Βραζιλία Highlights τον Ιούλιο

Ιούλιος Καιρός

Ο Ιούλιος είναι ο πιο κρύος μήνας του έτους σε μεγάλο μέρος της Βραζιλίας. Ωστόσο, ενώ στη Σάντα Καταρίνα, στο Νότο, μπορεί κανείς να δει χιόνι, οι θερμοκρασίες του χειμώνα είναι ήπια έως καυτή στα βορειοανατολικά και στα βόρεια. Ο Ιούλιος είναι επίσης ένας πολύ καλός χρόνος για να επισκεφθείτε το Ρίο, αν δεν σας πειράζει να πάτε χωρίς θερμοκρασίες στη δεκαετία του '90.

Τα κρύα μέτωπα μπορούν να προκαλέσουν απότομες και ακραίες πτώσεις θερμοκρασίας στη Νοτιοανατολική και Νότια ή έντονες βροχές στα βορειοανατολικά.

Από την άλλη πλευρά, η χαμηλή υγρασία καθιστά μέρη της Κεντροδυτικής, για παράδειγμα, τη Μπραζίλια, προκλητικά για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.

Στο Σάο Πάολο, συνθήκες που δεν βοηθούν τη διασπορά της ρύπανσης μπορεί επίσης να είναι δύσκολο για τους ταξιδιώτες κατά τους χειμερινούς μήνες.

Μάθετε περισσότερα για το τι μπορείτε να περιμένετε για τις κλιματολογικές ζώνες της χώρας τον Ιούλιο με αυτούς τους χάρτες καιρού της Βραζιλίας .

Μεγάλα Φεστιβάλ Ιούλη στη Βραζιλία:

Flip (Festa Literária Internacional de Paraty) , το κράτος του Ρίο ντε Τζανέιρο
Το Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Paraty, στις αρχές του μήνα, αντλεί ένα καλλιεργημένο πλήθος σε μία από τις πιο γοητευτικές αποικιακές πόλεις της Βραζιλίας. Ταινίες, παρουσιάσεις, συζητήσεις, εργαστήρια και το Flipinha, το Flip for kids, είναι μερικά από τα αξιοθέατα της εκδήλωσης. Ωστόσο, τα αστέρια του Flip είναι βραζιλιάνοι και διεθνείς συγγραφείς.

Διεθνές χειμερινό φεστιβάλ στο Campos do Jordao , στο κράτος του Σάο Πάολο
Το πιο διάσημο μουσικό χειμερινό γεγονός στη Βραζιλία λαμβάνει χώρα στο Campos do Jordao, το οποίο έχει κορυφαία σεζόν τον Ιούλιο.

Η πόλη γίνεται ακόμη πιο γεμάτη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, γεγονός που προσφέρει σπουδαστές μουσικής από όλο τον κόσμο με υποτροφίες για μαθήματα με σπουδαίους δασκάλους. Οι συναυλίες είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία του χειμερινού ταξιδιού στο Campos do Jordao.

Εβδομάδα ιστιοπλοΐας του ROLEX Ilhabela
Οι σφραγίδες θα πρέπει να σχεδιάσουν νωρίς για την εβδομάδα, σε ένα από τα πιο ελκυστικά νησιά της Βραζιλίας.

Βλέποντας και βλέποντας είναι το καλύτερο παράλληλο γεγονός. τα χαριτωμένα καφέ και τα μπιστρό στο χωριό και στις παραλίες γίνονται εξαιρετικά απασχολημένα.

Festitália και SC Gourmet στο Blumenau της Santa Catarina
Η Blumenau γνωρίζει καλύτερα το Oktoberfest , το καλύτερο στη Βραζιλία. Αλλά η πόλη έχει επίσης μια ισχυρή ιταλική κληρονομιά, η οποία λάμπει μέσα από αυτή την εκδήλωση. Εδώ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δούμε την πιο φιλική προς την οικογένεια πλευρά της Βραζιλίας.

Χειμερινό Φεστιβάλ Garanhuns , Πέρναμπουκο
Ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα στο κράτος, το Winter Festival in Garanhuns χαρακτηρίζει εκατοντάδες παραστάσεις. Εδώ είναι μια μεγάλη ευκαιρία να απολαύσετε τη μουσική της Βραζιλίας και να ανακαλύψετε την ενδοχώρα Pernambuco, η οποία συχνά περάσει μέσα από το καυτό καλοκαίρι ενώ Recife και άλλους παράκτιους προορισμούς τραβούν όλη την προσοχή.

Φεστιβάλ χορού Joinville , Σάντα Καταρίνα
Ένα από τα πιο παραδοσιακά χορευτικά γεγονότα στη Βραζιλία, το Φεστιβάλ Dance Joinville προσελκύει νέους χορευτές με τις ανταγωνιστικές παρουσιάσεις και πολλά εργαστήρια. Παρέχει επίσης στους τουρίστες έναν επιπλέον λόγο να επισκεφτεί τη Joinville, μια ελκυστική πόλη στη νότια Βραζιλία.

Μεγάλα μέρη για επίσκεψη στη Βραζιλία τον Ιούλιο:

Όλα τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Βραζιλία τον Ιούνιο είναι υπέροχα τον Ιούλιο. Ωστόσο, οι ορεινές προορισμοί έχουν την υψηλότερη εποχή τους.

Εκτός αυτού, το γεγονός ότι ο Ιούλιος είναι χειμερινό διάλειμμα στα σχολεία της Βραζιλίας σημαίνει ότι τα θέρετρα και τα ξενοδοχεία που προσανατολίζονται προς την οικογένεια είναι γεμάτα τον Ιούλιο και οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται τουλάχιστον ένα μήνα εκ των προτέρων.

Μερικοί από τους δημοφιλέστερους ορεινούς προορισμούς στη Βραζιλία τον Ιούλιο είναι: