Το Lodge Animal Kingdom της Disney

Για τους λάτρεις της άγριας ζωής που ψάχνουν για μια πραγματικά μοναδική εμπειρία στο Disney World, είναι δύσκολο να σκεφτούμε ένα θέρετρο πιο ξεχωριστό από το Animal Kingdom Lodge της Disney, ένα πολυτελές ακίνητο με εξαίσια αφρικανική τέχνη και μια τοποθεσία κοντά στο θεματικό πάρκο Animal Kingdom .

Αυτή η ιδιοκτησία είναι μοναδικά εντυπωσιακή για την υπέροχη αρχιτεκτονική της από την Αφρική και την απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια, μαζί με τις σαβάνες στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με τα αφρικανικά ζώα να περιφέρονται ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν όλα τα προνόμια διαμονής σε οποιοδήποτε Disney World Resort, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο δωρεάν λεωφορείο Magical Express, δωρεάν μεταφορά Disney σε θεματικά πάρκα, Extra Magic Hours και δυνατότητα να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας μέχρι 60 ημέρες πριν από τη διαμονή σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My Disney Experience και MagicBands .

Τοποθεσία

Λάβετε υπόψη ότι ο Walt Disney World είναι περίπου το μέγεθος του Σαν Φρανσίσκο, οπότε οι οικογένειες πρέπει να εξετάσουν την τοποθεσία και να εξετάσουν σε ποια θεματικά πάρκα θα ξοδέψουν πιθανότατα περισσότερο χρόνο. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά στο θεματικό πάρκο Animal Kingdom Lodge, το οποίο είναι προσβάσιμο σε μερικά λεπτά με το λεωφορείο.

Από την άλλη πλευρά, αυτό το καταφύγιο είναι σχετικά μακριά από το μαγικό βασίλειο, το οποίο απαιτεί μια μεγαλύτερη εκδρομή 20 περίπου λεπτών περίπου. Τα άλλα θεματικά πάρκα μπορούν επίσης να προσεγγιστούν χρησιμοποιώντας το δωρεάν σύστημα λεωφορείων Disney διαθέσιμο σε όλα τα θέρετρα της Disney World.

Καλύτερες στιγμές

Εμπνευσμένο από τον παραδοσιακό αφρικανικό κρασί , ο σχεδιασμός σε σχήμα πετάλου του ξενοδοχείου προσφέρει εκπληκτική θέα σε τέσσερις πλούσιες σαβάνες, όπου πάνω από 200 κουνάβια ζώα και πουλιά αποκαλούν το σπίτι.

Οι όροι είναι τεράστιοι και το ακίνητο αισθάνεται πολύ πιο απομονωμένο από τα περισσότερα θέρετρα της Disney, κάτι που μπορεί να είναι καλό να σκεφτείτε αν σας αρέσει η ιδέα να ξεφύγετε από την ενέργεια του θεματικού πάρκου στο τέλος της ημέρας. Αυτό το ξενοδοχείο στεγάζει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές αφρικανικής τέχνης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Χωρίς να αφήνεται κανείς στους χώρους του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν πάνω από 30 είδη αφρικανικής άγριας πανίδας, συμπεριλαμβανομένων ζέβρες, καμηλοπαρδάλεις, gazelles, kudu και φλαμίνγκο.

Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε κάθε είδος με έναν οδηγό πεδίου άγριας φύσης (που βρίσκεται στο δωμάτιό σας) και να μάθετε περισσότερα για τα αφρικανικά ζώα κατά τη διάρκεια προγραμμάτων διασκέδασης υπό την καθοδήγηση ειδικών ζώων.

Μαζί με τα προγράμματα εκπαίδευσης ζώων και τις δραστηριότητες προβολής ζώων, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εξωτικά εστιατόρια και δραστηριότητες διασκέδασης όπως κολύμπι και υπαίθριες ταινίες νύχτας και campfire sing-a-longs. Υπάρχουν πολλές παιδικές χαρές στο θέρετρο, μονοπάτια τζόκινγκ και μια στοά.

Υπάρχουν επίσης αρκετές καταπληκτικές πισίνες: πισίνα Uzima 11.000 τετραγωνικών ποδών με διαφάνεια νερού και σημείο εισόδου μηδενικού βάθους παρόμοιο με εκείνο μιας φυσικής τρύπας ποτίσματος, παιδική πισίνα και δύο υδρομασάζ. και πισίνα Samawati Springs, με νεροτσουλήθρα, δύο υδρομασάζ και Uwanja Camp - μια παιδική χαρά με θέμα τα ζώα, με εκτοξευτήρες flytraps της Αφροδίτης, γέφυρα σχοινιού, κανόνια νερού και πολλά άλλα.

Μην χάσετε:

Οι επιλογές δωματίων περιλαμβάνουν παραδοσιακά δωμάτια (μερικά με κουκέτες για παιδιά), σουίτες και μονάδες στυλ βίλας με κουζίνες και πλυντήρια.

Θυμήσου:

Ελέγξτε τιμές στο Animal Kingdom Lodge της Disney

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα με σκοπό την αναθεώρηση. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher