Νέα Υόρκη Comic Con

Αυτή η ετήσια σύμβαση κόμικς επιστρέφει στις 5-8 Οκτωβρίου 2017

Προσέλκυση πάνω από 185.000 συμμετέχοντες το 2016, η New York Comic Con είναι μια ετήσια ποπ κουλτούρα που επικεντρώνεται σε κόμικς, γραφικά μυθιστορήματα, anime, manga, video games, παιχνίδια, ταινίες και τηλεόραση. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συναντηθούν και να αλληλεπιδράσουν με τους αγαπημένους δημιουργούς και τους χαρακτήρες τους, να λάβουν αυτόγραφα, να συναντήσουν άλλους οπαδούς και ακόμη και να παρακολουθήσουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές προτού κυκλοφορήσουν στο κοινό. Είναι το μεγαλύτερο κόμικ και η λαϊκή κουλτούρα στη χώρα.

Πολλοί συμμετέχοντες ντύνονται για Comic Con, γι 'αυτό είναι μια διασκεδαστική, συναρπαστική εμπειρία και η παρακολούθηση των ανθρώπων είναι απαράμιλλη. Με τόσους πολλούς συμμετέχοντες στην τετραήμερη εκδήλωση, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν συχνά γραμμές για να λάβετε αυτόγραφα και όχι όλοι μπορούν να μπουν σε κάθε ομάδα που προσφέρεται. Ορισμένα εισιτήρια VIP παρέχουν στους κατόχους ευκολότερη πρόσβαση σε αυτές τις δραστηριότητες πριμοδότησης. Εάν σχεδιάζετε να ντύσετε, να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν πολλοί περιορισμοί σχετικά με ρεαλιστικά / ρεαλιστικά όπλα που αναζητούν στο Comic Con, οπότε ελέγξτε τις ερωτήσεις NYCC.

Λάβετε υπόψη ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια των συμμετεχόντων χαρακτήρων / καλλιτεχνών να θέσουν φωτογραφίες με τους οπαδούς. Τα αυτόγραφα είναι περιορισμένα σε ένα άτομο ανά άτομο και μπορεί να βρίσκονται στο πρόγραμμα Comic Con ή σε εξουσιοδοτημένα εμπορεύματα - δεν θα υπογραφούν αρχεία bootlegs. Μπορείτε να δείτε μερικούς από τους προγραμματισμένους καλεσμένους κόμικς, καθώς και ένα αρχείο προηγούμενων επισκεπτών Comic Con στην ιστοσελίδα τους.

Συμβουλές για συμμετοχή στο NYCC:

Εισιτήρια: Τα εισιτήρια VIP και των πολυήμερων εισιτηρίων πωλούνται συνήθως γρήγορα μόλις διατεθούν. (Αυτό συμβαίνει συνήθως τον Ιούνιο.) Τα εισιτήρια μιας ημέρας παραμένουν διαθέσιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

(Αναμένοντας την ενημέρωση των τιμών για το 2017.)

Φέρνοντας τα παιδιά στο Comic Con:

NYCC Βασικά: