Τα καθαρότερα και πιο βρώμικα εστιατόρια στο Φοίνιξ

Εστιατόρια περιοχής Φοίνιξ χωρίς παραβιάσεις προτεραιότητας στις επιθεωρήσεις τους

Το Τμήμα Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών Υγείας του County Maricopa είναι υπεύθυνο για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης των εστιατορίων στην επαρχία με τον Κώδικα Υγείας Περιβάλλοντος. Κάθε μήνα οι επιθεωρητές του Τμήματος επισκέπτονται καταστήματα τροφίμων στην κοιλάδα του Ήλιου .

Ποιοι χώροι επιθεωρούνται;

Εστιατόρια στο Φοίνιξ, το Σκότσντεϊλ, το Mesa, το Tempe, το Glendale και άλλες τοπικές πόλεις του Maricopa County . Εκτός από τα εστιατόρια, οι επιθεωρητές επισκέπτονται τις ξενοδοχειακές κουζίνες, τις εταιρείες εστίασης, τους χονδρεμπόρους, τα πλυντήρια αυτοκινήτων, τα αρτοποιεία, τα φορτηγά τροφίμων, τα σχολεία, τις καφετέριες των επιχειρήσεων και τα καταστήματα παντοπωλείων - οποιοδήποτε μέρος προετοιμάζει ή πωλεί προϊόντα διατροφής.

Αν έχετε ένα αγαπημένο εστιατόριο που θέλετε να δείτε ή θέλετε να μάθετε για την καφετερία του παιδιού σας ή το κατάστημα σάντουιτς στο οποίο εργάζεστε, μπορείτε να δείτε το ιστορικό επιθεώρησης οποιασδήποτε εγκατάστασης που εξυπηρετεί / προετοιμάζει τα τρόφιμα στο Ιστοσελίδα της επαρχίας Maricopa.

Πώς πραγματοποιούνται οι επιθεωρήσεις εστιατορίων Maricopa Count;

Το Τμήμα Υπηρεσιών Περιβαλλοντικής Υγείας County Maricopa είναι υπεύθυνο για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης των εστιατορίων στην περιφέρεια Maricopa με τον Κώδικα Περιβαλλοντικής Υγείας. Οι επιθεωρητές επισκέπτονται εστιατόρια, εταιρείες εστίασης, επεξεργαστές τροφίμων, φυλακές και φυλακές, αποθήκες τροφίμων, αρτοποιεία και σχολικές καφετέριες για να αξιολογήσουν τις πρακτικές ασφάλειας των τροφίμων σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Η επιθεώρηση αυτών των επιχειρήσεων διεξάγεται σύμφωνα με τον Κώδικα Τροφίμων της Αριζόνα.

Η περιφέρεια Maricopa υιοθέτησε τον Κώδικα Τροφίμων του FDA, ο οποίος, απλουστευμένος, σπάει τα στοιχεία επιθεώρησης είτε σε παραβιάσεις προτεραιότητας (Παράγοντες Κινδύνου Ασθενούς Τροφίων), Παραβιάσεις Προτεραιότητας Ίδρυμα (τα δομικά στοιχεία που είναι ο έλεγχος για παραβιάσεις προτεραιότητας) που δεν σχετίζονται άμεσα με την τροφική ασθένεια).

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι Παραβιάσεις Προτεραιότητας είναι οι πιο κρίσιμες, επειδή έχουν βρεθεί ότι συμβάλλουν στους κινδύνους που σχετίζονται με ασθένεια ή τραυματισμό στους προστάτες. Τα κύρια στοιχεία αφορούν περισσότερο τις εγκαταστάσεις, τους ελέγχους και τη συντήρηση που δεν επηρεάζουν άμεσα τα τρόφιμα.

Προφανώς, οι παραβιάσεις προτεραιότητας που επισημάνθηκαν από έναν επιθεωρητή είναι πιο σοβαρές από άλλες.

Παραδείγματα παραβιάσεων προτεραιότητας που αναφέρθηκαν ενδέχεται να περιλαμβάνουν ότι οι υπάλληλοι του εστιατορίου έχουν απαλλαγή από τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα. τα τρόφιμα προέρχονται από πηγή που δεν έχει εγκριθεί · τρόφιμα που δεν έχουν μαγειρευτεί, αναθερμανθεί ή ψυχθεί σε κατάλληλες θερμοκρασίες. οι επιφάνειες των τροφίμων δεν καθαρίζονται ή απολυμαίνονται. Παραδείγματα παραβιάσεων βασικών ιδρυμάτων ή βασικών παραβιάσεων που αναφέρθηκαν από έναν επιθεωρητή ενδέχεται να περιλαμβάνουν ακατάλληλη αποθήκευση σκευών ή σεντονιών, προβλήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων ή ζητήματα τουαλέτας.

Εάν έχετε φάει σε ένα εστιατόριο στην περιοχή Φοίνικας που πιστεύετε ότι θέτει τους πελάτες σε κίνδυνο για τροφικές ασθένειες, μπορείτε να ενημερώσετε το County Maricopa καταθέτοντας μια καταγγελία .