Τζαμάικα γυμνές παραλίες και ενδύματα-προαιρετικά θέρετρα

Η Τζαμάικα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Καραϊβικής για τους λάτρεις της γυμνής παραλίας.

Υπάρχει κάτι για τις εκτεταμένες παραλίες, τον ζεστό ήλιο και τη διαθεσιμότητα του ganja που εμπνέει τα ζευγάρια του μήνα του μέλιτος και τους άλλους ενήλικες σε μια ρομαντική απόδραση για να ρίξουν τα ρούχα τους μαζί με τις αναστολές τους σε χρυσές παραλίες και μέσα σε προαιρετικά θέρετρα ρούχων.

Το να πηγαίνεις γυμνό δεν είναι άσεμνο ή απλώς για τους εκθεσιαστές. Αν γυρίσεις σε ένα μέρος όπου είναι ασφαλές να είσαι γυμνός και να συμμετέχεις, θα δεις όλα τα σώματα.

Οι περισσότεροι είναι εκεί επειδή απλά θέλουν να απολαύσουν τη νόστιμη ελευθερία και την αισθησιακή αίσθηση ότι δεν έχουν ρούχα μεταξύ τους και του ήλιου και του νερού.

Είναι ασφαλές να πάμε γυμνό σε μια παραλία στην Τζαμάικα;

Νομικά, όχι. Είναι αντίθετο με το νόμο της Τζαμάικα να παίζει γυμνό στο κοινό. Και όμως ... υπάρχουν μέρη από τις παραλίες του νησιού και τα ιδιωτικά θέρετρα όπου το γυμνό είναι συνήθως απολαμβάνουν οι ηλιοθεραπευτές και οι αρχές δεν παρεμβαίνουν. Να γνωρίζετε ότι ορισμένες περιοχές που ορίζονται ως "ενήλικες" επιτρέπουν την περιορισμένη γυμνότητα, δηλαδή οι γυναίκες μπορούν άνετα να πηγαίνουν άκαρπες. Όσοι χαρακτηρίζονται ως "όλα φυσικά" υποδεικνύουν ότι γίνεται αποδεκτή η πλήρης γυμνότητα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.

Τα πιο δημοφιλή μέρη για γυμνές παραλίες και θέρετρα

Λίγο περισσότερο από το όνομά του, η παραλία Seven Mile στο Negril στη δυτική ακτή της Τζαμάικα είναι συχνά ονομασμένη στις λίστες των κορυφαίων παραλιών του κόσμου. Παίρνει τα θηλυκά πρόθυμα να ρίξουν τις κορυφές τους καθώς και τα δύο φύλα για να κάνουν ηλιοθεραπεία γυμνό.

Οι ασφαλέστεροι χώροι αναψυχής ενηλίκων στο Negril βρίσκονται στις παραλίες των θέρετρων του. Τα παρακάτω, πολλά από τα οποία είναι all-inclusive ή / και μόνο για ενήλικες, είναι φιλικά προς το γυμνό ή έχουν καθορισμένες περιοχές όπου είναι καλό να είσαι γυμνός. Οι καλύτερες ανέσεις, όπως ιδιωτικά κρεβάτια παραλίας και γυμναστήρια με γυμνές κολύμβησης, καθώς και η δυνατότητα να βουτήξετε και να κάνετε αναπνευστήρα ως απαλλαγμένη από επιβάρυνση ως ψάρι είναι σίγουρα δελεαστική.

Γυμνές παραλίες και θέρετρα πέρα ​​από Negril

Δεδομένου ότι η Τζαμάικα είναι ένα νησί γεμάτο με παραλίες, υπάρχουν πολλά θέρετρα μαζί τους, όπου τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια μπορούν να πάνε χωρίς ρούχα.

Sandals Royal Caribbean: Απολαύστε τη φαντασία ενός ιδιωτικού ειδυλλιακού νησιού από το Montego Bay. Πιέστε το δωρεάν λεωφορείο στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια απογυμνώστε και γυρίστε γυμνό από την πλευρά του παραθαλάσσιο νησί του θέρετρου που έχει μείνει για την γυμνή ηλιοθεραπεία. Υπάρχει ένα μπαρ και μια πισίνα, και δεν θα πάρετε απαραιτήτως ηλιακό έγκαυμα. υπάρχουν ξαπλώστρες που μπορείτε να μετακινήσετε κάτω από ένα παπάπα. Ή απλώς πηγαίνετε στην κορυφή της βασικής παραλίας της Royal Caribbean και πάπια στη σκιά πριν καίνε.