Τα καλύτερα μπαρ με θέα στο Σαν Ντιέγκο

Ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να περάσετε ένα υπέροχο απόγευμα στο Σαν Ντιέγκο είναι να βρείτε ένα μπαρ με καλή θέα και να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί ή τοπική μπίρα βιοτεχνίας. Επισκεφθείτε ένα από αυτά τα καλύτερα μπαρ με θέα στο Σαν Ντιέγκο και θα δείτε γιατί.

Κορυφή του Hyatt

Προχωρήστε, μέχρι και στο υψηλότερο επίπεδο (όροφος 40) του ξενοδοχείου Hyatt στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο στο εκλεπτυσμένο Top of the Hyatt bar, ένα σαλόνι που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να πίνετε ανάμεσα στους ουρανοξύστες του Σαν Ντιέγκο .

Θα έχετε επίσης θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό χάρη στην εγγύτητα του Hyatt στο λιμάνι του Σαν Ντιέγκο.

Tower23

Αφήστε τα μπαρ καταδύσεις της Pacific Beach πίσω και πηγαίνετε στο μοντέρνο και δροσερό Tower23 μπαρ, όπου οι μοντέρνες καρέκλες και η εσωτερική διακόσμηση φωτισμού εσωτερικού χώρου με ανοιχτά παράθυρα κοιτάζοντας έξω στα συντρίμμια κύματα. Για μια πιο προσεκτική θέα, κατευθυνθείτε προς το αίθριο που το μπαρ περιτυλίγει για να έχετε εύκολη πρόσβαση και όπου θα καθίσετε σε απόσταση αναπνοής από την πολυσύχναστη πεζογέφυρα PB.

Θάλασσα του Γιώργου

Έχω γράψει μια ή δύο φορές για την νόστιμη, γαστρονομική γευστική εμπειρία που μπορείτε να έχετε στο George's στο Cove στο La Jolla στο California Modern εστιατόριο τους. Ωστόσο, εάν πρόκειται για απλά δροσιστικά ποτά και μια καλή θέα που ακολουθείτε, επικεφαλής πάνω από την τραπεζαρία στο εστιατόριο Ocean Terrace στον τελευταίο όροφο, όπου θα βρείτε ηλιοφάνεια στην Καλιφόρνια και ένα μπαρ με ανοιχτόχρωμη θέα στην πανέμορφη ακτή La Jolla.

C-Level Lounge

Το περιτύλιγμα γύρω από το C-Level Lounge (δίπλα στο Island Prime Restaurant μέρος του εστιατορίου Cohn Group) έχει υπέροχη θέα στο νερό από τότε που η εγκατάσταση φιλοξενείται κυριολεκτικά πάνω από το λιμάνι του Σαν Ντιέγκο σε ξυλοπόδαρα. Θα έχετε επίσης θέα στον ορίζοντα του Σαν Ντιέγκο στο κέντρο της πόλης πίνοντας το ποτό σας.

Hotel del Coronado

Χαλαρώστε έξω από το Sun Deck Grill και το μπαρ του Hotel del Coronado, το οποίο ξεκινά από την άκρη της αμμώδους παραλίας. Θα απολαύσετε κοκτέιλ ή ένα δύσκαμπτο ποτό, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την υπέροχη θέα στο εικονικό και ιστορικό ξενοδοχείο, καθώς και την άμμο και την surf σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Σαν Ντιέγκο.

Κρασιά κρασιού στο Κάρντιφ

Υπάρχουν αρκετές κραυγές κρασιού γύρω από το Σαν Ντιέγκο, αλλά αυτό στο Κάρντιφ έχει την αγαπημένη μου θέα. Με ένα μεγάλο αίθριο με θέα στην απέραντη ακτή της Βόρειας Κομητείας, το Steine ​​Wine διαθέτει ένα απλό και χαλαρό ηλιοβασίλεμα στην παραλία, ενώ ρίχνει μια σειρά από απολαυστικά κρασιά υψηλής ποιότητας που δεν θα σπάσουν την τράπεζα.

Vintana Wine + Dine

Για τον λάτρη του αυτοκινήτου εκεί, αλλάξτε τις απόψεις της φύσης για ένα από τα αυτοκίνητα της Lexus κατευθυνόμενοι προς το North County San Diego στο σαλόνι του Vintana Wine + Dine στο Escondido. Τοποθετημένο πάνω από μια αντιπροσωπεία της Lexus, θα αντιμετωπιστεί η θέα σε μια ποικιλία από αυτοκίνητα Lexus που σταθμεύουν παρακάτω. Αφού τελειώσετε με το ποτό σας, περπατήστε μέσα από τον εκθεσιακό χώρο για να γεμίσετε πραγματικά μερικά φανταχτερά αυτοκίνητα.

Πού είναι το αγαπημένο σας μπαρ με θέα στο Σαν Ντιέγκο; Μοιραστείτε τα σχόλια παρακάτω!