Ιστορία του Chateau Marmont στο Λος Άντζελες

Το Chateau Marmont έχει φιλοξενήσει διασημότητες μέσα στα χρόνια

Κάθε μερικά χρόνια, το Chateau Marmont παίρνει μια (ειλικρινά δεν χρειάζεται) ώθηση του Τύπου και της προσοχής. Η ιστορία του Chateau Marmont είναι, φυσικά, το υλικό των φημισμένων διασημοτήτων και της διασκέδασης. Η Lindsay Lohan ήταν η ιστορία της Vanity Fair μερικά χρόνια πίσω όταν ζούσε στο 'Chateau', όπως λέγεται φιλικά (με τον ίδιο τρόπο που ο Leonardo DiCaprio ονομάζεται 'Leo') και αποθανατίστηκε από το περιοδικό ως 'Eloise'.

Πιο πρόσφατα, η αναγνωρισμένη σκηνοθέτις Σοφία Κόμπολα πυροβόλησε την ταινία της Κάπου στο ξενοδοχείο και εκείνη (και το Chateau) έλαβε το μερίδιο της δημοσιότητας και της προσοχής. Και οι δύο είναι ταλαντούχοι με τους δικούς τους τρόπους. Coppola για προφανείς λόγους και το ξενοδοχείο για το παλιό παγκόσμιο αρχιτεκτονικό στυλ του, καθώς και μια σπάνια εμφάνιση ιδιωτικότητας, αποκλειστικότητας και μυστικισμού - χαρακτηριστικά που λατρεύουν οι κατάλογοι του A-list του Χόλιγουντ.

Όπως κάθε μεγάλη ηθοποιός στο Χόλιγουντ , το διάσημο και περίφημο ξενοδοχείο Chateau Marmont έχει δύο πλευρές - δημόσιες και ιδιωτικές (καλά, ημι-ιδιωτικές, αν θεωρήσετε τους ασταμάτες παπαράτσι). Ιδρύθηκε το 1927 και έχει επηρεάσει δεκαετίες την ποπ κουλτούρα και το Λος Άντζελες.

Δημόσιο Chateau Marmont

Το Chateau Marmont διαμορφώθηκε μετά από μια βασιλική κατοικία στη γαλλική κοιλάδα του Λίγηρα. Αποτελείται από 63 δωμάτια, εξοχικές κατοικίες και μπανγκαλόου.

Οποιοσδήποτε με κάποια επιπλέον χρήματα για να περάσετε μπορεί να ελέγξει σε αυτό το εκπληκτικό ιστορικό ξενοδοχείο ή τα κοντινά ιδιωτικά του εξυπηρετούμενα διαμερίσματα (πολλά με κουζίνες).

Εάν δεν μένετε στο Chateau, μπορείτε φυσικά να απολαύσετε ένα ευχάριστο γεύμα al fresco στο εστιατόριο του. Επιπλέον, υπάρχει πάντα Bar Marmont για κοκτέιλ. Ανάλογα με το πότε πηγαίνετε, μπορεί να υπάρχει ένας αρκετά φιλόξενος θυρωρός που θα φουσκώνει στο σαλόνι, και όλα από ένα αρκετά δροσερό και εσωτερικό πρόσωπο, σε ένα ευρύχωρο και καστανό τουριστικό σκηνικό.

Ιδιωτικό Chateau Marmont

Έχετε δει πιθανώς τις φωτογραφίες στις εφημερίδες. Διασκέδαση συνάντηση (μερικές φορές όταν δεν πρέπει να είναι) και / ή πάρτι στο Chateau Marmont. Όπως το Playboy Mansion κατά τη διάρκεια της πρώην ακμής του, το Chateau είναι ένα από αυτά τα μέρη του 'must party πριν πεθάνετε'.

Δεν είναι φυσικά όλα τα κόμματα εδώ. Το ξενοδοχείο φιλοξένησε κάποιες αρκετά πολιτισμένες εκδηλώσεις για το Chanel καθώς και εκδηλώσεις για εκδηλώσεις βιβλίων. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να ανακατευτείτε και στη συνέχεια να περιπλανηθείτε σε εξωτερικούς χώρους για μια βόλτα μέσα από την όμορφη περιοχή πίσω κήπο (όπου μπορείτε επίσης να πιείτε και να δειπνήσετε). Ποτέ δεν απογοητεύει στην αρένα του μεγάλου παλιού σχεδιασμού και στυλ - μια επιστροφή στις ημέρες δόξας του Χόλιγουντ.

Το πραγματικό must-go μέρος του Chateau είναι η ρεσεψιόν του 'party'. Το μπαλκόνι του έχει θέα στη λεωφόρο Sunset . Αυτή η περιοχή είναι πραγματικά γοητευτική. Το μπαλκόνι είναι βασικά η σουίτα, καθώς η θέα της ηλιοβασιλέματος είναι ασυναγώνιστη. Τα μέρη εδώ μέσα στους ζεστούς μήνες πάντοτε επικεντρώνονται γύρω από αυτή την περιοχή της βεράντας - κάτι που δεν είναι και τόσο τυχαίο, όπου ο μπάρμαν σερβίρει κοκτέιλ.

Κατάλογος φιλοξενουμένων και επισκεπτών στο Chateau Marmont

Σκάνδαλο Chateau

Βιβλία Γραπτά Σχετικά (ή Συναρπαστικά) με το Chateau Marmont

Εν ολίγοις, θα μπορούσε να γραφτεί ένα βιβλίο για το Chateau Marmont, τόσο βαθιά και συναρπαστική είναι οι ρίζες του στο Χόλιγουντ.

Στην πραγματικότητα, έχουν γραφτεί βιβλία για αυτό. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με κάποιους τόμους σχετικά με το ξενοδοχείο ή σχετικά με αυτό: