Επισκέψεις στη Νέα Ορλεάνη τον Δεκέμβριο - Τι πρέπει να ξέρετε

Δεκέμβριος είναι μια όμορφη και εορταστική εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε τη Νέα Ορλεάνη. Η πόλη είναι στολισμένη έξω με χαρά διακοπές από την κορυφή προς τα κάτω. Οι δραστηριότητες για τα παιδιά είναι ιδιαίτερα άφθονες, από το τσάι αρκουδάκι με το Santa στο Royal Sonesta μέχρι το Celebration Under the Oaks, ένα φεστιβάλ φώτων στο City Park. Ο καιρός εισέρχεται επίσης στη δροσερή ζώνη (η οποία εξακολουθεί να είναι αρκετά θερμότερη από τις θερμοκρασίες προς τα βόρεια), γεγονός που καθιστά δυνατή και άνετη τη σύνδεση και την εξερεύνηση μερικών από τα συναρπαστικά υπαίθρια αξιοθέατα της πόλης - επιπλέον, οι σεφ αρχίζουν να γίνονται δημιουργικοί με το γκούμμπο τους , το αγαπημένο ζεστό-me-up λεπτότητα μεταξύ των ντόπιων.

Οι Άγιοι έρχονται στο τέλος της εποχής τους, επομένως είναι πολύ καλή ή πολύ κακή στιγμή να μιλάμε ποδόσφαιρο με τους ντόπιους (και οι ντόπιοι όλοι αγαπούν να μιλάνε το ποδόσφαιρο) και οι ολοένα και πιο δημοφιλείς πελεκάνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σκεφτείτε να πιάσετε ένα παιχνίδι του ενός ή και των δύο!

Επειδή είναι μια δημοφιλής εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε, οι τιμές των ξενοδοχείων είναι αρκετά υψηλές, αλλά οι διαπραγματεύσεις μπορούν ακόμα να βρεθούν αν σκάψετε λίγο.

Συμβουλές συσκευασίας

Είναι πολύ απίθανο να χρειαστείτε σορτς ή μπλουζάκια το μήνα Δεκέμβριο. Άνετα παντελόνια, καλά παπούτσια για περπάτημα, παχιά κάλτσες, πουκάμισα με μακριά μανίκια και επιπλέον στρώματα (πουλόβερ ή πολικές τρίχες) και ένα ελαφρύ χειμώνα. Πολύ πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε ένα σοβαρό πάρκα και οι μπότες χιόνι είναι περιττές, αλλά κάποια ζεστά αξεσουάρ στρωμάτων (κασκόλ, καπέλα) είναι μια καλή ιδέα. Όπως πάντα, φέρτε κάποια πιο επίσημα ενδύματα αν σκοπεύετε να δειπνήσετε σε ένα από τα εστιατόρια της παλιάς πόλης της πόλης .

Δεκέμβρη γεγονότα γεγονότων Δεκεμβρίου