Περιήγηση με τα πόδια στις τοποθεσίες γυρίσματος του Σέντραλ Παρκ

Θα ήθελες να δεις πού γυρίστηκαν οι σκηνές από τις αγαπημένες σου ταινίες στη Νέα Υόρκη; Από το 1908, πάνω από 200 ταινίες σκηνοθετούν σκηνές στο Central Park, καθιστώντας το πιο δημοφιλές κοινό πάρκο στον κόσμο. Δείτε μια λίστα με πολλές ταινίες που έχουν γυριστεί στο Central Park. Μια εταιρεία, On Location Tours, προσφέρει μια περιήγηση στις πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που βρίσκονται στο Central Park.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Αναθεώρηση περιοδεία ταινιών στο Central Park

Σε ένα ατμοσφαιρικό απόγευμα της Παρασκευής, η μικρή μας ομάδα χαιρετήθηκε στο Central Park South από τον Kimberly, έναν ευφυή και φιλικό ξεναγό.

Από τη νοτιοανατολική είσοδο του Σέντραλ Παρκ, η Kimberly ξεκίνησε με λίγη ιστορία στο Central Park, μοιράζοντας πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψη και το σχεδιασμό του Central Park.

Από αυτό το σημείο, η περιοδεία επικεντρώθηκε κυρίως στον εντοπισμό θέσεων που χρησιμοποιούνται σε διάφορες ταινίες και στη συζήτηση αγαπημένων σκηνών από αυτές τις ταινίες.

Η πρώτη μας στάση ήταν η λίμνη, η οποία χρησιμοποιήθηκε στο Home Alone II κατά τη διάρκεια της σκηνής περιστροφής. Από μια γειτονική γέφυρα, κάναμε μια στιγμή για να εκτιμήσουμε την θέα του Plaza Hotel, το οποίο παρουσιάστηκε στα εκατομμύρια Brewster's , σχεδόν διάσημο και το Barefoot στο πάρκο , μεταξύ άλλων. Μετά τον έλεγχο του Wollman Rink, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα διάλειμμα για το νερό και να οδηγήσουμε το Carousel του Central Park ($ 1.25 extra), το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο Up the Sandbox , δεν είμαι Rappaport , ο Ισπανός φυλακισμένος και οι παραγωγοί . Στο Sheep Meadow, η Kimberly υπογράμμισε σκηνές από αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε σας , ο Fisher King , η Wall Street και ο υποψήφιος Manchurian που γυρίστηκαν εκεί. Μετά από αρκετές άλλες στάσεις, ο γύρος περιστράφηκε προς τη νοτιοδυτική γωνία του Central Park, όπου είδαμε το διαμέρισμα του Lois Lane από το Superman και όπου το Stay Puff Marshmallow εμφανίζεται στο Ghostbusters για να ολοκληρώσει την περιοδεία.

Η Kimberly γνώριζε, έμπαινε και παρά τη ζοφερή θερμότητα, έκανε την περιήγηση διασκεδαστική. Ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε το Central Park, καθώς και να δείτε πολλά σημεία πάρκου.