Φοίνιξ δωρεά κάρτα προσφορές μπόνους 2016

Αγοράστε μια δωροκάρτα και λάβετε ένα μπόνους για τον εαυτό σας δωρεάν

Ακόμα ψάχνετε για ένα δώρο για τον αγαπημένο σας εραστή τροφίμων; Έχω παρατηρήσει μερικές δελεαστικές προσφορές για κάρτες δώρων εστιατορίων. Θα σας δώσουν μια κάρτα μπόνους ή ένα πιστοποιητικό (ή σε ορισμένες περιπτώσεις ένα δωρεάν είδος διατροφής) με την αγορά σας.

Έτσι, γιατί θα θέλατε μια κάρτα δώρων και μια πρόσθετη κάρτα δώρου; Λοιπόν, μπορείτε να δώσετε την κάρτα μπόνους ως δώρο σε κάποιον άλλο, ή μπορείτε να την κρατήσετε ως δώρο για τον εαυτό σας ή μπορείτε να δώσετε την κάρτα μπόνους ως δώρο και να κρατήσετε τη μεγάλη κάρτα για μια ειδική περίσταση.

Μερικές από αυτές τις κάρτες δώρων είναι διαθέσιμες για αγορά online, αλλά αν θέλετε να το έχετε πριν από τα Χριστούγεννα, μπορείτε να σκάσετε στο εστιατόριο και θα σας πουλήσουν ένα και θα σας δώσουν την κάρτα δώρων μπόνους εκεί. Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τους περιορισμούς που σχετίζονται με τις κάρτες πριν τις αγοράσετε! Μερικοί από τους συνηθέστερους περιορισμούς είναι:

  1. συγκεκριμένες ημερομηνίες ισχύος για χρήση
  2. μπορεί να είναι μόνο μία φορά
  3. μπορεί να περιορίζεται σε ένα ανά τραπέζι
  4. δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλα κουπόνια ή εκπτώσεις
  5. μπορεί να μην επιτρέπει τη χρήση για να συμπεριλάβετε αλκοόλ, φόρο ή συμβουλή
  6. συνήθως δεν διατίθενται στις τοποθεσίες του αεροδρομίου
  7. δεν ισχύει για τις κάρτες δώρων που αγοράζονται σε άλλους χώρους λιανικής, όπως τα μπακάλικα.

Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Αριζόνα συχνά εκδίδει προειδοποιήσεις σχετικά με κάρτες δώρων (βλ. # 8). Πολλοί άνθρωποι δεν διαβάζουν τη λεπτή εκτύπωση και απογοητεύονται (ή θυμώνουν) όταν ανακαλύπτουν ότι η δωροκάρτα τους έχει λήξει ή μια αμοιβή αφαιρέθηκε μηνιαίως για μη χρήση ή έπρεπε να δαπανήσει ένα συγκεκριμένο ποσό για να το χρησιμοποιήσει, ή. ...

Οι προειδοποιήσεις ισχύουν για όλες τις κάρτες δώρων, όχι μόνο τις κάρτες διακοπών ή τις προσφορές μπόνους. Διαβάστε τη λεπτή εκτύπωση και κάντε ερωτήσεις!

Οι προσφορές μπόνους εμφανίζονται εδώ με αλφαβητική σειρά. Ελέγξτε ξανά, καθώς συνεχίζω να προσθέτω σε αυτόν τον κατάλογο μέχρι το τέλος του έτους.

Περισσότερα για τους αγοραστές της Αριζόνα

  1. Παρασκευή στις τοπικές επιχειρήσεις (όχι στα πολυκαταστήματα ή στα μεγάλα καταστήματα)
  1. Μικρές Επιχειρήσεις Σάββατο, Ημέρα Μετά την Μαύρη Παρασκευή
  2. 10 ιδέες δώρων για την Αριζόνα που έχει τα πάντα
  3. 5 ιδέες δώρων διακοπών για το Hard-Buy-για πρόσωπο που ζει στο Φοίνιξ
  4. Καλύτερα Είδη δώρων για τα αντικείμενα με την Αριζόνα Flair
  5. 7 Αριδαία Stuffer δώρα κάτω από $ 10
  6. Ιδέες δώρων τελευταίας στιγμής

Πάρτε 2016 κάρτα δώρων διακοπών με ένα μπόνους στο Φοίνιξ, AZ

Οι ακόλουθες επιχειρήσεις (όχι όλες είναι εστιατόρια!) Προσφέρουν κάρτες δώρων με μπόνους. Επικοινωνήστε απευθείας με την επιχείρηση για να μάθετε τις ημερομηνίες που θα προσφέρουν οι κάρτες μπόνους. Σε περίπτωση που προτιμάτε να συχνάζουν μόνο επιχειρήσεις της Αριζόνα, αυτές που είναι τοπικές επιχειρήσεις σημειώνονται με έναν αστερίσκο (*).

Μου χάσατε; Ενημέρωσέ με!