Οι πιο δημοφιλείς βόλτες με Disneyland

Μπορεί να θέλετε να αποφύγετε μερικές από αυτές τις δημοφιλείς βόλτες

Αυτό είναι απλά μια λίστα με τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Disneyland στο Anaheim της Καλιφόρνια. Μπορεί να θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν χάσετε τίποτα - ή έτσι μπορείτε να αποφύγετε όλες αυτές τις μακρές γραμμές.

Εάν μια βόλτα έχει μια επιλογή Fastpass, είναι επειδή είναι δημοφιλής. Οι περισσότερες από τις παρακάτω διαδρομές προσφέρουν Fastpasses, οι οποίες θα μειώσουν το χρόνο σας στη γραμμή. Μάθετε πώς λειτουργούν σε αυτόν τον οδηγό FASTPASS . Μερικές βόλτες που αγαπά ο καθένας δεν έχουν επιλογή Fastpass και σημειώνονται στην περιγραφή.

Μαζί με τον κατάλογο, θα σας δώσω την καλύτερη εικασία μου για το γιατί προσελκύει ο καθένας τόσους πολλούς ανθρώπους. Και γιατί ακόμα κι αν είναι δημοφιλείς, μπορεί να μην είναι για σας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις βόλτες στην Disneyland, ελέγξτε τα Best Rides στη Disneyland (με βάση τις βαθμολογίες, όχι τη δημοτικότητα), Disneyland Rides for Kids και Roller Coasters στη Disneyland . Αν θέλετε να μάθετε τι είναι νέο το τρέχον έτος (ή τα τελευταία χρόνια), ελέγξτε το New Rides στη Disneyland .

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό Disneyland Ride για να πάρετε μια επισκόπηση όλων των βόλτων, να βρείτε τρόπους να έχετε περισσότερη διασκέδαση σε αυτά, να λάβετε περιορισμούς ύψους πληροφοριών και προσβασιμότητα.

Οι πιο δημοφιλείς βόλτες με Disneyland

Σε αλφαβητική σειρά:

Autopia : Η Autopia είναι μια δημοφιλής βόλτα με το Disneyland για κάθε παιδί που θέλει να έχει άδεια οδήγησης, αλλά είναι και εσύ για να πάρετε ένα. Για όσους έχουν ηλικία άνω των 10 ετών, είναι λιγότερο από συναρπαστική εμπειρία.

Big Thunder Mountain Railroad : Δεν είναι ένα μεγάλο, τρομακτικό περιπέτεια όπως και σε άλλα θεματικά πάρκα, αλλά ο Big Thunder είναι μια διασκεδαστική διαδρομή με μια μικρή έκπληξη στο τέλος.

Μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για όποιον πάσχει από ασθένεια κίνησης ή για ανθρώπους που δεν μπορούν να ανεχθούν πολλές γρήγορες στροφές, σταγόνες και κραδασμούς.

Στοιχειωμένο αρχοντικό : Σχεδόν κάθε ανεμιστήρας της Disneyland ξέρω ότι δεν υπάρχει πλήρης επίσκεψη χωρίς ταξίδι στο Haunted Mansion. Μέρος της έκκλησής του μπορεί να είναι το πλούσιο οπτικό περιβάλλον, έτσι ώστε να βλέπετε κάτι νέο κάθε φορά που ταξιδεύετε.

Οι μόνοι που δεν τους αρέσουν φοβούνται τα σκοτεινά - και μικρά παιδιά που το βρίσκουν πολύ τρομακτικό.

Indiana Jones Adventure : Το να κυνηγάς κακούς (ή να τρέχεις από αυτούς), μερικές συναντήσεις με τον διάσημο αρχαιολόγο και γενικά μια άγρια ​​βόλτα προσελκύουν πολλούς ανθρώπους στο "Indy". Η βόλτα είναι άγρια ​​και ερεθισμένη, και δεν είναι καλή ιδέα για όποιον δεν μπορεί να το ανεχτεί.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής : Οι Πειρατές είναι μια άλλη από αυτές τις βόλτες που οι τακτικές περνούν κάθε φορά που επισκέπτονται. Ήταν δημοφιλής πολύ πριν από την ταινία με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp και ακόμα πιο ευχάριστο τώρα που τρεις Captain Jacks κρύβονται γύρω από τις σκηνές. Είναι επίσης μια μακρά βόλτα μέσα σε ένα δροσερό μέρος, που είναι καλό για λίγο ξεκούραση. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι το "Yo ho, yo ho", το τραγούδι που κολλάει στο κεφάλι σου.

Space Mountain : Είναι μια εσωτερική περιπέτεια που κυλάει στο σχεδόν πλήρες σκοτάδι σαν να πετάτε μέσα στον εξωτερικό χώρο. Είναι καλύτερα να απολαμβάνετε (κατά τη γνώμη μου) την εταιρεία κάποιου άλλου που θα φωνάξει τόσο δυνατά όπως εσείς σε κάθε στροφή και πτώση. Είναι λιγότερο ναυτία-προκαλώντας από άλλες βόλτες όπου βλέπετε πράγματα zipping πέρα ​​από σας, αλλά εξακολουθεί να ενοχλεί μερικούς ανθρώπους. Και δεν είναι καλή ιδέα για όποιον δεν μπορεί να χειριστεί τις γρήγορες κινήσεις, τις σταγόνες και τις στροφές.

Splash Mountain : Η τελευταία υπογραφή που πέφτει κάτω από τον καταρράκτη που τελειώνει με μια μεγάλη βουτιά είναι αυτή η μεγάλη έλξη της διαδρομής. Το υπόλοιπο ταξίδι είναι αργή βόλτα με νερό. Επειδή είναι τόσο απασχολημένος με λίγη συγκίνηση στο τέλος και η αναμονή μπορεί να είναι πολύ μεγάλη, συνήθως επιλέγω να την παρακάμψω.

Star Tours : Αυτή η βόλτα με προσομοιωτές θα σας οδηγήσει σε ένα άγριο ταξίδι μέσα από ένα θεατρικό κόσμο του κινηματογράφου Star Wars. Το 3-D είναι διασκεδαστικό και έχει σχεδιαστεί σε τμήματα που συνδυάζονται τυχαία, οπότε η ιστορία είναι διαφορετική κάθε φορά που ταξιδεύετε. Είναι επίσης μια βόλτα που δεν είναι για κανέναν που πάσχει από ασθένεια κίνησης ή έχει προβλήματα με τις γρήγορες, σπασμωδικές κινήσεις.

Βρίσκοντας το ταξίδι του υποβρυχίου Nemo δεν απαιτεί FASTPASS, αλλά οι γραμμές του είναι πάντα μεγάλες. Αν και αυτό οφείλεται εν μέρει στον τρόπο φόρτωσης και εκφόρτωσης των υποβρυχίων οχημάτων, είναι επίσης ένα πολύ χαριτωμένο ταξίδι στον υποβρύχιο κόσμο του Nemo.

Πρέπει να ανεβείτε σκάλες για να εισχωρήσετε και να βγείτε έξω, και ίσως να μην είναι μια καλή επιλογή για όποιον είναι κλειστοφοβικός - ή φοβισμένος από καρχαρίες.

Η πτήση του Peter Pan δεν έχει επίσης FASTPASS. Είναι εκπληκτικό το πόσο δημοφιλές είναι, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα παλιό ταξίδι που δεν βασίζεται σε ηλεκτρονικά εφέ - αλλά αυτό είναι και το πιο γοητευτικό του χαρακτηριστικό.