Οκτώβριος Ταξίδι στην Καραϊβική

Off-Season υποσχέσεις λιγότερους ταξιδιώτες, ζεστό καιρό

Η εποχή των τυφώνων είναι σε πλήρη ισχύ την Καραϊβική τον Οκτώβριο και ενώ οι πιθανότητες των διακοπών σας να επηρεαστούν από μια τροπική καταιγίδα ή τυφώνα ξεπερνούν μόνο τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο αυτό το μήνα, ο συνολικός κίνδυνος είναι μικρός.

Ο Οκτώβριος είναι ακόμα πολύ ζεστός, με απογευματινά υψηλά βήματα που κυμαίνονται συνήθως από 77 μοίρες έως 87 βαθμούς Φαρενάιτ και τα θερινή υγρασία εξακολουθούν να υπάρχουν σε πολλά νησιά.

Μέσες μέρες με βροχή τον Οκτώβριο: περίπου 12. Έτσι, ενώ μπορεί να έχετε ακούσει για επικίνδυνες καταιγίδες κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, μην αφήσετε να σας αποτρέψει από την κράτηση ενός ταξιδιού. Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους φθηνότερους και λιγότερο κουρασμένους μήνες στην Καραϊβική. απλά να γνωρίζετε ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά.

Επισκέψεις στην Καραϊβική τον Οκτώβριο: Πλεονεκτήματα

Πολλοί ταξιδιώτες δεν συνειδητοποιούν ότι, αν και τα φύλλα πέφτουν στα βόρεια, η πτώση εξακολουθεί να είναι χαμηλή σεζόν στην Καραϊβική , με τα ποσοστά να αυξάνονται μόνο στα μέσα Δεκεμβρίου. Επιπλέον, οι ζεστές, μέσες καλοκαιρινές θερμοκρασίες παραμένουν σε ολόκληρη την περιοχή ακόμα και όταν τα πράγματα αρχίζουν να δροσίζονται στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να ταξιδέψετε αν δεν θέλετε να μοιραστείτε το θέρετρο σας με τα παιδιά και αν προτιμάτε τις ζεστές διακοπές σε ένα ζεστό καυτό. Οι περιπατητές, οι τυχοδιώκτες, οι ποδηλάτες και οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να ασκηθούν σημείωσαν: Εάν θέλετε να κάνετε περισσότερα από το χτύπημα των μπαρών και να βρεθείτε στην παραλία στο ταξίδι σας, ο Οκτώβριος είναι μια καλή στιγμή για επίσκεψη, με ήπιο καιρό και λιγότερους τουρίστες.

Επίσκεψη στην Καραϊβική τον Οκτώβριο: Μειονεκτήματα

Οι τροπικές καταιγίδες και οι τυφώνες είναι το μεγαλύτερο αρνητικό για το ταξίδι στην Καραϊβική αυτό το μήνα, αν και μπορείτε να αντισταθείτε ταξιδεύοντας στα ολλανδικά νησιά «ABC» ( Αρούμπα , Μποναίρ και Κουρακάο ) ή Τρινιντάντ και Τομπάγκο , τους νοτιότερους προορισμούς στην Καραϊβική και γενικά θεωρείται εκτός ζώνης τυφώνα.

Αν είστε ακόμα αβέβαιοι ή ανησυχείτε για τη πιθανότητα μιας μεγάλης καταιγίδας, εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρετε τον εαυτό σας ταξιδιωτικής ασφάλισης. δεν είναι τρομερά ακριβό και μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε το άγχος σας κατά την κράτηση του ταξιδιού σας.

Τι να φοράτε και τι να συσκευάσετε

Τα στρώματα βαμβακιού που χαλαρώνουν θα σας κρατήσουν δροσερά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά σε νησιά όπου το κλίμα είναι πιο τροπικό και η υγρασία μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Μην ξεχνάτε ένα μαγιό, πολλά αντηλιακά, ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου. Θα ήταν επίσης καλό να πακετάρετε μερικά βροχή, σε κάθε περίπτωση.

Θα θέλετε επαγγελματικά ρούχα για επαγγελματικούς λόγους να επισκέπτονται ωραία εστιατόρια ή κλαμπ, μαζί με κατάλληλα παπούτσια και αυτό δεν σημαίνει σαγιονάρες και αθλητικά παπούτσια

Λιγότεροι τουρίστες σημαίνουν λιγότερα τουριστικά δολάρια

Ένα από τα προνόμια που ταξιδεύουν στα νησιά εκτός εποχής, ή σε ένα μήνα όπως ο Οκτώβριος που έχει πάρει έναν κακό εκπρόσωπο, είναι ότι μπορεί να πάρετε να ζήσετε μια πιο τοπική ατμόσφαιρα από ότι θα κάνατε κατά τη διάρκεια, για παράδειγμα, σχολικές διακοπές, για παράδειγμα. Για μια γνήσια εμπειρία και ένα πιο ασυνήθιστο ταξίδι που ξεπερνά το φυλλάδιο, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να εξετάσουν το ταξίδι εκτός εποχής. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα νησιά δεν είναι φανταστικά στην πολυάσχολη εποχή, αλλά πρόκειται να πούμε ότι αν ψάχνετε για μια αλλαγή ρυθμού στις διακοπές νησί σας, το ταξίδι πτώσης μπορεί να είναι πραγματικά μέχρι το σοκάκι σας.

Οκτώβριος εκδηλώσεις και φεστιβάλ

Τα φεστιβάλ τροφίμων πτώσης κάνουν μια επίσκεψη Οκτωβρίου στην Καραϊβική μια ιδιαίτερα νόστιμη πρόταση. Η Βερμούδα πραγματοποιεί το ετήσιο μουσικό φεστιβάλ τον Οκτώβριο, ενώ τζαζ φεστιβάλ πραγματοποιούνται στο Τρινιντάντ και τη Δομινικανή Δημοκρατία. Στην Αντίγκουα, οι παίκτες του αρχαίου παιχνιδιού του Warri συγκεντρώνονται για ένα μεγάλο τουρνουά και φεστιβάλ, ενώ η Αγία Λουκία φιλοξενεί ένα τουρνουά ψαρέματος. Και δεδομένου ότι αυτή είναι η αποκριτική εποχή, φροντίστε να ελέγξετε μερικά από τα τρομακτικά αξιοθέατα της Καραϊβικής . Στην κάτω πλευρά, ο Οκτώβριος είναι ένας από τους λίγους μήνες κατά τους οποίους κανένα νησί της Καραϊβικής δεν γιορτάζει το Καρναβάλι.

Σχεδιάστε τον Οκτώβριο σας ταξίδι στην Καραϊβική με το TripAdvisor.