Οδηγός Γειτονιάς Τσέλσι

Ο απόλυτος οδηγός μας για την Τσέλσι

Η Τσέλσι του Μανχάταν έχει όλα - νυχτερινή ζωή, τέχνη, ψώνια και αναψυχή στις προβλήτες. Και, φυσικά, μια γκέι σκηνή που συμβαίνει. Δεν είναι περίεργο ότι αυτά τα τεράστια ενοικιαζόμενα πολυτελή κτίρια έχουν ξεσπάσει σε όλη τη γειτονιά.

Όρια του Τσέλσι

Η Τσέλσι εκτείνεται από την 15η οδό έως την 34η οδό (δίνουν ή παίρνουν), μεταξύ του ποταμού Hudson και της έκτης λεωφόρου.

Μεταφορές Τσέλσι

Chelsea Apartments & Real Estate

Η Τσέλσι προσφέρει ένα μείγμα αρχοντικών, προπολεμικών συνεταιρισμών και κτίρια πολυτελών θυρωρείων . Θα βρείτε λιγότερο ακριβά προσφορές βόρεια της 23ης St και στη δεκαετία του '30.

Chelsea Average Rents ( * Πηγή: MNS)

Νυχτερινή ζωή της Τσέλσι

Η σκηνή της λέσχης Chelsea είναι ζεστή. Τα τρέχοντα αγαπημένα περιλαμβάνουν Amnesia, High Line Ballroom, Marquee και Oak. Εάν κουραστείτε από τη σκηνή του συλλόγου, ελέγξτε τις κωμωδίες στο Upright Citizens Brigade.

Εστιατόρια Τσέλσι

Φρανσίσκο είναι το μέρος για να πάει για το μεγάλο αστακό σε λογικές τιμές (και εθιστικό sangria) - αυτό είναι ένα γεμάτο, θορυβώδες σημείο που είναι μεγάλη για τις ομάδες. Για μια πιο μοντέρνα σκηνή, σταματήστε από την Elmo για κομψά τρόφιμα και κοκτέιλ άνεσης.

Πάρκα Τσέλσι & Αναψυχή

Το Chelsea Piers έχει κάτι για όλους - γκολφ, μπόουλινγκ, πατινάζ, χτυπήματα κλουβιών και αναρρίχηση σε βράχους. Τα προγράμματα για παιδιά περιλαμβάνουν ποδόσφαιρο, γυμναστική, μπέιζμπολ και πολλά άλλα.

Θα βρείτε επίσης ένα γυμναστήριο και ένα πολυτελές σπα. Πάρτε το ποδήλατο ή τις ρόδες σας κάτω στο Hudson River Esplanade για πιο πράσινο χορτάρι και θέα στο ποτάμι.

Τσέλσι Ορόσημα & Ιστορία

Η προέλευση της Τσέλσι χρονολογείται από το 1750 και η γειτονιά έχει δει πολλές αλλαγές από την εποχή της ως οικογενειακή φάρμα. Η Τσέλσι ήταν η πρώτη περιοχή θεάτρου της πόλης, ένας μοντέρνος προορισμός αγορών και μια ακμάζουσα περιοχή αντιπάλων τη δεκαετία του 1920 και της δεκαετίας του 1930.



Εξερευνήστε το παρελθόν της Chelsea, επισκεπτόμενοι ορόσημα όπως η ιστορική περιοχή Chelsea (20η έως 22η Στ. Μεταξύ 8ης και 10ης Ave.), όπου θα δείτε αρχιτεκτονική από τη δεκαετία του 1800. Μην χάσετε το Chelsea Hotel, μποέμ ορόσημο και πρώην σπίτι συγγραφέων και καλλιτεχνών όπως ο William S. Burroughs και ο Bob Dylan - αν και τώρα ίσως καλύτερα γνωστός ως ο τόπος όπου ο Σιντ σκότωσε τη Νανσύ.

Σκηνή Τέχνης Τσέλσι

Η Τσέλσι είναι η πρωτεύουσα της τέχνης της Νέας Υόρκης με περισσότερες από 200 γκαλερί. Τερματίζουν τους δρόμους της δυτικής Chelsea μεταξύ 20 και 28. Μερικά από τα πιο διάσημα περιλαμβάνουν τη Γκαγκοσιανή Γκαλερί στην Δυτική 24η και τη Γκαλερί Ματθαίου Μαρκς στη Δύση 22η.

Στατιστικά στοιχεία γειτονιάς της Chelsea

- Επεξεργασμένο από την Elissa Garay