Το Chandler Fashion Center είναι το εμπορικό κέντρο Chandler Indoor Mall

Κατάστημα στα μεγάλα καταστήματα, Ανατολή στα μεγάλα εστιατόρια στο Chandler, AZ

Σχετικά με το κέντρο μόδας της Chandler

Μερικές φορές αναφέρεται ως Chandler Mall, ή Chandler Fashion Mall, αυτό το νεότερο εμπορικό κέντρο ολοκληρώθηκε το 2001 και είναι το μόνο εμπορικό κέντρο στο Chandler. Υπάρχουν περίπου 180 καταστήματα στο εμπορικό κέντρο. Έχει ένα μοναδικό σχήμα (όπως το γράμμα Α) το οποίο μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στην πλοήγηση.

Αγκυροβόλιο / κύρια καταστήματα στο κέντρο μόδας της Chandler

Το εμπορικό κέντρο είναι αγκυροβολημένο από τους Macy's, Sears, Nordstrom και Dillards.

Τα αγαπημένα μου καταστήματα στο κέντρο μόδας της Chandler

Brighton Collectibles, Chico's, Coach, Eddie Bauer, Νέα Υόρκη & Εταιρεία, Ann Taylor Loft, Abercombie & Fitch, Disney, Fossil, Lucky Brand, Barnes και Noble, Κεραμικός Αχυρώνας, Κατασκευάστε μια Αρκούδα και Καραμέλα του Fuzziwig.

Υπάρχει επίσης ένα Apple Store σε αυτό το εμπορικό κέντρο (πάρκο κοντά στο Nordstrom).

Εστιατόρια στο κέντρο μόδας Chandler

Εκτός από το γήπεδο φαγητού, υπάρχει υπαίθριος χώρος καθώς και περιμετρικές επιχειρήσεις με κάποια καταστήματα (Atomic Comics, Best Buy) και πολλές επιλογές εστιατορίων. Το εστιατόριο και το ζυθοποιείο του BJ, το PF Chang's, το μπάρμπεκιου του Dave, το Kona Grill, το Cafe Zupas, το γκριλ βράχου του Firebirds, το ελληνικό εστιατόριο Big Fat, η σχάρα του Majerle, η σχάρα ξύλου Firebird, η Benihana's.

Αξίζει να αναφερθεί

Το Harkins διαθέτει 20 συγκροτήματα κινηματογραφικών ταινιών στο Chandler Fashion Center. Υπάρχει δωρεάν παιδότοπος κοντά στο Barnes και το Noble και το ασανσέρ, στο κέντρο του εμπορικού κέντρου.

Το Chandler Fashion Center σχεδιάστηκε ως εσωτερική / εξωτερική εμπειρία αγορών, αν και τα περισσότερα καταστήματα είναι εσωτερικά.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχει ένα σφουγγαράκι όπου τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι με νερό.

Τοποθεσία Chandler Fashion Center

Βρίσκεται ακριβώς έξω από τον αυτοκινητόδρομο Price Loop 101 στο Chandler Blvd., οι αγοραστές από Chandler, Gilbert και νότιο Tempe βρίσκουν αυτό το εμπορικό κέντρο πολύ βολικό.



Διεύθυνση Mall:
3111 W Chandler Blvd
Chandler, ΑΖ 85226

Τηλέφωνο: 480-812-8488

Οδηγίες για το κέντρο μόδας Chandler

Από τα ανατολικά: Πάρτε Loop 202 Santan Freeway προς τα δυτικά και βγείτε στο Road Price (NOT Loop 101) Έξοδος 50B. Στρίψτε δεξιά (βόρεια) στην τιμή Frye Road. Αριστερά στη Frye. Φέρτε το δικαίωμα να μπείτε στο εμπορικό κέντρο.

Από το Βορρά: Βρόχος 101 Τιμή Αυτοκινητόδρομο προς Chandler Blvd, Έξοδος 60.

Cross Chandler blvd και φέρουν το δικαίωμα να μπείτε στο εμπορικό κέντρο.

Ελέγξτε εδώ για να δείτε πόσο καιρό θα σας οδηγήσει να οδηγήσετε τον Chandler από άλλα σημεία της περιοχής και του κράτους.

Σημεία ενδιαφέροντος σε κοντινή απόσταση

Υπάρχουν πολλά περισσότερα εστιατόρια και καταστήματα σε απόσταση περίπου μισού μιλίου από το εμπορικό κέντρο. Νότια, θα βρείτε καταστήματα όπως Bed, Bath and Beyond, Sports Authority, DSW Shoes και Costco, καθώς και εστιατόρια όπως το Someburro's και το Chompie's. Σε όλη την Chandler Blvd, εστιατόρια όπως το Μεξικάνικο φαγητό του Abuelo και μια αγορά γειτονιάς της Walmart. Εντός ενός μιλίου ανατολικά του εμπορικού κέντρου, υπάρχουν περισσότερα καταστήματα (Ross, Ulta, TJ Maxx, Ski Pro, Nordstrom Rack) και περισσότεροι χώροι φαγητού (NYPD Pizza, Outback Steakhouse, Cheddar, Mimi's Cafe).

Βρείτε περισσότερες δραστηριότητες και αξιοθέατα στο Chandler.

Πως μοιάζει

Απολαύστε αυτές τις φωτογραφίες του Chandler Fashion Center στην γκαλερί φωτογραφιών του Shopping Mall .

- - - - - -

Τα καταστήματα και τα εστιατόρια ανοίγουν και κλείνουν, όπως και τα εμπορικά κέντρα και άλλα χαρακτηριστικά. Με συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το εμπορικό κέντρο, επισκεφθείτε το Chandler Fashion Center online ή τηλεφωνήστε στο 480-812-8488.