Δίσκοι κυλίνδρων Disneyland

Οδηγός για κυλίνδρους σε Disneyland και Περιπέτεια Καλιφόρνιας

Όταν σκέφτεστε τα καροτσάκια στην Disneyland, συμβαδίζουν με τις ιστορίες που λένε και την ιδιαίτερη μαγεία της Disney για να τους πουν: ένα ταξίδι μέσω του εξωτερικού χώρου, μια βόλτα με το bobsled πέρα ​​από τον Abominable Snowman ή την ένωση στην οικογένεια των Incredibles, εκτός από το μωρό τους.

Αυτοί οι ίδιοι κυματοθραύστες σηματοδοτούν κάποιες πρώτες βιομηχανίες. του πρώτου κυλινδρικού ατσάλινου κυλίνδρου (Matterhorn Bobsleds) στον κόσμο και ενός από τους μεγαλύτερους χαλύβδινους αμαξιτούς θησαυρούς στον κόσμο (Incredicoaster στην California Adventure).

Αν ψάχνετε για βόλτες που σας τρομάζουν χωρίς ομιλία, απειλούν να σας δώσουν το whiplash, ή να περάσετε όσο το δυνατόν πιο ανάποδα από τη δεξιά πλευρά, πρέπει να επισκεφτείτε το Magic Mountain ή το Knotts Berry Farm.

Αν ψάχνετε για κυνοδρομίες που κυμαίνονται (στο χειρότερο) στο υψηλό τέλος των οικογενειακών βόλτων, αυτά είναι για σας. Και κανένας από αυτούς δεν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να ήσασταν απλώς ξυλοδαρμένος (ή πρόκειται να ρίξετε).

Η Disneyland και η Περιπέτεια της Καλιφόρνιας έχουν μια μισή ντουζίνα περιπόλιες κυλίνδρων μεταξύ τους, αλλά το καθένα έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Αυτός ο κατάλογος οργανώνεται από το πάρκο, και μέσα στο πάρκο με το επίπεδο των συγκινήσεις.