Πότε είναι η Γέφυρα Μπρούκλιν του Μανχάταν κλειστή στην κυκλοφορία;

Ερώτηση: Πότε κλείνει η κυκλοφορία της γέφυρας του Μπρούκλιν στο Μανχάταν;

Οι οδηγοί μπορεί να είναι εκπληκτικά έκπληκτοι για να ανακαλύψουν ότι η Γέφυρα του Μπρούκλιν είναι κλειστή και ότι πρέπει να μεταβούν στο Μανχάταν μέσω της Γέφυρας του Μανχάταν . Πότε κλείνει η κυκλοφοριακή γέφυρα Brooklyn του Μανχάταν;

Απάντηση: Θα υπάρξει κατασκευή στη Γέφυρα του Μπρούκλιν μέχρι το 2014.

Μανχάταν δεσμευμένη κυκλοφορία

Η κυκλοφορία που συνδέεται με το Μανχάταν στη Γέφυρα του Μπρούκλιν μπορεί να μεταφερθεί στη γέφυρα του Μανχάταν κατά τη διάρκεια μιας νύχτας και μερικά σαββατοκύριακα. Οι πιθανοί χρόνοι κλεισίματος για οδήγηση στο Μανχάταν πάνω από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν μπορεί να είναι: Σε αυτές τις περιπτώσεις, περιμένετε βαριά χρήση της κοντινής γέφυρας του Μανχάταν. Για να μειωθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση, οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν στο Μανχάταν ενθαρρύνονται να ενημερώνονται για τα κλεισίματα (επικοινωνήστε με την DOT για ενημερωμένες ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δείτε παρακάτω), χρησιμοποιήστε το μετρό ή εναλλακτικές διαδρομές οδήγησης.

10 Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη γέφυρα του Μπρούκλιν Κατασκευή και κυκλοφορία: Ανακαλύψτε τι είναι κλειστό, πότε και πώς θα φτάσετε εκεί

Μείνετε ενημερωμένοι

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την επισκευή της Γέφυρας του Μπρούκλιν, επικοινωνήστε με το Τμήμα Μεταφορών της Νέας Υόρκης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Brooklyn Bridge Community Liaison στο brooklynbridgeoutreach@gmail.com εάν θέλετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ακολουθήστε το DOT στο Facebook ή το Twitter (#NYCDOTbkbridge).