Απόδραση προς Carmel

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο Carmel-by-the-Sea

Το Carmel-by-the-Sea είναι από τις πιο γοητευτικές μικρές πόλεις της Καλιφόρνιας, παραμένοντας έτσι, ακόμη και υπό την πίεση του τουρισμού. Το κύριο αξιοθέατο εδώ είναι ψώνια, ενώ οι δρόμοι Carmel είναι γεμάτοι με γκαλερί και καταστήματα όλων των περιγραφών. Ακόμη και αν είστε μόνο παράθυρο-ψώνια μια βόλτα στο κέντρο της πόλης μπορεί να είναι πολύ ευχάριστο και αν περιπλανηθείτε κατά μήκος των πλαγίων δρόμων, θα βρείτε μερικές υπέροχες κρυφές αυλές και κήπους για να εξερευνήσετε.

Το Carmel είναι εξαιρετικά φιλικό προς τους επισκέπτες και τα περισσότερα από τα boutique ξενοδοχεία, τα πανδοχεία και τα B & B είναι αναμειγνύονται στο ύφασμα της περιοχής του κέντρου, καθιστώντας εύκολη τη βόλτα από το ξενοδοχείο σας στο δείπνο, τα ψώνια ή την παραλία.

Σκηνές από Carmel

Απολαύστε μερικά από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια μας σε αυτή την περιήγηση φωτογραφιών Carmel

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η Carmel;

Αν θέλετε να επισκεφθείτε τις άλλες πόλεις στη χερσόνησο Monterey, διαβάστε τους οδηγούς μας για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στο Monterey ή Pacific Grove .

Καλύτερος χρόνος να πάτε στη Carmel

Ο καιρός του Carmel είναι καλός όλο το χρόνο, αλλά μπορεί να είναι βροχερός το χειμώνα.

Η πιο δημοφιλής εποχή για τους επισκέπτες είναι το καλοκαίρι, αλλά είναι λιγότερο συνωστισμένη εκτός εποχής και εάν καταφέρνετε να ξεφύγετε από τις μέρες της εβδομάδας το φθινόπωρο και το χειμώνα, θα το βρείτε ήσυχο και χαλαρό (και τα ποσοστά του ξενοδοχείου χαμηλότερα) .

Μεγάλα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Carmel

Μην χάσετε: Εάν έχετε μόνο μια μέρα να περάσετε στο Carmel, απολαύστε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης. Ενώ περπατάτε, οι κρυφές αυλές του Carmel αξίζει να αναζητήσετε. Θα βρείτε το Δικαστήριο των Σιντριβάνων ακριβώς έξω από την οδό Mission μεταξύ 7ης και Ocean Avenues, αλλά θα αφήσουμε τα υπόλοιπα για να ανακαλύψετε μόνοι σας. Μπορείτε να πάρετε μια αυτο-οδηγημένη αυλή περιπάτου φυλλάδιο περιοδεία στο κέντρο επισκεπτών στο San Carlos μεταξύ 5 και 6ο.

Για περισσότερες ιδέες, δείτε τα κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Carmel .

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Πάρκινγκ στο Carmel

Οι κάτοικοι της Carmel αστειεύονται ότι τα πρόστιμα στάθμευσης είναι η κύρια πηγή εισοδήματος της πόλης, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος που πρέπει να συμβάλλετε στα ταμεία τους.

Ξεκινήστε γνωρίζοντας ότι η επιβολή είναι αυστηρή, όσον αφορά τα χρονικά όρια και άλλα απλά πράγματα, όπως το να βεβαιώνεστε ότι το όχημά σας βρίσκεται μέσα στην περιοχή με κουτί.

Ελέγξτε τα χρονικά όρια στην ίδια πλευρά του δρόμου στο οποίο σταθμεύετε για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πόσο μπορείτε να μείνετε. Ο χώρος στάθμευσης περιορίζεται σε μόλις μία ώρα ή δύο ώρες σε πολλές περιοχές του κέντρου της Carmel. Είναι ενοχλητικό αν θέλετε να μείνετε όλη την ημέρα, αλλά δεν είστε παγιδευμένοι.

Για να βρείτε ένα μέρος όπου μπορείτε να αφήσετε το όχημά σας όλη την ημέρα, ακολουθήστε τις πινακίδες που λένε "δημόσιος χώρος στάθμευσης" ή απλώς απενεργοποιήστε τη λεωφόρο Ocean Avenue και οδηγείτε μέχρι να βρείτε σταθμό στάθμευσης χωρίς περιορισμούς (συνήθως δύο μπλοκ).

Συμβουλές για την επίσκεψη Carmel

Όταν ελέγχετε τον καιρό για το ταξίδι σας, ελέγξτε το για Carmel (όχι Monterey). Είναι εκπληκτικό το πόσο διαφορετικές συνθήκες μπορούν να υπάρχουν στα δύο μέρη και τι μπορεί να φανεί ένα θολό πρωί στο Monterey να είναι ηλιόλουστο στο Carmel.

