Σάββατο μικρών επιχειρήσεων στο Φοίνιξ

Αγοράστε μικρές για να βοηθήσετε τις τοπικές επιχειρήσεις

Το πρώτο Small Business Saturday πραγματοποιήθηκε το 2010. Η American Express Company σχεδίασε το πρόγραμμα για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ψωνίζουν σε μικρές επιχειρήσεις στην κοινότητά τους.

Πότε είναι το Σάββατο μικρών επιχειρήσεων;

Κάθε χρόνο, το Σάββατο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Τι να κάνω στο Σάββατο για μικρές επιχειρήσεις;

Αγοράστε σε τοπικές επιχειρήσεις και εκμεταλλεύεστε μικρές επιχειρήσεις γύρω από την περιοχή Phoenix. Ψώνια? Ναι, μπορώ να το κάνω αυτό!

Παίρνω $ 10 Επιστροφή από την American Express;

Δυστυχώς, αυτή η προσφορά ολοκληρώθηκε μετά την εκδήλωση 2014 Shop Small.

Για πέντε χρόνια, η American Express παρείχε οικονομικά κίνητρα στους πελάτες της να ψωνίζουν τοπικά. Οι καταναλωτές έλαβαν προφανώς το μήνυμα - το 2014, 88 εκατομμύρια άνθρωποι αγόρασαν σε μικρές επιχειρήσεις το Σάββατο για μικρές επιχειρήσεις.

Η American Express βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα με υλικά μάρκετινγκ, διαφημίσεις και κιτ εμπορεύματος για να τους βοηθήσει να επωφεληθούν πλήρως από την προσφορά.

Γιατί να συμμετάσχετε σε μικρές επιχειρήσεις το Σάββατο εάν δεν λάβω επιστροφή χρημάτων;

Σύμφωνα με την Τοπική πρώτη Αριζόνα, "Οι μελέτες έχουν δείξει ότι τα χρήματα παραμένουν και ανακυκλώνονται συχνότερα όταν δαπανώνται σε τοπικές επιχειρήσεις. Επιπλέον, οι τοπικές επιχειρήσεις συμβάλλουν στην αύξηση της υπερηφάνειας της πατρίδας, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους πιο συνδεδεμένους με τον τόπο που ζουν".

Πώς μπορώ να βρω μια επιχείρηση που συμμετέχει;

Θα βρείτε περισσότερα από 100 εστιατόρια, καταστήματα, αξιοθέατα και άλλες επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί στο Small Business το Σάββατο. Συνδεθείτε στο σύστημα χαρτογράφησης χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασής σας και τον κωδικό πρόσβασής σας στο American Express, πληκτρολογήστε τον ταχυδρομικό κώδικα και δείτε ποιες επιχειρήσεις στη γειτονιά σας βρίσκονται στη λίστα.

Τι εάν δεν έχω κάρτα American Express;

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το χάρτη για να βρείτε τοπικές επιχειρήσεις στην περιοχή σας που μπορούν πάντα να χρησιμοποιούν την υποστήριξή σας, όλο το χρόνο.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επισκεφτείτε το Σάββατο για μικρές επιχειρήσεις στο διαδίκτυο

- - - - - -

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.