Κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Silicon Valley: Εκδηλώσεις του Απριλίου

Ψάχνετε για τα καλύτερα γεγονότα και φεστιβάλ αυτό το μήνα στο Σαν Χοσέ; Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για πράγματα που πρέπει να γίνουν τον Απρίλιο του 2016.

Πρόγραμμα Μουσικής Βενεζουέλας, 1 Απριλίου

Τι: Μια παράσταση από το έργο μουσικής της Βενεζουέλας, ένα οκτώ κομμάτι έργο που ερμηνεύει τις παραδοσιακές μορφές μουσικής της Βενεζουέλας. Μια δωρεάν επίδειξη για τον εορτασμό της πρώτης πρώτης Παρασκευής.

Πού: MACLA (Movimiento de Arte y Cultura Latino Americana), Σαν Χοσέ

Φεστιβάλ Splashomania / Holi, 2 Απριλίου

Τι: Μια πολύχρωμη γιορτή του ινδικού φεστιβάλ Holi. Οι συμμετέχοντες χορεύουν σε χτυπήματα χορού Bollywood σε ένα ντους ζωηρόχρωμης κονιοποιημένης βαφής. Από τις 11:00 έως τις 15:00. Πάρτε εισιτήρια εδώ.

Πού: Baylands Park - Baylands Grove, 999 East Caribbean Drive, Sunnyvale

Δικτυακός τόπος

Μια βραδιά με το συμβούλιο του Σαν Χοσέ, Ραούλ Περαπέζ, 8 Απριλίου

Τι: Μια συνάντηση και χαιρετισμός με τον δημοτικό σύμβουλο Peralez που χρηματοδοτείται από την Ένωση κατοίκων του San Jose Downtown. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και ορεκτικά. Δωρεάν, αλλά η εγγραφή απαιτείται. Πάρτε εισιτήρια εδώ.

Πού: Το γυάλινο σπίτι, Σαν Χοσέ

Δικτυακός τόπος

Veggie Fest, 9 Απριλίου

Τι: Μια γιορτή της γεωργικής κληρονομιάς της κοιλάδας της Santa Clara. Ένα φιλικό προς την οικογένεια φεστιβάλ για την ενθ Αυτή η ελεύθερη εκδήλωση περιλαμβάνει πωλητές τροφίμων από όλη την κοιλάδα, μουσική και παιχνίδια για παιδιά.

Πού: Πάρκο πολεμικών κρουστών, Σαν Χοσέ

Δικτυακός τόπος

Σαν Χοσέ Fantasy Faire & Pirate Fest, 9-10 Απριλίου

Τι: Μια φιλική προς την οικογένεια αναγεννησιακή έκθεση που γιορτάζει ιστορικό γεγονός, μύθο και φαντασία. Φόρεμα ως ιππότης, πειρατής, ή πριγκίπισσα ή ακόμα και μαγικά πλάσματα όπως ένα ξωτικό ή μια νεράιδα. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραστάσεις, τρόφιμα, είδη ένδυσης, τέχνες, βιοτεχνίες και διαγωνισμούς κοστουμιών.

Όλες οι ηλικίες είναι ευπρόσδεκτες. Πάρτε εισιτήρια εδώ.

Πού: Discovery Meadow, 180 Woz Way, Σαν Χοσέ

Δικτυακός τόπος

Ανοιξιάτικη Αγορά Κήπου, 16 Απριλίου

Τι: Αποθηκεύστε τον κήπο σας με μοναδικές ποικιλίες κειμηλίων κειμηλίων που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Ο σύλλογος κήπων Master Gardeners της Santa Clara παρουσιάζει αυτή την ετήσια πώληση φυτών άνοιξης και το φυσικό φεστιβάλ κηπουρικής. Ώρα: 9 π.μ. - 2 μ.μ. Πάρτε εκεί νωρίς - σπάνιες ποικιλίες φυτών ξεπουλήσουν γρήγορα. Φέρτε ένα κουτί ή καλάθι για να μεταφέρετε τις αγορές σας.

Πού: Ιστορικό Πάρκο SJ, 1650 Senter Road, Σαν Χοσέ

Δικτυακός τόπος

C upertino Cherry Blossom Festival, 23-24 Απριλίου

Τι: Μια γιορτή της ιαπωνικής κουλτούρας για την αδελφή πόλη Cupertino, Toyokawa, Ιαπωνία. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραδοσιακές εκθέσεις, ψυχαγωγία και φαγητό. Ώρα: 10 π.μ. έως 5 μ.μ. Πάρκο δωρεάν στο De Anza College στο Lots A & B

Πού: Memorial Park, Alves Dr. και Anton Way, Cupertino

Δικτυακός τόπος

Το φεστιβάλ sjDANCEco, 24 Απριλίου

Τι: Ένα δωρεάν υπαίθριο φεστιβάλ που γιορτάζει τοπικούς και περιφερειακούς καλλιτέχνες χορού και Εθνική Εβδομάδα Χορού. Το ελεύθερο υπαίθριο φεστιβάλ χαρακτηρίζει την ποικιλία της κοινότητας χορού της περιοχής και παρουσιάζει παραστάσεις από τις παραστάσεις Enjoy από την sjDANCEco (Maria Basile, Gabriel Mata), το Diablo Ballet, Pointe of Departure, Erin East, Visual Rhythm και Zohar Dance Company.

Ώρα: 10 π.μ. έως 3:30 μ.μ.

Πού: Πάρκο Santana Row

Δικτυακός τόπος