Αραβόσιτος λαβύρινθος στο κοινοτικό αγρόκτημα του Rio Grande

Μια εμπειρία A-Mazeing στο Albuquerque

Το λαβύρινθο λαδιού στο κοινοτικό αγρόκτημα του Rio Grande μετατρέπεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό μοτίβο. Όταν φαίνεται από τον ουρανό, μπορεί να μοιάζει με μια πεταλούδα, ακρίδα ή ό, τι το θέμα για το λαβύρινθο του έτους θα είναι. Κάτω κάτω από το λαβύρινθο, οι κυκλικές στροφές και στροφές παίρνουν τους επισκέπτες από το ένα άκρο στο άλλο σε ένα βιωματικό παζλ που μεταφράζεται σε μεγάλη διασκέδαση. Η εύρεση του δρόμου σας παίρνει το σχεδιασμό, την ικανότητα και λίγη τύχη.

Εκτός από την ρωγμή του κώδικα λαβυρίνθου, υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες, όπως η ζωγραφική με κολοκύθα, για να κάνετε μια επίσκεψη σε μια οικογένεια να πετάξει. Σνακ και ποτά είναι διαθέσιμα για τους πεινασμένους και διψασμένους.

Για το 2016, ο λαβύρινθος είναι ανοιχτό τα Σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο. Εξερευνήστε το όγδοο στρέμμα λαβύρινθο και συμμετέχετε σε άλλες πρακτικές δραστηριότητες. Ο λαβύρινθος το 2016 θα είναι το Color Maze.

Ο λαβύρινθος μπορεί να εισαχθεί σε πολλά σημεία, αλλά η μεγάλη κύρια είσοδος είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε. Η μετάβαση από το λαβύρινθο μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Ανάλογα με το σχήμα του λαβυρίνθου, υπάρχουν διαφορετικές συστροφές, στροφές και μονοπάτια για να φτάσετε στην άλλη πλευρά. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να ακολουθήσουν ολόκληρο το λαβύρινθο, και άλλοι θέλουν να εισέλθουν και να βγουν γρήγορα. Εξαρτάται από το πόσο χρόνο θέλετε να ξοδέψετε το δρόμο σας. Ο λαβύρινθος διαρκεί συνήθως περίπου 20 με 30 λεπτά για να περιηγηθείτε. Βεβαιωθείτε ότι φοράτε λογικά υποδήματα. Φορέστε μακρύ παντελόνι, επειδή τα μίσχοι του καλαμποκιού μπορεί να είναι ραγισμένα.

Αυτό δεν είναι το μέρος για σαγιονάρες και ανοιχτά παπούτσια.

Εκτός από το λαβύρινθο, υπάρχουν και πρακτικές δραστηριότητες για παιδιά που σχετίζονται με το θέμα του έτους. Για το 2016, θα υπάρξουν έγχρωμες δραστηριότητες για να συμμετάσχουν τα παιδιά και εάν το θέλουν, μπορούν να μπουν στην online πρόκληση χρωματισμού πριν μπουν στο λαβύρινθο.

Θα υπάρξουν επίσης κολοκύθες για πώληση και για τη συλλογή, και κολοκύθα γλυπτική. Ο λαβύρινθος έχει σνακ και ποτά για αγορά.

Ωρες:
Τα Σάββατα και τις Κυριακές από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Εισιτήρια Μαζορέτας Λαβύρινθος
Τα παιδιά 2 και κάτω παραλαμβάνονται δωρεάν
Τα παιδιά 3-12 ετών είναι $ 6
Ενήλικες 8 δολάρια

Το λαβύρινθο δέχεται πιστωτικές κάρτες.

Εάν έχετε μια ομάδα 15 ή περισσότερων, μπορείτε να ζητήσετε κράτηση. Οι ομάδες μπορούν να κλείσουν τις Τρίτες μέχρι τις Παρασκευές από τις 9 π.μ. έως τις 1 μ.μ., καθ 'όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Μετά από ώρες που στοιχειωμένο λαβύρινθο
Οι μετά από ώρες ώρες στοιχειωμένο λαβύρινθο τρέχει Σαββατοκύριακα, 2 Οκτωβρίου έως 31η. Μερικά Σαββατοκύριακα ο στοιχειωμένος λαβύρινθος είναι ανοιχτός τις Παρασκευές και τα Σάββατα, άλλοι και τις Κυριακές. Απόκριες εβδομάδα, υπάρχει και ένα βράδυ της Πέμπτης ο λαβύρινθος είναι επίσης ανοιχτός.

Το θέμα του λαβυρίνθου είναι η Εξέγερση Καραντίνας. Υπάρχει κάτι μυστηριώδες που συμβαίνει στο αγρόκτημα, όπου μπορούν να ακουστούν τελετές αργά τη νύχτα. Λέγεται ότι υπάρχει μια λατρεία που προσπαθεί να σηκώσει τους νεκρούς. Ο λαβύρινθος είναι περισσότερο μια εμπειρία που απαιτεί ενεργό συμμετοχή. Οι ηθοποιοί από το Blackout Theatre αποτελούν μέρος της παράστασης. Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω.

Στοιχειωμένη Maze / Καραντίνα Ώρες
6:30 - 10:00 στις 1, 2, 8, 9,
6:30 - 11:00 στις 15, 16, 21, 22, 23
6:30 μ.μ. - 12 π.μ. στις 22, 23, 28, 29, 30 και 31 Οκτωβρίου

Εισιτήρια Καραντίνας
Τα εισιτήρια είναι $ 20

Το κοινοτικό αγρόκτημα Rio Grande βρίσκεται στο 1701 Montano Road NW, περίπου 1 μίλι δυτικά της Fourth Street στο Montano, στο Los Ranchos de Albuquerque .

Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης γυρίζοντας το βόρειο τμήμα της Tierra Viva. Πάρκο στο χαλίκι πολύ αριστερά. Εάν ταξιδεύετε στο ποδήλατό σας χρησιμοποιώντας το μονοπάτι ποδηλασίας Paseo del Bosque, βόλτα ανατολικά στο Montano για περίπου ένα μίλι και στρίψτε αριστερά στην Tierra Viva.

Μάθετε περισσότερα για το Maze Maze.

Ο λαβύρινθος δεν είναι προσβάσιμος από αναπηρικά καροτσάκια.

Ανακαλύψτε πού θα βρείτε μπαλώματα κολοκύθας και φεστιβάλ πτώσης .