Επισκεφθείτε την αναψυχή της λίμνης Saguaro κοντά στο Φοίνιξ της Αριζόνα

Σκάφος, ψάρι, πεζοπορία και πολλά άλλα σε αυτή τη γραφική λίμνη της Αριζόνα

Εάν επισκέπτεστε το Φοίνιξ, την Αριζόνα, και ψάχνετε να πάρετε ενεργό χαρακτήρα, κατευθυνθείτε προς τη λίμνη Saguaro.

Η λίμνη Saguaro είναι μια γραφική περιοχή αναψυχής 41 μίλια από το Φοίνιξ και 15 μίλια από το Fountain Hills, Αριζόνα. Βαρκάδα, ψάρεμα, πικνίκ και πεζοπορία είναι διαθέσιμα στη λίμνη Saguaro.

Η λίμνη Saguaro δημιουργήθηκε καθώς το βουνό του Stewart βρισκόταν στον ποταμό Salt ως τμήμα του έργου Salt River Project. Η λίμνη είναι μέρος του εθνικού δάσους Tonto και περιβάλλεται από όμορφους, ακανθώδεις βράχους και δάση του Saguaro.

Το μέσο βάθος της λίμνης είναι 90 πόδια.

Δραστηριότητες στη λίμνη Saguaro

Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους που μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη λίμνη και τη γύρω περιοχή.

Βαρκάδα: Μπορείτε να νοικιάσετε ένα μηχανοκίνητο σκάφος. σκάφος με ψαρόβαρκες ή σκάφος με πόντο, ή για λίγο περισσότερη δομή, πάρτε μια χαλαρωτική περιπέτεια Deslet Belle Paddleboat. Εάν έχετε το δικό σας σκάφος, αναζητήστε μια μαρίνα όπου μπορείτε να νοικιάσετε μια ολίσθηση.

Desert Belle Paddleboat Tour: Απολαύστε μια περιηγημένη κρουαζιέρα διάρκειας 90 λεπτών, όπου θα δείτε πανύψηλους τοίχους φαράγγι, δραματικές έρημοι και εξωτική άγρια ​​φύση της Αριζόνα . Η έρημος Belle έχει οργώσει τα νερά της λίμνης Saguaro για περισσότερα από 40 χρόνια. Υπάρχουν ιδιωτικές χάρτες.

Saguaro Lake Ranch: Από την άλλη πλευρά του φράγματος, όπως ο αλάτι ποταμός συνεχίζει είναι ένα όμορφο ράντσο που κάποτε χρησίμευσε ως κατοικία και chow αίθουσα για τους εργαζόμενους που κτίζουν το φράγμα. Μπορείτε να μείνετε σε μια καμπίνα, να καθίσετε στο τζάκι τεσσάρων πλευρών, να κολυμπήσετε στην πισίνα, να κάνετε ιππασία και να απολαύσετε τα πουλιά και την άγρια ​​φύση κατά μήκος του ποταμού.

Ψάρεμα: Η ιριδίζουσα πέστροφα, το λαβράκι, το λαβράκι, το κίτρινο μπάσο, το crappie, το ψαροντούφεκο, το γατόψαρο και το walleye είναι μερικά από τα ψάρια που μπορείτε να βρείτε σε αυτά τα νερά.

Κάμπινγκ: Το κάμπινγκ στη λίμνη Saguaro είναι προσβάσιμο μόνο με βάρκα. Το Bagley Flat Campground (30 θέσεις) είναι περίπου τέσσερα μίλια από το φράγμα. Είναι ανοιχτό όλο το χρόνο (μπόνους: χωρίς χρέωση).

Για να φτάσετε εκεί, ταξιδεύετε σε ένα στενό τμήμα της λίμνης. Το κάμπινγκ βρίσκεται σε μια γραφική και ήσυχη περιοχή και διαθέτει εγκαταστάσεις υγιεινής.

Επισκεφθείτε τη λίμνη Saguaro

Η λίμνη Saguaro, που βρίσκεται κοντά στο Φοίνιξ, είναι μια δημοφιλής περιοχή αναψυχής, ώστε να προετοιμαστείτε για αυτό εάν επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης εποχής. Είναι επίσης γραφικό, έτσι φέρτε μια φωτογραφική μηχανή. Πηγαίνετε νωρίς ή μείνετε αργά αν θέλετε να φωτογραφίσετε τους πανύψηλους γκρεμούς και τις στάσεις του saguaro cactus.

Ελέγξτε το ιστορικό Ranch της λίμνης Saguaro και σκεφτείτε μια ξενάγηση στον καγιάκ του ποταμού. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε σε αυτή τη λίμνη και πιο πέρα ​​κατά μήκος του ποταμού αλατιού.

Θυμηθείτε να πληρώσετε τα τέλη επισκεπτών σας και να πάρετε το δελτίο σας πριν φτάσετε στη λίμνη. (Μπορείτε να αγοράσετε ένα δελτίο στα βενζινάδικα και τα καταστήματα της πόλης πριν φτάσετε στη λίμνη.) Μπορεί να μην είναι ένας διαισθητικός τρόπος να κάνετε τα πράγματα, αλλά έτσι γίνεται. Θα χρειαστείτε ένα δελτίο για το όχημά σας και για κάθε σκάφος κάθε μέρα, αλλά το κόστος είναι ελάχιστο και υπερβαίνεται κατά πολύ από το μεγαλείο αυτού του φυσικού προορισμού.