Μέσα στην Ατλάντα: Αίθουσα ποδοσφαίρου κολλεγίου της φήμης Διευθύνων Σύμβουλος John Stephenson, Jr.

Ο διευθύνων σύμβουλος John Stephenson μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον John Stephenson, Jr., Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Αρεσκείας και την εμπειρία Chik-fil-A Fan στο κέντρο της Ατλάντα. Ο Stephenson, ονομάζεται και στις δύο καταλόγους του Atlanta Business Chronicle "40 κάτω από 40" και "100 πιο επίφορες Ατλάντες", είναι ένα UGA στυπτηρία και αυτοανακηρυγμένος οικογενειακός άνθρωπος που χτυπά από την Troutman Sanders, είναι υπερήφανη για την ανάπτυξη και την επιτυχία του Hall της φήμης έχει βιώσει, ειδικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (η έλξη μόλις άνοιξε τον Αύγουστο του 2015).

"Όσο υπερήφανοι είμαι για αυτές τις προσωπικές αναγνωρίσεις, δεν συγκρίνονται με τα βραβεία και τη δημοσιότητα που έλαβε το έργο Hall of Fame, τα οποία ανήκουν στις εκατοντάδες των ανδρών και των γυναικών που εργάστηκαν τόσο σκληρά για να δημιουργήσουν αυτή τη θεαματική νέα έλξη. " Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία του The Big Peach με επικεφαλής τον Stephenson.

Ζω στην ... Sandy Springs, ανάμεσα στο Brookhaven και το Chastain. Είναι ήσυχο, αλλά μπορούμε να φτάσουμε εύκολα στην πόλη. Γεννημένος και ανυψωμένος εδώ, ποτέ δεν σκέφτηκα ποτέ να ζουν οπουδήποτε αλλού. Η Ατλάντα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να είσαι παιδί, ένας νέος επαγγελματίας, να οικοδομήσεις μια σταδιοδρομία, να δημιουργήσεις μια οικογένεια και ακόμη και να αποσυρθείς. Η Ατλάντα έχει πραγματικά όλα.

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... τι έχει να προσφέρει η πόλη μας! Εύχομαι οι άνθρωποι να έχουν μεγαλύτερη υπερηφάνεια σε αυτήν την εκπληκτική πόλη. Δεν χρειάζεται να υποβαθμίζουμε το μεγαλείο μας ή να το θεωρούμε δεδομένο. Η ζωντανή περιοχή γύρω από το Centennial Olympic Park διαθέτει μια συλλογή από αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης που ανταγωνίζονται οποιαδήποτε πόλη της χώρας - όλα σε κοντινή απόσταση από τα άλλα, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Οι Ατλαντικοί θα πρέπει να σχεδιάσουν ένα κατιόν διαμονής και να ενθουσιαστούν!

Μπορείτε να με βρείτε ... Σε ένα τοπικό πάρκο ή έξω για δείπνο με την οικογένειά μου.

Είναι Δείπνο Χρόνος, είμαι επικεφαλής να ... Taqueria del Sol, είναι ένα γρήγορο γεύμα ή δείπνο, αλλά εξαιρετική κάθε φορά. [Για] ειδικές περιπτώσεις: το Rathbun; σούσι: Σούσι Νάμι · δείπνο πελάτη: Bone's; εθνοτικά: Nan; παλιό σχολείο: Taxco ή Jalisco; απόδραση: Το τελευταίο Grill Resort στην Αθήνα.

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... Μια κρύα μπύρα. Το κατάστημα Brick στο Decatur είναι δροσερό και το STATS στο κέντρο της πόλης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε ένα αθλητικό γεγονός.

Το ξενοδοχείο Omni Hotel CNN Centre προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που θα μπορούσατε να περιμένετε από ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην πόλη, όπως Εστιατόριο, Room service, Bar, Ανοιχτή ρεσεψιόν 24 / 24ωρο, Γήπεδο τένις. Ιδανικό για μετά από παιχνίδι, συναυλία ή διαμονή.

Το καλύτερο κρυφό μυστικό της Ατλάντα είναι ... Παιδική χαρά δίπλα στο διάδρομο στο DeKalb Peachtree Airport, αν έχετε παιδιά (ή είναι απλά παιδί στην καρδιά). Τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να παρακολουθήσουν αεροπλάνα να απογειώνονται και να προσγειώνονται όλη την ημέρα. Επιπλέον υπάρχει ένα μικρό εστιατόριο που ονομάζεται Downwind που έχει υπέροχα burgers.

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω ... στην Αίθουσα Ποδοσφαίρου της Αρεσκείας του Ποδοσφαίρου και την εμπειρία του Chick-fil-A Fan, βέβαια! Μετά από αυτό, το World of Coca-Cola και το Ενυδρείο της Γεωργίας είναι πάντα δημοφιλείς με τους out-of-towners. Το ιστορικό κέντρο της Ατλάντα, ο ζωολογικός κήπος Ατλάντα και το Stone Mountain είναι επίσης εξαιρετικά σημεία για να πάρετε την οικογένεια.

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... [Chasing] τα παιδιά μου γύρω! Μερικές φορές, περπατώ 9 ή 18 τρύπες σε ένα από τα πολλά γήπεδα γκολφ που περιβάλλουν και θέλω να το ονομάσω "άσκηση".

Αγαπώ τα χρήματα μου στο ... Bass Pro Shop. Αψηφώ τον καθένα να πάει εκεί και να μην αγοράσει κάτι (ακόμα κι αν δεν το χρειάζεστε). Η Kane Boutique στο Midtown έχει ωραία δώρα και αν χρειαστεί να πάρω υγιεινή (που είναι πάντα) το Veda Juice στους Peachtree Hills.

Ιστορία της Σαβάννα Στρουκί. Ο εμπειρογνώμονας της Ατλάντα για το Travel Travel, Kate Parham Kordsmeier , μπορεί να προσεγγιστεί στο twitter @ KPKords ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο kpkords@gmail.com . Μην ξεχάσετε να μας συμπαθείτε στο Facebook .