νύχτας.

Για το 2017: Μέσα Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου

Άλλα γεγονότα κολοκύθας

Φεστιβάλ κολοκύθας Chunkin

Απολαύστε μια παρέλαση, κολοκύθες, διαγωνισμούς πίτας, ένα καρναβάλι και πολλά διασκέδαση παιδιών.

Οι διαγωνισμοί κολοκύθας κολοκύθας περιλαμβάνουν τρεμούτς και ρίψεις μεγάλων αποστάσεων. Υπάρχει ένα μπάλωμα κολοκύθας ακριβώς βόρεια της Estancia στο δρόμο για την κολοκύθα Chunkin, και θα υπάρξουν κολοκύθες διαθέσιμες στο φεστιβάλ επίσης. Και μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε τις κολοκύθες πετούν (κομμάτι).

Για το 2017: 21 Οκτωβρίου