Νόμοι γάμου για γαμήλιους προορισμούς Καραϊβικής

Περιλαμβάνει τις απαιτήσεις γάμου του Μεξικού στην Καραϊβική

Εάν προγραμματίζετε έναν γάμο προορισμού στην Καραϊβική , είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι θα πρέπει να κάνετε για να είστε νόμιμα γάμο. Οι νόμοι, οι απαιτήσεις και το κόστος του γάμου διαφέρουν από χώρα σε χώρα στα νησιά.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι χρειάζεται για να αποκτήσετε άδεια γάμου σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς. Γνωρίζετε ότι οι τιμές και οι απαιτήσεις μπορούν και πρέπει να αλλάξουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν σύνδεσμοι προς τις νησιωτικές πηγές για τις τελευταίες πληροφορίες.

Μπορείς να παντρευτείς στο σκυλί της στιγμής;

Μεγάλες ηλιοβασιλέματα και ρομαντικές βραδιές μπορεί να σας εμπνεύσουν να συνδέσετε τον κόμπο χωρίς πολλή πρόνοια. Και μπορεί να είναι δυνατή. Σε ορισμένα νησιά απαιτείται σύντομος χρόνος αναμονής ή πολυήμερη παραμονή. Σχεδόν όλοι χρειάζονται νομική απόδειξη για το ποιοι είστε και ότι είστε ενιαίοι αν είχατε παντρευτεί πριν. Έτσι, αν νομίζετε ότι ίσως θέλετε να το κάνετε νόμιμο, μεταφέρετε τα χαρτιά σας μαζί σας.

Αν πιστεύετε ότι θα χρειαστεί πάρα πολύς χρόνος ή θα είναι πολύ περίπλοκος για να παντρευτείς, αλλά εξακολουθεί να θέλει να γιορτάσει όρκους στο εξωτερικό, σκεφτείτε να έχετε ένα συμβολικό γάμο. Σε εκείνη την περίπτωση, μπορείτε να παντρευτείτε στο σπίτι και στη συνέχεια να περάσετε την τελετή στον προορισμό σας, γνωρίζοντας ότι έχετε ήδη παντρευτεί νόμιμα.

Ανγκουίλα

Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Μπαχάμες

Μπελίζε

Bonaire

Βρετανικά Παρθένα νησιά

Νήσοι Καίυμαν

Κουράσω

Δομινίκα

Δομινικανή Δημοκρατία

Γρενάδα

Αΐτη

Ιαμαϊκή

Montserrat

Nevis & St. Kitts

Πουέρτο Ρίκο

Αγία Λουκία

Αγίου Μάαρτεν

Τρινιντάντ

Τούρκοι & Κάικος

USVI

Απαιτήσεις γάμου του Μεξικού της Καραϊβικής

Cozumel

Δείτε επίσης: