Παγωτά, Καταστήματα Γιαούρτι, Καταστήματα Gelato στο Φοίνιξ

Πού να απολαύσετε Κατεψυγμένα Treats στην κοιλάδα

Στην νοτιοδυτική έρημο έχουμε περίπου πέντε μήνες καλοκαίρι , παρέχοντας πολλές ευκαιρίες για να δροσιστείτε με μια παγωμένη θεραπεία! Αν ψάχνετε για ένα κατάστημα παγωτού γειτονιάς στην περιοχή Phoenix, εδώ είναι δέκα αίθουσες παγωτού που είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν το γλυκό δόντι σας.

Σαλόνια παγωτού Phoenix: Κρύο πάτωμα / στυλ πίνακα

Κρύα πέτρα κρέμας
Η πρώτη Cold Stone Creamery άνοιξε το 1988 εδώ στο Tempe της Αριζόνα.

Κάθε κρέμα Cold Stone είναι ιδιωτική. Επιλέγετε το παγωτό σας, επιλέγετε τα μίξερ σας και το προσωπικό σας αναμιγνύει σε μια κατεψυγμένη πέτρα από γρανίτη - τη Cold Stone! Mesa, Scottsdale, Phoenix, Glendale, Peoria, Tempe, Chandler, Gilbert, Queen Creek.

Phoenix Ice Cream Σαλόνια, καταστήματα γιαουρτιού, καταστήματα Gelato: Ιδιοκτησία και λειτουργία

Chaparral σπιτικό παγωτό
Περισσότερα από 20 γεύσεις από σπιτικό παγωτό με σπιτικές γαρνιτούρες. Βύνη και κούνημα. Βρίσκεται στο Wickenburg, Αριζόνα για περισσότερα από 30 χρόνια.

Καρδάρα
Χυμοί παγωτού Handspun, παγωμένα κουνουπιέρες, ειδικά σάντουιτς παγωτού. Μπορείτε επίσης να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με την επιλογή του Churn νοσταλγική καραμέλα για μια γλυκιά απόδραση. Κεντρικό Φοίνιξ.

Το σημείο του Γκελατό
Αυτό το δημοφιλές Scottsdale G-Spot (να το πάρετε;) έχει 36 καθημερινές γεύσεις ζελατίνης από ένα περιστρεφόμενο μενού με 150 γεύσεις. Σερβίρονται επίσης επιδόρπια και ψητά. Τρεις τοποθεσίες στο Φοίνιξ και το Σκοτσντέιλ.

Παγωτό Mary Coyle
Το περιβάλλον στο παγωτό Mary Coyle είναι σίγουρα παλιομοδίτικη αίθουσα παγωτού. Αυτό το φιλικό προς την οικογένεια μέρος βρίσκεται στην κοιλάδα για περισσότερα από 50 χρόνια. Το Mary Coyle Ice Cream είναι οικογενειακή επιχείρηση. Υπάρχουν πολλές επιλογές, combos, και τεράστιες σπεσιαλιτέ που μπορούν να μοιραστούν μερικοί άνθρωποι.

Κεντρικό Φοίνιξ.

Παγωτό Papa Ed
Μόλις ένα γκαράζ, μετατράπηκε σε παλιομοδίτικη αίθουσα παγωτού το 2008. Το Papa Ed's Ice Cream είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στην γραφική ιστορική περιοχή Catlin Court στο κέντρο της πόλης Glendale, AZ.

Φουσκωτό χειροποίητο παγωτό
Από το 2010. Κάνουν το δικό τους παγωτό σκληρό σέσουλα στο κατάστημα. Οι δημιουργικές γεύσεις περιλαμβάνουν: Μπισκότο Oatmeal Cookie, Monster Cookie, Mango, Κόκκινο Βελούδι, Γερμανικό Κέικ Σοκολάτας. Δημιουργήστε τη δική σας γεύση. Σπιτικά κέικ παγωτού. Laveen (Δυτικό Φοίνιξ).

Γλυκιά Δημοκρατία
Παγωτό τεχνίτη, χρησιμοποιώντας γάλα και κρέμα γάλακτος από ανεξάρτητες γαλακτοπαραγωγικές μονάδες της Αριζόνα. Κάνουν από το μηδέν όλες τις γαρνιτούρες, τις σάλτσες και τους κώνους βάφλας χωρίς τεχνητές γεύσεις, χρώματα, συντηρητικά ή υδρογονωμένα έλαια. Scottsdale.

