Ο τελικός οδηγός του Cheapskate για το Μπρούκλιν

Από το φαγητό στη διασκέδαση! Απολαύστε το Μπρούκλιν για έναν προϋπολογισμό

Οι ντόπιοι αγαπούν να αναλύσουν τον ουρανό αυξάνοντας τις τιμές των ακινήτων γύρω από το Μπρούκλιν, αλλά δεν χρειάζεται να περάσετε μια περιουσία για μια επίσκεψη στο Μπρούκλιν. Από τις οικονομικές δραστηριότητες έως τις φθηνές τρώει, εδώ είναι ένας οδηγός για όποιον έχει προϋπολογισμό (και ποιος δεν είναι;). Δεν χρειάζεται να σπάσετε την τράπεζα στο επόμενο ταξίδι σας στο Μπρούκλιν και δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Θα ομολογήσω ότι έχω περάσει πάνω από δέκα δολάρια για ένα σάντουιτς με τυρί ψητά και σχεδόν δεκαπέντε για μια γεύση στο Μπρούκλιν, αλλά μετά από μερικά λάθη, ήμουν σε θέση να ανακαλύψω μέρη όπου δεν χρειάζεται να πληρώσετε έναν τόνο για καλό φαγητό και διασκέδαση. Ναι, είναι ακόμα αλήθεια ότι ένα διαμέρισμα στο Brownstone Brooklyn κοστίζει όσο ένα αρχοντικό σε άλλα μέρη της χώρας, αλλά μπορείτε να βρείτε ακόμα μια φέτα πίτσας για ένα buck και τα μουσεία παγκόσμιας κλάσης προσφέρουν δωρεάν είσοδο σε διάφορες ημέρες.

Αν είστε πραγματικά σε αυστηρό προϋπολογισμό, θα πρέπει να εξετάσετε Brokelyn, ένα site που δημιουργήθηκε για φιλικό προς το φιλικό folk Brooklyn και μην ξεχνάτε Time Out Νέα Υόρκη είναι δωρεάν, οπότε πάρτε ένα αντίγραφο, ενώ είστε εδώ και ελέγξτε δωρεάν παρουσιάζει και τα γεγονότα εκείνη την εβδομάδα.

Τώρα, δείτε αυτές τις δεκαπέντε δωρεάν (ή σχεδόν δωρεάν) δραστηριότητες!