Πάσχα στη Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα είναι μια δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε τη Νέα Υόρκη, εν μέρει επειδή τόσες πολλές σχολές και κολέγια έχουν ένα μακρύ Σαββατοκύριακο ή μια πλήρη εβδομάδα μακριά από το σχολείο για την άνοιξη διάλειμμα ταυτόχρονα.

Το Πάσχα πέφτει την 1η Απριλίου 2018, αλλά οι δραστηριότητες και οι εκδηλώσεις διακοπών στη Νέα Υόρκη πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο από την Καλή Παρασκευή, 29 Μαρτίου μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα, 2 Απριλίου. Είτε ψάχνετε για μοναδική "Μόνο στη Νέα Υόρκη "εμπειρίες ή πιο παραδοσιακές θρησκευτικές τελετές, είστε σίγουροι ότι θα τους βρείτε στο Big Apple.

Θα βρείτε πολύ λίγα εμπόδια στην επίσκεψή σας - σχεδόν όλα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή του Πάσχα καθώς και την Μεγάλη Παρασκευή. Η Δευτέρα του Πάσχα δεν είναι ευρέως αναγνωρισμένες διακοπές στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν πρέπει να επηρεάσει και πολλούς επισκέπτες. Ωστόσο, τα ομοσπονδιακά γραφεία, τα σχολεία και ορισμένα χριστιανικά ιδιόκτητα καταστήματα θα κλείσουν κατά την τήρηση αυτών των διακοπών.

Δεδομένου ότι η ημερομηνία του Πάσχα κυμαίνεται από έτος σε έτος, μπορεί να πέσει στα τέλη Μαρτίου , όταν ο καιρός μπορεί να είναι ακόμα κρύος ή στα τέλη Απριλίου , όταν η άνοιξη έφτασε τελικά στην πόλη της Νέας Υόρκης και οι θερμοκρασίες είναι πιο ήπιες. την ημερομηνία κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη.