Συμβουλές για τον αυτοκινητιστή

Μία μεγάλη πρόκληση για τους αθώους ταξιδιώτες είναι να φτάσουν σε έναν προϋπολογισμό και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επιλέγουν να κάνουν χρήση της ποδηλασίας ως μέθοδο μετακίνησης από έναν προορισμό στον επόμενο και αυτό λειτουργεί είτε βρίσκεστε σε σύντομο ταξίδι είτε ψάχνετε να καλύψετε μεγάλες αποστάσεις . Πολλοί άνθρωποι που κάνουν τα χέρια τους μακριά για να ταξιδέψουν, μιλούν επίσης για τα πρόσθετα οφέλη, όπως η προσφορά δωρεάν διαμονής ή γεύματα από εκείνους που τους δίνουν μια βόλτα.

Ενώ υπάρχουν εκείνοι που θα διαπιστώσουν ότι το ουρανοξύστη δεν είναι γι 'αυτούς, μπορεί ακόμα να είναι ένας καλός τρόπος να περάσετε και μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να εξερευνήσετε τον κόσμο με έναν προϋπολογισμό.

Γιατί Ταξιδεύοντας με Thumb;

Ο πιο προφανής λόγος για να ταξιδέψετε με αυτόν τον τρόπο είναι ότι είναι φθηνός και παρόλο που μπορεί μερικές φορές να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποια χρήματα για να φτάσετε σε ένα καλό σημείο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η πλειονότητα των μεταφορών είναι δωρεάν. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι που μπορούν να αντέξουν οικονομικά να ταξιδέψουν με πούλμαν ή αεροπλάνο θα επιλέξουν να κολλήσουν τον αντίχειρά τους απλά επειδή είναι ένας πολύ ενδιαφέρων τρόπος να ταξιδέψουν. Όχι κάθε άτομο που σας δίνει μια βόλτα θα είναι ένας γοητευτικός συνομιλητής που θα έχει υπέροχες ιστορίες, αλλά θα πάρετε πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες εμπειρίες και συχνά θα συναντήσετε μερικούς πραγματικά ενδιαφέρουσες ανθρώπους με το stop-over .

Πού είναι οι καλύτερες χώρες για να φτάσουν στον αυτοκινητόδρομο;

Μία από τις πιο δημοφιλείς χώρες στον κόσμο για την άναυξη είναι η Νέα Ζηλανδία, η οποία έχει τη φήμη ότι είναι μια πολύ φιλική χώρα (και οδική κράτηση), και στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι εύκολο να πάρετε μια βόλτα σε όλη την περιοχή.

Παρόλο που η Ευρώπη δεν είναι ιδιαίτερα καλή για να βγάλει μια βόλτα, η Γερμανία και οι Κάτω Χώρες είναι και οι δύο χώρες με φιλικούς οδηγούς, ενώ στις Κάτω Χώρες υπάρχουν ακόμη σημεία για όσους αναζητούν μια βόλτα. Οι επισκέπτες της Κούβας επαινέουν επίσης το σύστημα και παρόλο που υπάρχει μικρός χρέωση για τον οδηγό, τα κυβερνητικά αυτοκίνητα και οι ιδιωτικοί οδηγοί στη χώρα ενθαρρύνονται να σταματήσουν για όσους ψάχνουν για μια βόλτα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να βρουν μια βόλτα αρκετά εύκολα.

Βρίσκοντας ένα καλό σημείο για να πάρετε μια βόλτα

Το κλειδί για το stopover εξαρτάται εξίσου από την ικανότητά σας να επιλέξετε ένα καλό σημείο, καθώς εξαρτάται από τους οδηγούς που κατευθύνονται προς τον προορισμό σας και το πιο σημαντικό θα αναζητάτε θέσεις με χώρο για να σταματήσουν οι οδηγοί και σταθερή ροή κυκλοφορίας. Οι περισσότεροι ανασκαφείς θα αναζητήσουν τους δρόμους που έχουν πρόσβαση στο ισοδύναμο των διασταυρώσεων ή των αυτοκινητοδρόμων και οι ράμπες είναι ιδιαίτερα καλοί για να φτάσουν. Μια άλλη καλή συμβουλή είναι να έχετε ένα απλό πινακίδα από χαρτόνι που να δείχνει τους οδηγούς όπου θα θέλατε να πάτε, πράγμα που θα βοηθήσει τους οδηγούς να γνωρίζουν πριν τραβήξουν ότι θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν.

Διαμονή Ασφαλής ως Μοναχικός Σταθμός Μετρητών

Η πιο σημαντική συμβουλή για όποιον προσπαθεί να απομακρύνει μια βόλτα είναι να φτάσει με ασφάλεια στον αυτοκινητόδρομο και να μην φτάσει σε οχήματα που δεν αισθάνεστε άνετα να μπείτε. Φυσικά θα θελήσετε να φτάσετε στον προορισμό σας το συντομότερο δυνατόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να λάβετε προφανείς κινδύνους για να φτάσετε εκεί. Αν κάτι αισθάνεται λανθασμένο ή ο οδηγός φαίνεται μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, ζητήσετε συγγνώμη από τον οδηγό και περιμένετε να έρθει η επόμενη διαδρομή. Είναι επίσης σοφό να προσπαθήσετε να βεβαιωθείτε ότι φτάνετε στον προορισμό σας πριν από το σκοτάδι, καθώς σίγουρα δεν πρόκειται για προτεινόμενη νυκτερινή δραστηριότητα.

Η σημασία της εμφάνισης

Η βόλτα συχνά εξαρτάται από το πώς οι οδηγοί θα σας αντιληφθούν στην πλευρά του δρόμου, έτσι ώστε όσοι είναι καθαροί και ντυμένοι με ωραιότερη ενδυμασία είναι πιθανότερο να παραληφθούν από εκείνους με βρώμικα ή άσταστα ρούχα. Είναι επίσης σημαντικό να φανείτε σίγουροι στο πλάι του δρόμου, οπότε κοιτάξτε τους οδηγούς στο δρόμο, χαμόγελο και προσπαθήστε να αποφύγετε το φαγητό ή το κάπνισμα ενώ περιμένετε μια βόλτα. Εάν φαίνετε φιλικός και ενδιαφέρουσα, είναι πολύ πιθανότερο να πάρετε μια βόλτα από έναν οδηγό που είναι τόσο φιλική και ασφαλής επιλογή βόλτα.