Μπορείτε να βρείτε δημόσιες τουαλέτες στο πάρκο της πόλης, στην οδό Ocean Avenue και Junipero, καθώς και στην οδό Lincoln Street και την 6η Λεωφόρο πίσω από τη βιβλιοθήκη. Θα βρείτε επίσης τουαλέτες στο επάνω επίπεδο κοντά στο πίσω μέρος του εμπορικού κέντρου Carmel Plaza.

Για λόγους που δεν είναι γνωστοί μας, οι ιδιότητες στην πόλη Carmel δεν έχουν αριθμημένες διευθύνσεις. Είναι λιγότερο πρόβλημα από ό, τι θα σκεφτόσαστε καταρχάς και τα περισσότερα μέρη απλά θα σας δώσουν τους δρόμους στους οποίους βρίσκονται και ανάμεσα.

Carmel είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάει αν ταξιδεύετε με το κατοικίδιο ζώο σας. Θα βρείτε πολλά εστιατόρια και καταλύματα φιλικά προς τα κατοικίδια.

Κυρίες, αφήστε τα ψηλά τακούνια σας στο σπίτι. Με την προσθήκη της γοητείας του Carmel, τα ρουστίκ μονοπάτια και τα πεζοδρόμια προσφέρουν ανομοιογενή βάση (και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να καταστρέψετε αυτό το ζευγάρι βραβείων σχεδιαστών).

Πάρτε ένα φακό εάν σκοπεύετε να περπατήσετε γύρω από την πόλη μετά από το σκοτάδι. Περίπου δύο τετράγωνα μακριά από τη λεωφόρο Ocean, τα φώτα του δρόμου είναι αραιά.

Δεν είναι Ρομαντικό;

Οι ρομαντικές απολαύσεις στο Carmel είναι απλές. Περπατήστε χέρι-χέρι μέσα από την πόλη ή κατά μήκος της παραλίας. Δοκιμάστε ένα βραδινό κοκτέιλ στο Highlands Inn ενώ παρακολουθείτε τον ήλιο που βρίσκεται πάνω από τον Ειρηνικό ή αγκαλιάστε με ένα νυχτερινό καπέλο δίπλα στα εξωτερικά τζάκια στο The Forge in the Forest.

Καλύτερα δαγκώματα

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για το Κυριακάτικο brunch από το Mission Ranch .

Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική κουζίνα, θα το βρείτε στο κέντρο της πόλης. Το μελιτζάνειο εστιατόριο στο L'Auberge Carmel βαθμολογεί ένα σχεδόν τέλειο 28 (από τα 30) από τους αναγνώστες του Zagat και ο σεφ του ψηφίστηκε από τους καλύτερους νέους σεφ της Αμερικής από το περιοδικό Food & Wine το 2013.

Με τα υπαίθρια τζάκια και την ατμόσφαιρα της Καλιφόρνιας, το Forge in the Forest είναι ένα από τα αγαπημένα μου Carmel-by-the-Sea. Άλλα μέρη μπορεί να καυχηθούν καλύτερα κουζίνα, αλλά κανένας δεν μπορεί να προσφέρει καλύτερη ατμόσφαιρα. Το Cypress Inn είναι φιλικό προς τα σκυλιά και σερβίρει απογευματινό τσάι στους ιδιοκτήτες και τα κατοικίδια ζώα τους. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από λίγες ώρες παγίδευσης γύρω από την πόλη.

Που να μείνω

Ελέγξτε πώς να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε στο Carmel .

Αν ζείτε σε μια ώρα με το αυτοκίνητο από το Carmel, μια νύχτα σε ένα ξενοδοχείο μπορεί να είναι αρκετό αν μπορείτε να βρείτε ένα ξενοδοχείο που σας αρέσει ότι δεν έχει ελάχιστη διαμονή δύο νύχτες.

Σε προηγούμενες διαμονές στο Carmel, έχω απολαύσει το L'Auberge Carmel και το Cypress Inn, το οποίο είναι εξαιρετικά φιλικό προς τα σκυλιά.

Για βοήθεια σχετικά με την καλύτερη δυνατή συμφωνία, διαβάστε πώς να βρείτε ένα καλό μέρος για να μείνετε, φθηνά ή πηγαίνετε κατευθείαν στα σχόλια και τις συγκρίσεις τιμών Tripadvisor στα ξενοδοχεία στο Carmel.

Μετάβαση στην Carmel

Το Carmel βρίσκεται 120 μίλια νότια του Σαν Φρανσίσκο, 350 μίλια βόρεια του Λος Άντζελες και 193 μίλια από το Σακραμέντο.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο βρίσκεται στο Monterey, αν και θα βρείτε περισσότερες πτήσεις στο Σαν Χοσέ.