Μέσα στην Ατλάντα: Melissa Gallagher, ιδρυτής, COCO + MISCHA

Ο ιδιοκτήτης μπουτίκ μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τη Melissa Gallagher, ιδρυτή της νέας μπουτίκ Decacco COCO + MISCHA. Αφού εργάστηκε στη βιομηχανία εστιατορίων για περίπου 20 χρόνια, συμπεριλαμβανομένου ενός γενικού διευθυντή της Holeman και της Finch, η Gallagher πήρε πρόσφατα ένα βήμα πίσω από τα τρόφιμα και τα ποτά για να εκπληρώσει το όνειρό της να ανοίξει μπουτίκ στην Ατλάντα.

Βρίσκεται στο Decatur, το COCO + MISCHA, το οποίο άνοιξε τον Αύγουστο του 2016, προσφέρει vintage ρούχα, είδη μπάνιου και σώματος και βρήκε αντικείμενα για το σπίτι. Το κατάστημα μεταφέρει διάφορα τοπικά εμπορικά σήματα, όπως κοσμήματα από την Admiral Row και κεραμικά από το Honeycomb Studio και είναι προϊόν της αγάπης του Gallagher για ψώνια, τέχνες και χειροτεχνία, χειροποίητα αγαθά και φιλοξενία. Σήμερα έχουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με επικεφαλής τον ίδιο τον Gallagher.

Ζω στην ... " Decatur. Είναι μια τέτοια μεγάλη κοινότητα. Είναι νεανικό. υπάρχουν καταπληκτικές επιλογές για φαγητό και ποτό, και έχει μια πολύ ωραία, πλακόστρωτη πλατεία. Στην Ατλάντα, είναι συχνά δύσκολο να βρείτε μέρη που μπορείτε να περπατήσετε για λίγες ώρες και να ψωνίσετε και να πιείτε. Η Decatur είναι ένα πολύτιμο στοιχείο γι 'αυτό. "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... " ότι η Ατλάντα ανταγωνίζεται οποιαδήποτε μεγάλη πόλη από την άποψη του πολιτισμού. Νομίζω ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές παρερμηνείες για τον Νότο και όποιος πιστεύει ότι είμαστε πονηροί είναι λάθος!

Η σκηνή για φαγητό και ποτό είναι η ίδια με μερικά από τα καλύτερα στον κόσμο. Υπάρχουν τόνοι ποικιλίας και είναι ένας μεγάλος δημιουργικός θύλακας. Και κάτω από όλα αυτά, έχουμε ένα θαυμάσιο μίγμα νοτίων και μεταμοσχεύσεων που έχουν μεγάλη υπερηφάνεια στην πόλη μας. Έχουμε αρκετό περιθώριο για ανάπτυξη, αλλά αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για αυτή την πόλη αυτή τη στιγμή.

Είμαστε τόσο ώριμοι για την ευκαιρία. "

Μπορείτε να με βρείτε ... "Στο κατάστημά μου, COCO + MISCHA. Αν δεν είμαι εκεί, βγαίνω από ψώνια, κερδίζω καφέ σε ένα από τα πολλά καταστήματα καφέ τρίτων κυμάτων (Octane, Spiller Park, Taproom, Condesa, Chrome Yellow Trading, Chattahoochee, Brash) ή να βγάζω ένα νέο εστιατόριο. "