Ζαχαροπλαστείο Παγοδρόμιο
Η παλιά πόλη Scottsdale δεν θα ήταν η ίδια χωρίς το μπολ ζάχαρης. Όχι μόνο το παγωτό, αλλά κουνήματα, πλωτήρες και βύνη. Το παγωτό Sugar Bowl είναι ένα πλήρες μέρος εξυπηρέτησης, με σάντουιτς, σαλάτες και σούπες. Υπάρχει μόνο ένα μπολ ζάχαρης, και είναι η παλιά πόλη Scottsdale.

Udder Delights
Οι τοπικές σπεσιαλιτέ από τους ανθρώπους στο Farm Superstition στο Mesa. Εκτός από το παγωτό προσφέρουν επί παραγγελία πίτες και κέικ, μπισκότα, ψωμιά, φουντούκια, τάρτες, αρτοσκευάσματα και μπισκότα.

Βρίσκεται στο Gilbert.

Phoenix Ice Cream Salons, Καταστήματα γιαουρτιού, Καταστήματα Gelato: Εθνικές / Διεθνείς Αλυσίδες

Μπάσκιν-Ρόμπινς
Όλοι γνωρίζουμε τον Baskin-Robbins ως "31 Flavours" και είναι το μεγαλύτερο franchise στον κόσμο του παγωτού. Τα παιδιά 12 και κάτω μπορούν να εγγραφούν στο διαδίκτυο για τη λέσχη γενεθλίων Baskin-Robbins. Περισσότεροι από 25 τοποθεσίες Baskin-Robbins στην περιοχή του Greater Phoenix.

Creamistry
Οι πελάτες επιλέγουν ένα μέγεθος ή ειδικότητα (που κυμαίνονται από κουνήματα μέχρι πλωτήρες σε βάφλες και άλλα), στη συνέχεια επιλέγουν μια βάση παγωτού (συμπεριλαμβανομένων των premium, βιολογικών, μη γαλακτοκομικών, χωρίς βιταμίνη και χωρίς γλουτένη επιλογές, συμπεριλαμβανομένου του sorbet και του γάλακτος καρύδας) περίπου 40 γεύσεις (από το κέικ των γενεθλίων μέχρι την καραμέλα με θαλασσινό αλάτι στη βανίλια της Μαδαγασκάρης ή το πορτοκαλί σορμπέ του αίματος) και τέλος επιλέγουν επιθέματα (καραμέλα, φρούτα, καρύδια, μπισκότα / κέικ). Όλα αναμιγνύονται με υγρό άζωτο.

Phoenix, Scottsdale.

Culver's
Κατεψυγμένη κρέμα, βύνη, κούνημα και πλωτήρες. Ο Culver επίσης σερβίρει φαγητό. 10+ τοποθεσίες γύρω από την πόλη.

Γαλακτοκομική Βασίλισσα
Το DQ σερβίρει και τροφή, αλλά πάντα θα σκέφτομαι τη γαλακτοκομική βασίλισσα ως παγωτό μαλακό σερβίρετε. Λέω, αφήστε τα παιδιά να έχουν μαλακό σέρβις - Θα κολλήσω με αυτές τις Blizzards. Πολλές τοποθεσίες της γαλακτοκομικής Βασίλισσας στην ευρύτερη περιοχή του Φοίνικα.

Παγωνιά
Χρησιμοποιεί συστατικά που εισάγονται από την Ιταλία. Το Gelato γίνεται φρέσκο ​​καθημερινά στο κατάστημα. Gilbert, Φοίνιξ.

Γιογκολογία
"... θρεπτικό κατεψυγμένο γιαούρτι και νόστιμα φρέσκα επιθέματα σε περιβάλλον αυτοεξυπηρέτησης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας κατεψυγμένο αριστούργημα." Είναι μια αλυσίδα franchises. Σκότσντεϊλ, Φοίνιξ, Γκλεντέιλ.

Δεν είναι πραγματικά ένα παγωτό σαλόνι, κατάστημα γιαούρτι ή κατάστημα Gelato

Ο Μπαχάμα Μπουκ
Το στοιχείο υπογραφής στο Bahama Buck's είναι οι γκουρμέ ξυρισμένες κόνικες που έχουν ξυριστεί με πάγο από χνουδωτό χιόνι, που αρωματίζεται με μία από τις γκουρμέ γεύσεις των 90 από τις Bahama Buck. Η Bahama Buck's προσφέρει επίσης τροπικές λεμονιές και χυμούς φρούτων. Αρκετές τοποθεσίες του Bahama Buck στην περιοχή Phoenix, γενικά στην ανατολική κοιλάδα .

Όλες οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.