Μαύρη Παρασκευή Αγορές και Προσφορές (25 Νοεμβρίου 2016) στο Φοίνιξ

Αυτά τα καταστήματα Phoenix Area ανοίγουν νωρίς την ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών

Δεν είναι όλα τα καταστήματα ανοικτά την Ημέρα των Ευχαριστιών , αλλά υπάρχουν πολλά ανοιχτά την ημέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών. Την μαύρη Παρασκευή - και το απόγευμα και το βράδυ την Ημέρα των Ευχαριστιών - πολλοί λιανοπωλητές της περιοχής Φοίνιξ ανοίγουν τις πόρτες τους με ειδικές προσφορές και ευκαιρίες που ελπίζουν να προσελκύσουν αγοραστές με μακριές λίστες αγορών διακοπών.

Έχετε δει όλες τις διαφημίσεις. Υπάρχουν αποτελέσματα από ιστοσελίδες όπου μπορείτε να μάθετε ποια καταστήματα λιανικής πώλησης είναι ανοικτά για αγορές με έκπτωση δώρων στις Ημέρες των Ευχαριστιών και την επόμενη μέρα, τη Μαύρη Παρασκευή.

Θα προτιμούσα να επικεντρωθώ σε κάποιες από τις συνηθισμένες διαπραγματεύσεις της Μαύρης Παρασκευής. Αυτές είναι οι τοπικές επιχειρήσεις που έχουν κάτι ιδιαίτερο να προσφέρουν αντί να αγωνίζονται με τα πλήθη σε τοπικά παραδοσιακά εμπορικά κέντρα ή εμπορικά κέντρα . Ελέγξτε συχνά - ενημερώνω αυτήν τη λίστα ως νέες προσφορές και οι προσφορές έρχονται στην αντίληψή μου.

Οι τοπικές επιχειρήσεις προσφέρουν τις προσφορές της Μαύρης Παρασκευής - 2016

Μπορεί να μην βρίσκεστε στην αγορά για κούκλα troll ή tablet, αλλά εδώ υπάρχουν μερικές ειδικές συμφωνίες που θα προσφερθούν μόνο φέτος στη μαύρη Παρασκευή. Χρειάζεστε ένα δώρο για εκείνο το άτομο που φαίνεται να έχει τα πάντα; Θέλεις να επωφεληθείς πολύ από τον εαυτό σου; Επισκεφθείτε αυτές τις τοπικές επιχειρήσεις ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, παραμείνετε στο σπίτι σας στις PJs και τις παντόφλες σας στη μαύρη Παρασκευή και χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας για να επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές.

- - - - - -

Είναι όλα τα ψώνια διασκέδαση τελειώσει στη μαύρη Παρασκευή; Φυσικά και όχι! Την επόμενη μέρα, στηρίξτε τις τοπικές επιχειρήσεις που λειτουργούν και λειτουργούν για μικρές επιχειρήσεις το Σάββατο .

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι προσφορές και οι εκπτώσεις υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.