Είναι Δείπνο Χρόνος, είμαι επικεφαλής ... "πιθανότατα Πλήρης Υπηρεσία του Λεον, αν μένω στο Decatur. Είμαι εντελώς προκατειλημμένος γιατί ο σύζυγός μου είναι συνεργάτης εκεί. Εργάστηκα εκεί εδώ και χρόνια και μου είναι οικογένεια. Αλλά με κάθε ειλικρίνεια, το κάνουν όλα καλά: το φαγητό, τα κοκτέιλ, το κρασί, η μπύρα, ο καφές, η υπηρεσία. Οι τιμές τους είναι εξαιρετικά λογικές, είναι ανοικτές αργά και υπάρχει κάτι για όλους. Πιστεύω επίσης ότι μπορείτε να φάτε υγιεινά εκεί πιο εύκολα από πολλά άλλα μέρη. Επίσης, στο Decatur, είμαι σούπερ ανεμιστήρας των Cakes & Ale και Rising Son στο Avondale Estates. Εκτός της γειτονιάς μου, το BoccaLupo και το Staplehouse είναι μερικά από τα καλύτερα γεύματα που θα φάτε ποτέ στη ζωή σας. Λατρεύω τα εθνοτικά τρόφιμα και τα μπαχαρικά, οπότε παίρνω πολύ συχνά Masala. Το Mamak είναι η αγαπημένη μου επιλογή στο Buford Highway. "

Ρολόι χτυπά 5 η ώρα, πίνω ... "σαμπάνια του καλλιεργητή. Δεν έχω συχνά Happy Hour, αλλά αν το κάνω, είναι πιθανότατα στο Kimball House.

Έχουν πάντα εκπληκτικές φυσαλίδες από το ποτήρι, τα κοκτέιλ τους είναι μερικά από τα καλύτερα στην πόλη, τα τρόφιμά τους είναι τρελά καλά και υπάρχουν στρειδια. Δεν τα τρώω, αλλά όλοι οι άλλοι κάνουν, οπότε είναι εύκολο να πουλήσεις για να πάσεις κάποιον να με δεχτείς! "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα μέσα ... "Το κέντρο του Hilton με το Trader Vic's. Είναι ένα πραγματικό μπαρ Tiki, στυλ 50s με προ-αναμεμιγμένα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ σε φωτιά με έξι καλαμάκια. Δεν είναι αναλογία. δεν είναι το καλύτερο ποτό tiki στην πόλη, αλλά θα σας μεταφέρει. "

Το Καλύτερο Διατηρημένο Μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Dive Dive, Eat Me Me Speak Me, Bar Octopus. Αν θέλετε μια μοναδική εμπειρία φαγητού με τους ντόπιους, εκείνοι ξεχωρίζουν. "

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω σε ... "τη Beltline. Υπάρχουν πολλοί ντόπιοι και πολλοί άνθρωποι από τις βρύσες, αλλά τείνω να πάω επισκέπτες στην βόλτα από την αγορά Krog Street (ξεκινήστε με ένα σνακ εκεί) και στη συνέχεια να περπατήσετε ή να πάτε με ποδήλατα στην Ponce City Market για καφέ ( Spiller Park), περισσότερα σνακ (Super Pan, Botiwalla, Minero) και κάποια ψώνια (Citizen Supply).

Μπορείτε εύκολα να φτάσετε από εκεί στο Πάρκο Πεδεμόντιο και τους Βοτανικούς Κήπους . "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "Εγώ συνήθως τρέχω ή εργάζομαι στο σπίτι. Για σημεία λειτουργίας, συστήνω την πανεπιστημιούπολη της Agnes Scott και τις γύρω γειτονιές. Πολλά δέντρα, όχι πολύ κυκλοφορία. Στο Emory υπάρχει το πάρκο Lullwater, και υπάρχουν μερικά υπέροχα μονοπάτια που είναι πραγματικά όμορφα με μικρούς καταρράκτες, ερείπια και κρεμαστή γέφυρα ".

Αγαπώ τα χρήματά μου ... "Στο Decatur. Καταστήματα στο Squash Blossom, Sq / Ft και στο Homegrown. Για τα παιδιά, το Little Shop of Stories και το Red Red Kids είναι φοβερό. Σε άλλα μέρη της πόλης, Youngblood είναι ένα από τα καλύτερα indie σημεία για μεγάλη κοσμήματα και χειροποίητα αντικείμενα. Το Παρίσι στο Ponce εξελίσσεται συνεχώς και έχουν πολλά διασκεδαστικά καταστήματα. Η περιοχή Westside Provisions έχει πολλά καλά σημεία σε κοντινή απόσταση. Λατρεύω την Highland Row και την Kudzu για τις αντίκες. "