Τι πρέπει να ξέρετε για Απεριόριστα αεροπορικά εισιτήρια

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα τέλος στους διαφορετικούς τύπους ναύλων και κωδικών ναύλων που μπορούν να συναντήσουν οι επιχειρηματίες όταν κάνουν κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου. Ένας από τους καθαρότερους (και συνήθως πιο ακριβά) ναύλους είναι ένας απεριόριστος ναύλος.

Οι απεριόριστοι ναύλοι είναι οι ναύλοι αεροπορικών εταιρειών που δεν έχουν περιορισμούς, όπως η παραμονή στο βράδυ του Σαββάτου, η προπληρωμένη αγορά 14 ημερών ή ο απαιτούμενος αριθμός διανυκτερεύσεων. Πολλοί απεριόριστοι ναύλοι επιστρέφονται και μεταβάλλονται εύκολα, και γι 'αυτό προτιμούν οι επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Οι απεριόριστοι ναύλοι είναι συνήθως οι ναύλοι που θα λάβετε εάν περάσατε σε ένα μετρητή αεροπορικών εταιρειών ακριβώς πριν από μια πτήση και επιθυμείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίου. Είναι ακριβό, αλλά τείνουν επίσης να είναι πολύ ευέλικτοι.

Παραδείγματα απεριόριστων ναύλων

Τα εισιτήρια πρώτης θέσης είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα απεριόριστων ναύλων. Τέτοια εισιτήρια συνήθως επιστρέφονται πλήρως με πλήρη ευελιξία. Για επαγγελματίες ταξιδιώτες, αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος, επειδή τους επιτρέπει να αλλάζουν πτήσεις, να προσθέτουν θέσεις σε διαφορετικές πόλεις και να επεκτείνουν ταξίδια εργασίας εάν χρειάζεται.

Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία δηλώνει ότι οι απεριόριστοι ναύλοι της είναι "πλήρως επιστρεφόμενοι και δεν έχουν απαιτήσεις προπληρωμένης αγοράς. Εάν αγοράσετε ένα εισιτήριο που είναι απεριόριστο ναύλο, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην πτήση σας χωρίς καμία χρέωση αλλαγής (βάσει της διαθεσιμότητας θέσης) " .

Φυσικά, όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε αεροπορικό εισιτήριο, ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις εάν το νέο εισιτήριο ή η διαδρομή είναι ακριβότερο από το υπάρχον εισιτήριο σας.

Αναβάθμιση σε απεριόριστους ναύλους

Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή οι συνηθισμένοι ταξιδιώτες μπορεί επίσης να θέλουν να ελέγξουν εάν τα μίλια των αεροπορικών εταιρειών τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση σε έναν απεριόριστο ναύλο.

Η Delta δηλώνει ότι οι αναβαθμίσεις της βασίζονται στη διαφορά μεταξύ του βασικού ναύλου που έχει επιλεγεί και του χαμηλότερου ναύλου Delta One®, First, Business Class ή Delta Comfort + για το δρομολόγιο, το οποίο μετατρέπεται σε μίλια. Συμβουλή: Οι πτήσεις μεσαίας εβδομάδας ή πτήσεις πρωινού και αργά το βράδυ έχουν συνήθως τις καλύτερες προσφορές για αναβαθμίσεις με μίλια.

Η American Airlines έχει μια παρόμοια πολιτική που επιτρέπει στα μέλη του AAdvantage να χρησιμοποιούν τα μίλια για να αναβαθμίσουν τις πτήσεις της American Airlines, της British Airways και της Iberia. Αυτές οι αναβαθμίσεις ισχύουν για την επόμενη καμπίνα εξυπηρέτησης καθώς και για ένα μόνο ταξίδι μονής διαδρομής.

Να πάρει τα καλύτερα αεροπορικά εισιτήρια

Οι απεριόριστοι ναύλοι δεν είναι οι φθηνότεροι. Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να βρούμε πιο ακριβά εισιτήρια από τα εισιτήρια πλήρους ναύλου, χωρίς περιορισμούς. Για λιτό ταξιδιώτες επαγγελματίες, κοιτάξτε να κάνετε κράτηση με έκπτωση για ταξίδια και πωλήσεις τελευταίας στιγμής σε ιστότοπους όπως το CheapTickets και το The Flight Deal.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι μπορεί να είναι πιο οικονομικό να μην κάνετε κράτηση για απεριόριστο ναύλο (επειδή είναι τόσο ακριβό) και, αντίθετα, να κάνετε κράτηση μη επιστρεπτέων, περιορισμένων ναύλων, ακόμα και με την παραδοχή ότι θα χρειαστεί να πετάξετε ένα και να κλείσετε μια νέα, τρίτη, μη επιστρεπτέα πτήση. Παρόλο που πρέπει να είστε προσεκτικοί, η αεροπορική εταιρεία δεν πιάσει και ακυρώσει ένα ή και τα δύο εισιτήρια (συνήθως εφόσον το ταξίδι είναι εφικτό από την άποψη της εφοδιαστικής, δεν θα το κάνουν).

Το καράβι: Οι απεριόριστοι ναύλοι παρέχουν την μεγαλύτερη ευελιξία, με κόστος. Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες που ελπίζουν να εξοικονομήσουν χρήματα θα πρέπει να εξετάσουν άλλες κατηγορίες ναύλων που να ταιριάζουν στο πορτοφόλι.